Καταγγελία (άλλη μια..) για το Δήμο Θεσσαλονίκης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

Καταγγελία (άλλη μια..) για το Δήμο Θεσσαλονίκης.

E-mail καταγγελία από τον κ.Π.Ζ


"Καταρχήν να σας συγχαρώ για την πολύ καλή και ενημερωτική ιστοσελίδα σας.
Ό λόγος που αποφάσισα να σας γράψω δυστυχώς δεν είναι ευχάριστος, ε
πειδή όμως νομίζω ότι έχετε την δύναμη να κάνετε κάποιους ανεύθυνους να αλλάξουν στάση αποφάσισα να σας ενημερώσω ώστε να ξυπνήσουν ορισμένοι.
Η συνημμένη φωτογραφία (click για μεγέθυνση)τραβήχτηκε πρόσφατα, απέναντι από τον Ι.Ναό της Αγίας Σοφίας στην Θεσσαλονίκη, δίπλα στο προσφάτως ανεγερθέν μνημείο της ποντιακής γενοκτονίας.
Όπως βλέπεται η Ελληνική σημαία είναι κουρέλι όπως και η σημαία του Πόντου, ενώ η "σημαία" του Δήμου Θεσσαλονίκης είναι μια χαρά.Το χειρότερο όμως δεν είναι αυτό. Την κουρελιασμένη σημαία την είχα δεί πρίν απο τουλάχιστον 3 μήνες!!
Τότε είχα πάρει τηλ. στον Δήμο Θεσσαλονίκης και αφού τους ενημέρωσα για το θέαμα και τους είπα και που ακριβώς βρίσκεται τους ζήτησα να την αλάξουν. Μου είπαν εντάξει, και πίστεψα αφελώς ότι σύντομα θα έληγε το ρεζίλεμα της σημαίας για την οποία οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν!Δυστυχώς μετά από 3 μήνες έτυχε να ξαναπεράσω από εκεί, και είδα αυτό που βλέπετε στην φωτογραφία
!

14 σχόλια:

  1. afhste to vasilakh na provarei tis nees tou gravates re paidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. afhste to vasilakh na provarei tis nees tou gravates re paidia..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ?ΑΥΤΟΙ ΖΟΥΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλληνες ξυπνήστε ρημάζουν το τόπο οι δεξιοί και τα δεκανίκια τους. Μόνο η μεγάλη Δημοκρατική Παράταξη το ΠΑΣΟΚ μπορεί να βγάλει τη χώρα από τη κρίση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δε πας καλά μου φαίνεται... Το Πασοκ μας οδήγησε εδω που είμαστε βρε φιλάρα, το ξέχασες? Εκτός κι αν μας κάνεις πλάκα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κόσμος καίγεται και το μουνί χτενίζεται.

    Μέσα σε όλα αυτά τα σκάνδαλα, μέσα σε όλη αυτή την ηθική έκπτωση που κλονίζουν το πολιτικό σύστημα, μέσα στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης σε προβλήματα όπως η καθαριότητα, η περιποίηση αρχιαολογικών χώρων (δείτε το χάλι στην Άνω Πόλη), ο αργόσχολος φίλος μας γράφει για την σημαία απέναντι από την Αγ. Σοφία!!

    Για αυτό αυτή η μίζερη, ελεεινή πόλη δεν πηγαίνει μπροστά. Γιατί κοιτάμε το δέντρο και όχι το δάσος.

    ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ase re dikaie.kala kanei kai to kataggelei.einai ntroph.gia th shmaia milame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέσα σε όλα αυτά τα σκάνδαλα, μέσα σε όλη αυτή την ηθική έκπτωση που κλονίζουν το πολιτικό σύστημα, μέσα στην ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ του Δήμου Θεσσαλονίκης σε προβλήματα όπως η καθαριότητα, η περιποίηση αρχιαολογικών χώρων, o Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, βγαίνει αεράτα εδώ και 3 τετραετίες, τον ψηφίζουν εκατοντάδες χιλιάδες άνθρωποι, αλλά στο διαδίκτυο όλοι γκρινιάζουν.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΜΕΝΟΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΕΡΑΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προφανώς οι ψηφοφόροι του δεν είναι χρήστες διαδυκτίου..
    Οι ψηφοφοροι του είναι κυρίως άτομα 3ης ηλικίας που τους γεμίζουν τα μυαλά οι Ανθιμοι στις εκκλησίες και οι παπαθεμελήδες στα κανάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΕΔΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΝΕΤΑΙ.... ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΘΕΜΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ! ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΛΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ ΝΑ ΤΟ ΦΘΕΙΡΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ? ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΟΓΙΚΟΙ ΓΑΜΩΤΟ ΜΟΥ!!! ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΕ ΠΑΝΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΟΥ ΟΙ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ! ΟΥΤΕ ΜΠΛΕ ΟΥΤΕ ΚΟΚΚΙΝΑ ΟΥΤΕ ΠΡΑΣΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Λυπάμαι που για κάποιους καλοπερασάκηδες αργόσχολους του ίντερνετ, η σημαία για την οποία οι πρόγονοι μας θυσιάστηκαν, είναι ένα "κολόπανο"!!!!
    Για αυτά τα παχύδερμα αξίες όπως πατρίδα έθνος και σημαία είναι άγνωστες και άνευ σημασίας λέξεις.
    Γιαυτά τα παχύδερμα οι πραγματικές αξίες φαίνεται πως είναι η καλοπέραση τα χάμπουργκερ και το ίντερνετ.
    Ευτυχώς αποτελούν μια θλιβερή αλλά θορυβώδης μειοψηφία.
    Απλά θα τους πω ότι αφού αυτούς δεν τους πειράζει η προσβολή της σημαίας, γιατί μπαίνουν στον κόπο να το σχολιάσουν, αποκαλύπτοντας έτσι το σύνδρομο κατωτερότητας που τους διατρέχει?
    Αφού μας προτείνει ο φίλος "να ασχοληθούμε με κανά θέμα της προκοπής" (λες και το GREECE-SALONIKA.blogspot δεν ασχολείται με σημαντικά θέματα) γιατί δεν δημοσιεύει ο ίδιος ένα θέμα της προκοπής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ζηδρο εγω ειμαι το παχυδερμο λοιπον... αν εσυ πιστευεις οτι η σημαια ειναι το σημαντικοτερο προβλημα των ελληνων και δη των θεσσαλονικιων αυτη τη στιγμη η σε αλλο κοσμο ζεις (στη κοσμαρα σου κοινως) η εθελοτυφλεις (πραγμα ακομα πιο επικινδυνο). Δε θελω να πιστευω οτι ισχυει το δευτερο γιατι επισης δεν θελω να πιστευω οτι η ιδια τοπικη αυτοδιοικηση αναδυκνυει "μουφες" θεματα για σταχτη στα ματια των πολιτων! κι οποιος καταλαβε καταλαβε. παχυδερμο της μουφας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καταρχήν εγώ πουθενά δεν είπα ότι η προσβολή της σημαίας μας είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ πρόβλημα των Ελλήνων και των θεσσαλονικιών.
    Αυτό όμως σε καμιά περίπτωση δεν σημαίνει ότι είναι και τελείως ασήμαντο και δεν δίνει σε κανέναν το δικαίωμα να χαρακτηρίζει την Σημαία μας ως «κολόπανο»
    Μάλλον αυτό το δεύτερο, το ότι δυστυχώς υπάρχουν κάποιοι σαν εσένα τόσο που αποκαλούν έτσι την σημαία για την οποία χύθηκε τόσο αίμα, είναι ακόμα χειρότερο από την αδιαφορία των υπεύθυνων του δήμου οι οποίοι αν και ενημερώθηκαν εξακολουθούν να αδιαφορούν. Το σημείο στο οποίο είναι η κουρελιασμένη σημαία είναι σε κεντρικότατο σημείο της πόλης, και δυστυχώς το βλέπουν και αρκετοί τουρίστες.
    Αν εσένα αυτό το ρεζίλεμα δεν σε πειράζει, ΟΚ, αλλά επέτρεψε σε κάποιους που έχουν πατριωτικές ευαισθησίες να ενοχλούνται.
    Δεν το δημοσίευσα λοιπόν κύριε ανώνυμε αυτό το «άρθρο» επειδή είναι το «σημαντικότερο» πρόβλημα της πόλης. Το δημοσίευσα μήπως και πιέσει περισσότερος κόσμος τους «υπεύθυνους» του Δήμου και αντικαταστήσουν την κουρελιασμένη σημαία με μία καινούρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Υ.Σ Ο δικός μου ο παπούς ήρθε απο την Αυστραλία ο μαλάκας και πέθανε για κατι ΚΑΦΡΟΥΣ σαν και σένα και κατι ανθέλληνες σαν και μένα.
    Ο δικός σου ο παπούς που έκανε διακοπές ? Έβγαζε λεφτά στο ΑΜΕΡΙΚΑ ?

    ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ
    Εγω είμαι ο χειρότερος απολίτιστος και βάρβαρος !!!

    Ο δικός σου ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ποιός είναι ? !!!!!! Οι σημαίες ?

    Τα επίπεδα της ρύπανσης (καπνός) στην Αγ.Σοφία που είναι οι σημαίες που αναφέρεις , κάθε μέρα ξεπερνούν τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια και δεν κουνιέται φύλλο.

    Για να αφήσεις πολιτισμό στο παιδί σου πρέπει να ΖΗΣΕΙ!!!

    ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ο πολιτισμός ο στηριγμένος στον εθνικισμό ,το μίσος ,τον ρατσισμό και την μισαλοδοξία.
    ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ = ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ

    και ξανά Αι σιχτίρ πολιτισμένε έλληνα !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share