Αποκλεισμός των διοδίων Μαλγάρων.Προσοχή στην επιστροφή.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 9 Μαρτίου 2008

Αποκλεισμός των διοδίων Μαλγάρων.Προσοχή στην επιστροφή..

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εθνικής Οδού Θεσσαλονίκης-Αθηνών, στο ύψος των διοδίων των Μαλγάρων, θα προχωρήσουν την Τρίτη 11 Μαρτίου οι εργαζόμενοι στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), ζητώντας τη διατήρηση των θέσεων εργασίας και την ανάθεση -στην εταιρία- προγράμματος ανακατασκευής φορτηγών του ελληνικού στρατού, ύψους 25 εκατ. ευρώ.
Με ανακοίνωσή του, το Σωματείο των Εργαζομένων υπενθυμίζει ακόμη ότι θα πραγματοποιηθούν δύο τρίωρες στάσεις εργασίας, στις 11 και 14 Μαρτίου, από τις 12 ως τις 3 το μεσημέρι. Η κινητοποίηση της 14ης Μαρτίου θα συνοδευτεί από κατάληψη του διοικητηρίου του εργοστασίου και από παρέμβαση των εργαζομένων στην προγραμματισμένη για την ίδια ημέρα γενική συνέλευση των μετόχων της εταιρίας.
Στις 17 του μηνός, οι εργαζόμενοι θα συνεδριάσουν εκ νέου, για να καθορίσουν την περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεών τους. Όπως υποστηρίζουν, η ΕΛΒΟ -μοναδική εθνική αμυντική βιομηχανία στη Μακεδονία- οδηγείται στην απαξίωση και τον αφανισμό.

5 σχόλια:

  1. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.ΜΙΑ Η ΔΕΗ ΜΙΑ Η ΕΛΒΟ..ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΛΑΔΟΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΤΥΡΑΝΑΕΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ.ΜΙΑ Η ΔΕΗ ΜΙΑ Η ΕΛΒΟ..ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΜΟΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΚΑΝΕΝΟΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ναι ρε εχετε δικιο , δεν παει , να γ@μηθει και η ελβο και η καθε ελβο - τι στα κομματια δεν μπορω να περασω τριτη απο τα διοδια ( δεν ειχα λογω να περασω αλλα τωρα θα παω να κανω και φασαρια να περασω )- δεν γινετε αυτο ας κλεισουν ολα τα εργοστασια , οι υπερεσιες και οτι αλλο , αρκει να μην ενοχληθω ΕΓΩ , για τι ΕΓΩ ειμαι υπερανω αυτων , γιατι ΕΓΩ ζω ωραια , και ΕΓΩ δεν δινω φραγκο για κανενα σας , γιατι ΕΓΩ ξερετε ποιος ΕΙΜΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share