Σύμπραξη "Τούρκων δυτικής Θράκης" και "Μακεδόνων" στις 17 Απριλίου! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Σύμπραξη "Τούρκων δυτικής Θράκης" και "Μακεδόνων" στις 17 Απριλίου!


Από τα όσα αποκαλύπτουμε παρακάτω φαίνεται ξεκάθαρα ότι όλα όσα ακούγαμε περί αναγνώρισης "Μακεδονικής εθνότητας" στις προτάσεις Μ. Νίμιτς μάλλον είχαν βάση και συγκεκριμένη σκοπιμότητα...
Σύμφωνα λοιπόν με ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης, στις 17 Απριλίου 2008, στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλες, πρόκειται να λάβει χώρα διεθνές πάνελ με θέμα:
"Τούρκοι της Δυτικής Θράκης και Μακεδόνες: Οι μη αναγνωρισμένες μειονότητες στην Ελλάδα" .
Σύμφωνα πάντα με τις ανακοινώσεις, στο πάνελ, που διοργανώνουν η Ευρωπαϊκή Ελεύθερη Συμμαχία-Ευρωπαϊκό Πολιτικό Κόμα (EFA), η Ομοσπονδιακή Ένωση Λαών της Ευρώπης (FUEN) και το φιλοσκοπιανό κόμμα στην Ελλάδα "Ουράνιο Τόξο", θα προεδρεύσει ο Hans Heinrich Hansen, πρόεδρος της FUEN. Εναρκτήριες ομιλίες θα κάνουν ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης (ABTTF) Halit Habipoglu, η πρόεδρος του EFA Nelly Maes, ενώ θα συμμετέχουν ως ομιλητές οι Halim Cavusoglu, διδακτικό προσωπικό του Τμήματος Κοινωνιολογίας του πανεπιστημίου Hacettepe, το μέλος του Κεντρικού Συμβλίου του EFA "Ουράνιο Τόξο" Παύλος Φιλίππωφ Βοσκόπουλος, η ευρωβουλευτής Helene Flautre, Πρόεδρος της υποεπιτροής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Ευρωκοινοβουλίου, ο ευρωβουλευτής Dr. Csaba Sandor Tabajdi , Πρόεδρος της Ομάδας των Παραδοσιακών Εθνικών Μειονοκτήτων και Γλωσσών του Ευρωκοινοβουλίου, ο Boriss Cilevics, Πρόεδρος της Υποεπιτροπής Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του συμβουλίου της Ευρώπης, ο Παναγιώτης Δημητράς, εκπρόσωπος του Ελληνικού Παρατηρίου του Ελσίνκι και ο ευρωβουλευτής Mikel Irujo Amezaga.
Και για όσους δεν γνωρίζουν ο κ. Παναγιώτης Δημητράς είναι ο άνθρωπος του οποίου οι εκθέσεις-αναφορά προς την Αμερικανική κυβέρνηση στήνουν step by step εδώ και χρόνια την υπόθεση των "καταπιεσμένων μειονοτήτων". "Εκθέσεις" και "αναφορές" τις οποίες εν συνεχεία βλέπουμε σχεδόν copy paste στην γνωστή ετήσια αμερικανική έκθεση περί ανθρωπίνων δικαιωμάτων... "
________________________________________________
*Σχόλιο του κ.Σάββα Καλεντερίδη για το παραπάνω θέμα:
________________________________________________
"Ασφαλώς, όλοι οι άνθρωποι έχουν το αναφαίρετο δικαίωμα να αγωνίζονται για τα δικαιώματά τους, όπως οι ίδιοι το αντιλαμβάνονται. Όμως, πιστεύω ότι θα πρέπει να προσέχουμε με ποιούς συμπαρατασσόμαστε κάθε φορά.Για παράδειγμα ποιοι είναι οι χρηματοδότες τέτοιων οργανώσεων και εκδηλώσεων και τι σκοπούς εξυπηρετούν. Οι μηχανισμοί που έχει στήσει το τουρκικό Γενικό Επιτελείο αποκαλύπτονται αυτές τις ημέρες στην ίδια την Τουρκία, ενώ ο εισαγγελέας Κωνσταντινούπολης έχει διατάξει την προφυλάκιση πάνω από 50 ατόμων από διάφορυς χώρους και οργανώσεις.
Οι μηχανισμοί αυτοί είναι πολιτικά κόμματα, οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων, οργανώσεις θρησκευτικών δικαιωμάτων, συγκροτήματα ΜΜΕ, συμμορίες διακίνησης ναρκωτικών, συμμορίες πληρωμένων δολοφόνων (υπεύθυνοι για τις δολοφονίες Ντίνκ, Σαντόρο κλπ) και άλλα πολλά, ων ου έστιν αριθμός. Είναι δε γνωστό σε όλους ότι το θέμα του εκτουρκισμού των Πομάκων και των Ρομά της ελληνικής Θράκης και της πολιτικής του διαχείρισης είναι υπό τον έλεγχο τέτοιων μηχανισμών, που ελέγχονται από το τουρκικό επιτελείο και χρηματοδοτούνται με κεφάλαια που προέρχονται από διακίνηση ναρκωτικών και από άλλες εγκληματικές πράξεις.
Όσο για την "ψυχή" της εκδήλωσης, την Ομοσπονδία Ευρώπης Τούρκων της Δυτικής Θράκης (ABTTF), μπορεί να αντιληφθεί ο οποιοσδήποτε ποιανού όργανο είναι: των εργατών, Πομάκων, Ρομά και Τουρκογενών της ελληνικής Θράκης που εργάζονται κυριως στη Γερμανία ή της Άγκυρας και των στρατοκρατών του κεμαλικού κατεστημένου. Για τους λοιπούς συμπατριώτες μας δεν γνωρίζω πολλά. Αναρωτιέμαι όμως για το πόθεν έσχες του παρατηρητηρίου και του τόξου. Αν οι άνθρωποι εργάζονται στις δουλειές τους και με το υστέρημά τους χρηματοδοτούν τον αγώνα και τις ευαισθησίες τους, ειλικρινά δεν έχω να πω τίποτα, εκτός από την αντίθεσή μου με την συμπόρευση με τα ενεργούμενα των στρατοκρατών της Άγκυρας. Εαν όμως δέχονται χρηματοδότηση από κέντρα που απεργάζονται την ειρήνη και τη σταθερότητα στην περιοχή μας, τότε το μόνο που έχω να πω είναι "άξιος ο μισθός τους".

50 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΟΝΤΡΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΑ ΚΑΙ ΤΑΧΥΤΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν μερικους μηνες υπουργοι της ΦΥΡΟΜ ειχαν παει επισημη επισκεψη στα κατεχομενα της Κυπρου.

    Μηπως το ξεχασατε αυτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΥΡΟΜ
    Amendment II
    ...the Republic will not interfere in the sovereign rights of other states or in their internal affairs.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

    ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟ. ΑΡΑ ΕΠΕΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΕΠΕΜΒΑΙΝΟΥΝ
    ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΤΕΙ ΑΠΟ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλα τα κράτη έχουν κάποια μειονότητα και αν δεν έχουν δημιούργησε την και χρησιμοποίησε την για απειλή.
    Απλα τα πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν μερικους μηνες υπουργοι της ΦΥΡΟΜ ειχαν παει επισημη επισκεψη στα κατεχομενα της Κυπρου.

    Μηπως το ξεχασατε αυτο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν αυτο δεν ειναι αποδειξη πως υπαρχει πολυ καλα οργανωμενο σχεδιο εναντιον μας,τοτε τι ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ

    ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΡΟΣ ΜΙΜΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. WS POTE THA KATHOMASTE ME STAYRWMENA TA XERIA KAI THA TOYS VLEPOYME NA MAS DIELYOYN?
    WS POTE??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. opoios diavasei prosextika to sxolio tou Kalederidh tha katalavei ti akrivws symvaine.prosextika..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΛΑΝΟΥΝ.
    Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ?

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
    (έκδοση 1996)
    -Σελίδα19: «Τα νησιά του Αιγαίου βρίσκονται σήμερα υπό ελληνική κατοχή».
    -Σελίδα 21: «Η Ελλάδα δεν έχει τη δύναμη να διατηρήσει στο Αιγαίο την ειρήνη» (!!!)
    -Σελίδα 65: «Η ειρήνη στη Μέση Ανατολή και η ασφάλεια στην Ασία είναι δυνατόν να διατηρηθεί με την επιστροφή αυτών των νησιών στην Τουρκία».
    -Σελίδα 110: «Η Τουρκία καθόρισε τα χωρικά της ύδατα στα 6 μίλια το 1930.Έτσι η Χίος,η Μυτιλήνη και η Σάμος βρίσκονται μέσα στα χωρικά ύδατα της Τουρκίας.Το δικαίωμα κυριαρχίας μιας χώρας στα δικά της χωρικά ύδατα της επιτρέπει να ασκεί τα ίδια δικαιώματα στα νησιά που βρίσκονται σε αυτά τα ύδατα».
    Στην εργασία του Σελαχατίν Σαλιζίκ (Turk Yunan iliskileri ve filiki eteria) περιλαμβάνονται αλλόκοτοι ισχυρισμοί όπως ότι ο ελληνικός πολιτισμός ήρθε από την Ασία και δεν είχε κανένα πρωτότυπο στοιχείο,ότι οι Τούρκοι ήρθαν στο Αιγαίο το...2480 π.Χ. και ότι ο Δημόκριτος, Ηρόδοτος,Ιπποκράτης,Πυθαγόρας και Όμηρος ήταν όλοι τους τουρκικής καταγωγής.Η εργασία του εγκρίθηκε απ' το τουρκικό υπουργείο Παιδείας και διδάσκεται στα τουρκικά σχολεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο Primakov είπε ότι η αυτονομία του Κοσόβου θα οδηγήσει στόν κατανεμισμό και άλλων Βαλκανικών χωρών. Αξιοσημείωτο είναι όπως είπε ότι η αυτονομία του Κοσόβου σημαίνει την Αρχή της γέννεσης μιας Μουσουλμανικής χώρας στην καρδιά της Ευρώπης.
    http://www.hri.org/news/balkans/rferl/2008/08-03-28.rferl.html#34

    Να μήν ξεχνάμε ότι οί Τούρκοι είπαν ότι με την αυτονομία του Κοσόβου γεννήθηκε ο μικρός τους αδελφός στην Ευρώπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Re paidia aftos o soro poios einai an mporei kanenanas na anarthsei ta katorthwmata tou pou einai kai polla , kai apo pou ta pairnei kai ta akoumpaei tosa xrhmata. Ta pio polla dhten oles oi koinofelhs etaireies einai panta vitrina kai panta xrhmatodotountai apo pisw apo allou . O Poutin tis esteile oles sta tsakidia apo th xwra tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δυστυχώς τα περί "πονηρών" πηγών χρηματοδότησης κλπ είναι σωστά. Όμως σε μια εποχή που η πληροφορία ρέει ανεξέλεγκτα (αλλά και, συχνά, κατασκευάζεται εξίσου ανεξέλεγκτα), η Ελλάδα δεν έχει την πολυτέλεια να αντιμετωπίζει τέτοια θέματα με εργαλεία του παρελθόντος, γιατί μόνο χαμένη θα βγαίνει. ΜΟΝΟ ΧΑΜΕΝΗ.
    Ας βρει λοιπόν αποτελεσματικότερους τρόπους να υπερασπίζεται τον εαυτό της από το να αρνείται τα σε όλους τους άλλους προφανή: υπάρχουν μερικές χιλιάδες σλαβόφωνων στη Μακεδονία, που τους έχει πράγματι πηδήξει, υπάρχουν επίσης τουλάχιστον 100 χιλιάδες μη πομακικής καταγωγής Τούρκοι στη Δ. Θράκη, τους οποίους επίσης πηδούσε συστηματικά μέχρι πρόσφατα. Δεν οφελεί να δικαιολογούμε τον εαυτό μας (κυρίως για εσωτερική κατανάλωση) καταδεικνύοντας τις "αμαρτίες" των γειτόνων μας. Δρώντας ευρωπαϊκά, αλλά και --επιτρεψτε μου να προσθέσω-- ηθικά, μια συνεπής, υπεύθυνη, δημοκρατική στάση του ελληνικού κράτους έναντι των πολιτών του που αυτοπροσδιορίζονται με... "μη αρεστούς" τρόπους μπορεί να μειώσει την εξάρτησή τους από τα "πονηρά κέντρα" που όλοι αναφέρουμε.
    Φοβάμαι ότι οι απλές φωνασκίες δεν είναι πολιτική, και συμβάλλουν στον (ψηφοθηρικού τύπου) αποπροσανατολισμό των (παραδοσιακά ανάξιων) πολιτικών μας. Όσο επιμένουμε να αντικαθιστούμε τον ρεαλισμό με εφηβικά καπρίτσια, τόσο θα συνεχίσουμε να συλλέγουμε καρπαζιές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Madeleine Albright
    Henry Kissinger
    George Soros.
    ΕΒΡΑΙΟΙ ( Khazars)

    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ( Bulgars)

    ΤΟΥΡΚΟΙ (Turks, Αzeri Turks)

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΞΑΔΕΛΦΙΑ.
    ΟΛΟΙ ΑΣΠΟΝΔΟΙ ΕΧΘΡΟΙ ΤΩΝ ΒΥΖΑΝΤΙΝΩΝ.
    ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΜΑΘΕΤΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. η να φυγουμε μεταναστες η ενας πολεμος θα μας σωσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΙΝΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ, ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΛΠ ΟΤΙ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΘΕΝ ΑΠΟΓΟΓΟΙ ΤΩΝ ΑΡΧΑΙΩΝ ΙΛΛΥΡΙΩΝ.
    ΠΕΣ ΠΕΣ, ΠΕΣ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΓΙΝΑΝΕ ΙΛΛΥΡΙΟΙ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.

    Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

    ΟΙ ΙΛΛΥΡΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΛΛΥΡΙΟ, ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΔΜΟΥ ΤΩΝ ΘΗΒΩΝ ΚΑΙ ΤΗΕ ΑΡΜΟΝΙΑΣ (1470 Π.Χ).

    Η ΑΠΟΛΛΩΝΙΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΤΟΝ ΕΚΤΟ ΑΙΩΝΑ Π.Χ ΑΠΟ ΚΕΡΚΥΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΡΙΝΘΙΟΥΣ. ΤΟ ΝΥΜΦΑΙΟ, Η ΕΠΙΔΑΜΝΟΣ, ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΥΡΡΑΧΙΟ, Η ΦΟΙΝΙΚΗ ΠΟΥ ΚΤΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 230 Π.Χ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΣΑΡΑΝΤΑ, Η ΧΙΜΑΙΡΑ (ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΧΕΙΜΑΡΑ), Η ΒΥΛΛΙΑΚΗ, ΤΟ ΘΡΟΝΙΟ, Η ΑΜΑΝΤΑ, Ο ΩΡΙΧΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ. ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΔΥΡΡΑΧΙΟ, ΣΚΟΔΡΑ, ΑΓΙΟΙ ΣΑΡΑΝΤΑ, ΧΕΙΜΑΡΑ ΚΛΠ)
    ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ.

    Η ΑΛΒΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΥ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ, ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΣΠΙΑ ΘΑΛΑΣΣΑ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΜΕΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ. ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΗΤΑΝ Η ΚΑΜΠΑΧΑ. ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΟΥΣ ΤΟΝ ΕΝΔΕΚΑΤΟ ΑΙΩΝΑ.

    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ. ΝΟΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΠΙΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ. ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΠΤΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ. ΛΑΘΟΣ ΜΑΣ.

    ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΞΑΝΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΚΛΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΝΗΚΕΙ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η απειλή των Σκοπίων.
    Τον τελευταίο καιρό ακούγονται και γράφονται πολλά σε σχέση με την είσοδο της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ. Τα περισσότερα απέχουν όμως από την πραγματικότητα.

    Αναρωτηθήκαμε γιατί τα Σκόπια συνιστούν απειλή για την Ελλάδα;

    Σήμερα υπάρχουν διαφόρων τύπων απειλές, στρατιωτική, τρομοκρατική, οικονομική, οικολογική, της υγειάς κ.τ.λ.
    Είναι κάποια από αυτές τις απειλές, απειλή για την Ελλάδα από τα Σκόπια, φυσικά και όχι.

    Ποια όμως είναι η απειλή; Δύσκολο το ερώτημα. Εύκολη η απάντηση.

    Η περιοχή των Σκοπίων είναι μια μικρογραφία τής οθωμανικής αυτοκρατορίας, όλοι οι λαοί των βαλκάνιων είναι εκεί.
    Αν κοιτάξουμε «στα μάτια» την κατάσταση θα διαπιστώσουμε ότι η τουρκια δεν είναι απούσα από τα γεγονότα.
    Μήπως ο τελικός στόχος (όσο και αν φαίνεται αλλόκοτο) είναι τα όνειρα των Τούρκων για «επανασύσταση» της οθωμανικής αυτοκρατορίας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά ο ρόλος του ΠΣΕ.. Οπως είχαμε καταγγείλει το ΠΣΕ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΞ!!

    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ Η ΝΤΟΡΑ τώρα!

    http://skinious.blogspot.com/2008/03/blog-post_23.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Από ότι καταλάβαμε δηλαδή, η δεν θέλουμε να καταλάβουμε παίρνουνε την Θράκη και πάνε και για Βόρεια Ήπειρο.

    Aντε ετοιμαστείτε να μετακομίσετε καρντάσια. Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΤΑ ΧΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ.

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΜΟΝΟ ΑΝ ΣΚΥΨΕΙΣ ΣΕ ΠΑΤΑΝΕ ΣΑΝ ΧΑΛΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εχθρός μας δεν είναι οι Αλβανοί, οι Σκοπιανοί, οι Τούρκοι ή οι Βούλγαροι. Εχθρός μας είναι η Αμερική, που τους σπρώχνει εναντίον μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. οι αμερικανοι σε ειχαν 400 χρονια υποδουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΕΒΡΑΙΟΙ ( Khazars)
    ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ( Bulgars)
    ΤΟΥΡΚΟΙ (Turks, Αzeri Turks)

    ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΦΥΛΕΣ, ΞΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ.

    ΕΒΡΑΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ, ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ

    ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΟΜΠΥ?

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΕΧΕΙ ΤΡΙΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΤΟΥΡΚΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΑΥΤΗ?
    ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΟΜΩΣ ΤΑ ΚΛΑΝΟΥΝ.

    Η ΓΑΛΛΙΑ ΕΧΕΙ ΠΕΝΤΕ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    Η ΑΓΓΛΙΑ ΔΥΟΜΙΣΗ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ.
    ΚΑΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ. ΠΟΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΦΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙΧ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ?

    ΓΙΝΑΝΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΑ 250 ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ?

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΛΕΝΕ ΤΡΩΕΙ ΦΑΠΕΣ ΑΣ ΤΗΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΝΑ ΤΗΝ ΓΟΝΑΤΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΑ ΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ.ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ "ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ"ΒΑΔΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ .ΣΧΟΛΙΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΚΑΘΟΔΗΓΗΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΒΡΙΖΟΥΜΑΙ ΑΛΛΑ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΜΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟΑΠΡΙΛΙΑΤΙΚΟ ΑΣΤΕΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ?
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΓΕΝΝΕΑΣ?
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΗΚΩΘΗΚΑΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΤΟΥΡΚΟΙ?

    ΜΑΣ ΚΟΥΝΙΟΥΝΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ Η ΤΟΥΡΚΟΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΗΚΟΟΙ, ΣΠΟΥΔΑΣΜΕΝΟΙ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ, ΔΗΘΕΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ ΤΙΣ ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΡΙΖΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΣΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΦΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΡΕΦΑΜΕ ΣΤΟΝ ΚΟΡΦΟ ΜΑΣ.

    ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΚΕΡΚΥΡΑ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΝΗΣΙΑ.
    ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ.
    ΠΟΙΟΣ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟ? ΓΙΑΤΙ?
    ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΚΑΙ ΒΟΥΛΓΑΡΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΣΑΝ ΤΡΕΛΛΟΙ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΔΑΝΕΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΓΙΑΤΙ? ΑΥΤΑ ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ?
    ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑΝ Ο "ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ" ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΝΔΩΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΙΑΣΤΕΙ ΣΤΟΥΝ ΥΠΝΟ. ΓΙΑΤΙ Ο ΟΧΛΟΣ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΗ ΝΥΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΦΥΡΟΜ
    Amendment II
    ...the Republic will not interfere in the sovereign rights of other states or in their internal affairs.

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΑΛΛΩΝ ΚΡΑΤΩΝ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΗΜΑΤΑ

    ΤΟ ΦΥΡΟΜ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΡΟ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΤΑ ΤΟΥ . ΑΡΑ ΕΠΕΜΒΑΝΕΙ ΣΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ Η ΕΝΑΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΙΩΠΑ ΕΤΣΙ ΑΠΟ ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΓΕΙΤΟΝΕΣ,
    Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΣΕΙ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ.
    ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΟΜΙΛΙΑ ΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΧΟΛΕΒΑ ΣΤΗΝ
    ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

    Ομιλία Κωνσταντίνου Χολέβα στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 6 Απριλίου, ώρα 19.00, στην αίθουσα οδού Αλ. Σβώλου 42
    Θέμα: "Μακεδονικό Ζήτημα:Σύγχρονες εξελίξεις και προοπτικές".
    Οργανωτής: Χριστιανική Φοιτητική Δράση.
    Είσοδος ελεύθερη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Μα καλά τι έγινε η "Τουρκικη Φιλία" κύριε Καρα-μανλή? Που πήγαν οι κουμπαριές? Μας την έφερε πάλι ο κουμπάρος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ
    Ο ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ

    http://www.mybloglog.com/buzz/members/greekhelsinki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΗΜΗΤΡΑΣ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ

    http://www.mybloglog.com/buzz/members/greekhelsinki/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΕ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
    ΝΑ ΤΙΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ

    ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΜΑΣ

    Την Αλβανία (κουφάλες που θα σας αφήσουμε να ολοκληρωθείται εθνικά τον 21ο αιώνα)
    Την ΦΥΡΟΜ (για την ακρίβια 1/2 εμείς και την υπόλοιπη οι Βούργαροι για να μην έχουν να πουν τίποτα)
    Την ευρωπαική Τουρκία και την Instanbul (Η κωσταντινούπολη ξανά ελληνική - να φύγουν τα 18 εκατομμύρια τούρκοι- να πάνε στα βάθη της Τουρκίας)
    Για σημαία να έχουμε τον χιτλερικό σταυρό με μια μικρή φωτογραφία σημαία του Ανθιμου και του ψωμιάδη.
    Οποια κουφάλα κάνει ΚΙΧ.. να τον εκτελούμε με συνοπτικές διαδικασίες και για παραδειγματισμό να κρεμάμε το νεκρό του κουφάρι απο τα αρχίδια του Βουκεφάλα στην παραλία της Θεσσαλονίκης.
    ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ - ΚΑΘΑΡΕΣ ΛΥΣΕΙΣ -ΚΑΘΑΡΟΙ ΛΑΟΙ - ΚΑΘΑΡΑ ΕΘΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. GEORGE SOROS
    H ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ
    "ΑΝΟΙΚΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ" ΜΕ ΟΜΙΛΙΤΗ ΤΟΝ ΣΟΡΟ

    http://www.oas.org/oaspage/press_releases/press_release.asp?sCodigo=AVI-086/06

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Γκιούλ και οι υπουργοί Εξωτερικών - Αμυνας θα συμμετάσχουν στη σύνοδο του ΝΑΤΟ
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/04/2008_227435

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. "Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες ανεξαιρέτως τις χρήσεις."
    http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_01/04/2008_227429

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΩ - ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΠΡΟΩΘΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.
    ΚΩΣΤΑΚΗ, ΝΤΟΡΟΥΛΑ, ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΑΝΩ-ΚΑΤΩ. ΣΑΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ο Καλεντερίδης...

    Ειναι θαύμα πως αυτός ο άνθρωπος είναι ακόμα ζωντανός και δεν τον έφαγαν. Είχε στήσει ένα απίστευτο δίκτυο στην Τουρκία και τους ξεσκέπασε όλους το Πασοκ, ειναι θαύμα που δεν τους σκότωσαν, άλλον Λάλα θα είχαμε απο εκει!

    Τι κάνουν οι Μυστικές Υπηρεσίες της χώρας μας; Οτι έκαναν και στις φωτιές; (Χρουτσου Χρουτσου) ή παρακολουθουνε τα μπλογκς;. Αλλα λογισμικό και εκπαίδευση απο την Μοσάντ δεν λαβάνουν; Οσοι φυσικά δεν αλλάζουν απο τα κόμματα σαν τα πουκάμισα, οι ίδιες οι εκπομπές τα έλεγαν όταν πρωτοβγήκε η ΝΔ.

    Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ!

    Εδώ για τα Ιμια πάνε να μας πείσουν οτι ο πιλότος έπαθε...καρδιά, και ξεχνανε τις φωτογραφίες που κυκλοφορουσαν για καιρό στο ιντερνετ με το ελικόπτερο διάτρητο απο σφαίρες!

    Οτσαλάν: Αμερικανοι-Σημίτης-Πάγκαλος- Αρσενης.

    Ιμια: Αμερικανοι-Σημίτης-Πάγκαλος- Αρσενης.

    Τώρα η Ντόρα!

    Δεν σωζομαστε με τίποτα. 30 χρονια μας έτρωγε ο καρκίνος και χαμπα΄ρι δεν παίρναμε. Οταν ο Σημίτης αρχικα και το Ξυριζα μετα άρχισαν εκτεταμένη ιδεολογικη προπαγάνδα για να μην μιλάει ο κόσμος και να τον λένε ρατσιστή, εθνικιστή, ακροδεξιο, και μαζέψαμε 2 εκ ουτσεκάδες εδω μεσα, ήταν καλα!

    Τωρα, Λιανηδες, Μανωληδες, νουδουληδες, ξυριζια το παίζουν ξαφνικα προβληματισμένοι πατριώτες!

    ΟΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. TA ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜΕ ΘΑΒΟΥΝ ΤΑ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΟΜΟΓΕΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ.
    ΝΕΚΡΙΚΗ ΣΙΓΗ

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ, ΔΕΙΤΕ
    http://www.greekalert.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ

    ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΑ-ΜΑΝΛΗ

    ΛΑΒΕ ΤΟ ΥΠ' ΟΨΙΝ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ξεπουλαμε το ονομα, μετα τα λιμανια.αεροδρομια.ενργεια,τελικα τη απομενη απ΄αυτο που λεγεται ΕΛΛΑΔΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 1/4/1955 - 1/4/2008 = 53 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ - EOKA

    Σημερα ειναι μια μεγαλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ γεματο δοξα και τιμη, ειναι η εναρξη του απελευθερωτικου αγωνος της ΚΥΠΡΟΥ μας εναντιον των βρεττανων (αγγλων) , προς τιμη των νεκρων (πολλοι ηταν μαθητες -ακομη και δεκαεπταχρονοι) παλληκαριων ,αισθανομαι -το λιγωτερο που θα μπορουσα να κανω- την υποχρεωση να σας αφιερωσω την πρωτη διακηρυξη που σαν τετοια ημερα επεφτε πριν 53 χρονια σε καθε γωνια της Κυπριακης γης....

    ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ (ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ) :

    ''Με την βοηθεια τοιυ Θεου, με πιστιν εις τον τιμιον αγωνα μας, με την συμπαρασταση ολοκληρου του Ελληνισμου και με την βοηθεια των Κυπριων ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ, με συνθημα εκεινο που μας κατελειπαν οι προγονοι μας ως ιεραν παρακαταθηκη ''Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ''.

    Απο τα βαθη των αιωνων μας ατενιζουν ολοι εκεινοι οι οποιοι ελαμπρυναν την Ελληνικη ιστορια δια την διατηρηση της ελευθεριας των, οι Σαλαμινομαχοι, οι τριακοσιοι και ο Λεωνιδας, οι νεωτεροι του Αλβανικου επους.

    Μας ατενιζουν οι αγωνιστες του 1821 οι οποιοι μας εδιδαξαν οτι η απελευθερωσις απο τον ζυγο δυναστου , αποκταται παντοτε με ΑΙΜΑ.

    Μας ατενιζει ακομη συμπας ο Ελληνισμος ο οποιος μας παρακολουθει με αγωνια αλλα και ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

    Ας απαντησουμε λοιπον με εργα οτι θα γινουμε 'ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ'' τουτων.

    Ειναι καιρος να δειξουμε εις τον κοσμον οτι εαν η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ειναι ΑΔΙΚΟΣ και εν πολλοις ΑΝΑΝΔΡΟΣ , η Κυπριακη ψυχη ειναι γενναια. Εαν οι δυναστες μας δεν θελουν να αποδωσουν την λευτερια μας , μπορουμε να την διεκδικησουμε με τα ιδια μας τα χερια και το αιμα μας.

    Ας δειξουμε εις τον κοσμο ακομη μια φορα οτι και του σημερινου του Ελληνος 'ο τραχηλος ζυγον δεν υπομενει'.

    Ο ΑΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ. Ο δυναστης διαθετει τα μεσα και τον αριθμον.
    ΗΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ. Εχουμε το ΔΙΚΑΙΟΝ με το μερος μας. Γιαυτο θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑΙ, Ατενισαμε το εργο σας. Εναι αισχος στον εικοστο αιωνα οι λαοι να χυνουν το αιμα τους για να αποκτησουν την λευτερια τους, το Θειον αυτο δωρο για το οποιο και εμεις πολεμησαμε παρα το πλευρον των λαων σας και για το οποιο εσεις, τουλαχιστον, διατεινεσθε οτι πολεμησατε εναντιον του ναζισμου και του φασισμου.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ :
    EΜΠΡΟΣ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ .

    ΕΟΚΑ
    Ο Αρχηγος ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ)



    ο Αγων ειχε ξεκινησει , και ηταν δαφνοστεφης και κερδοφορος , σε 5 χρονια ο δυναστης εγκατελειψε το νησι
    και μεχρι σημερα προσπαθει να επανελθει με διαφορους ΑΥΝΑΝ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ,ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΥΣ,
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΔΕΣ ,ΜΠΙΣΤΗΔΕΣ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΛΠ αλλα εις ματην....

    Οι τιμώμενοι αγνωνισται
    Τα ονόματα των 108 ηρώων που θα τιμηθούνται αιωνιως είναι τα ακόλουθα: Αβρααμίδης Ανδρέας, Αλεξάνδρου Βασίλης, Αναξαγόρα Κώστας, Αναστάση Γεώργιος, Αναστάση Γιακουμής, Αναστάση Δημητράκης, Αυξεντίου Γρηγόρης, Βλάμης Ανδρέας, Γιωργάλλας Μιχαήλ, Γεωργιάδης Παναγιώτης, Γεωργίου Ανδρέας (Διερώνα), Γεωργίου Ανδρέας (Αναρίτα), Γεωργίου Νίκος, Γεωργίου Γεώργιος Ιωνά (Λύση), Γιάγκου Νικόλαος, Γιάλλουρος Πετράκης, Γιαννή Ιωάννης Στυλιανού, Δημητριάδης Δημητράκης, Δημητρίου Ανδρέας, Δράκος Μάρκος, Επιφανίου Ανδρέας, Ευαγόρου Νίκος, Ζάκος Ανδρέας, Ζάνου Σάββας, Ζαχαρία Παναγιώτης, Ζήνωνος Θεόδωρος, Ηλιάδης Πέτρος, Ηροδότου Δήμος, Θεοφάνους Νίκος, Ιωάννου Νικόλας, Καϊλή Μ. Σιάλος, Καλαϊτζή Χαράλαμπος, Καννάουρος Χριστόδουλος, Καραντώνης Νίκος, Καραολής Μιχαλάκης, Κάρυος Ανδρέας, Kάρυος Γεώργιος, Κάσπης Παναγιώτης, Κατελάρης Παντελής, Κκέλης Χρίστος, Κόκκινος Πάτροκλος, Κολοκάση Κυριάκος, Κουκκής Μιχαήλ, Κουτσόφτας Μιχαήλ, Κυπριανού Πετράκης, Κωνσταντίνου Αλέκος, Λένα Στυλιανός, Λοΐζου Κώστας, Λουκά Λουκάς, Μάτσης Κυριάκος, Μαυρομμάτης Στέλιος, Μιχαήλ Γεώργιος, Μιχαήλ Χαράλαμπος, Μιχαήλ Χαρίλαος, Μούσκος Χαράλαμπος, Μυλωνά Χρύσανθος, Νικολάου Γεώργιος, Νικολάου Ιωνάς, Νικολάου Μιχαήλ, Ξενοφώντος Ευστάθιος, Ξενοφώντος Πρόδρομος, Ονησιφόρου Ανδρέας, Παλληκαρίδης Ευαγόρας, Παναγή Βάσος, Παναγίδη Ανδρέας, Παναγίδη Χριστοφής, Παναγιώτου Ανδρέας, Παντελή Μόδεστος, Παπαβερκίου Γεώργιος, Παπαγεωργίου Λουκία, Παπακυριακού Ηλίας, Παπαχριστοφόρου Ευαγόρας, Παρασκευά Ανδρέας, Παρίδης Μιχαλάκης, Πατάτσος Ιάκωβος, Πατσαλίδης Ανδρέας, Πεττεμερίδης Χαράλαμπος, Πίττας Φώτης, Ροτσίδης Σάββας, Σακκά Καλλής, Σαμάρας Χρίστος, Σουρουκλής Ανδρέας, Σουρουλλά Αναστάσιος, Σοφοκλέους Τάκης, Στυλιανίδης Σταύρος, Στυλιανού Γεώργιος, Στυλιανού Μιλτιάδης, Στυλιανού Πλάτων, Συμεού Παναγιώτης, Τουμάζου Παναγιώτης, Τουμάζου Τουμάζος, Τριταίου Στέλιος, Τσαγγάρη Σωτήρης, Τσιάρτας Χρίστος, Φιλιππίδης Χαράλαμπος, Φραντζέσκου Αρτέμιος, Χαραλάμπους Αριστείδης, Χαραλάμπους Γεώργιος, Χαραλάμπους Γεώργιος (Άγιο Επιφάνιο Φλάσου), Χαραλάμπους Δημήτρης, Χ’’ Γιακουμή Σπύρος, Χατζηθεοδοσίου Γιασουμής, Χατζηθεοδοσίου Θεοδόσης, Χατζηκυριάκου Μιχαήλ, Χριστοδουλίδης Ιάκωβος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Χριστοφόρου Γεώργιος, Χρυσοστόμου Παναγιώτης.

    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ / ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Τον πράκτορα που παρέδωσε τον Οτσαλάν στην Τουρκία τον έχετε κάνει αναλυτή και μας ταίζετε με τα λεγόμενα του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share