Το "μπούμερανγκ"του κ.Γκρουέφσκι.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 9 Απριλίου 2008

Το "μπούμερανγκ"του κ.Γκρουέφσκι..

Email από "Έλλην Φορολογούμενο",

"Μπούμερανγκ ουδέτερο και μπούμερανκ.
Βλήμα των ιθαγενών της Αυστραλίας που αποτελείται από ένα κομμάτι σκληρού καμπύλου ξύλου και που έχει την ιδιότητα να επιστρέφει στο σημείο από το οποίο εκτοξεύθηκε.
(μεταφορικά) Λέγεται για μια εχθρική πράξη που στρέφεται εναντίον του ίδιου που την έκανε ..
бумеранг νομίζω στα σκοπιανά.."


Σ.σ.Αναφέρεται στη γνωστή "απειλητική" δήλωση του πρωθυπουργού της ΠΓΔΜ,Νίκολα Γκρουέφσκι,πως "η απόφαση της Ελλάδας για το βέτο θα γυρίσει σαν μπούμερανγκ εναντίον της.."

12 σχόλια:

  1. Μια που καποια παπαγαλακια μας λενε καθε φορα 'βρε συμβιβαστειτε , βρε υποχωρειστε γιατι καθε φορα που μας κανουν μια προταση ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη' ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΤΗΕ ΕΕ..) ΝΑ ΤΟ 'ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ'...Δηλαδη να αποσυρουμε (αφου δεν το δεχτηκαν οι τσογλανοι υπουργοι των σκοπιων) εκεινο το 'συνθετη ονομασια με ονομα Μακεδονια' ΣΕ 'ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' αφου δεν το δεχτηκανε , τωρα να τους παρουσιασουμε και εμεις (που ειναι στα κατω τους) ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ λυση.. ετσι για να δικαιωσουμε μια φορα τα παπαγαλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. `'Από το 1912 η σημερινή FYROM αποτελούσε τμήμα της Σερβίας με το όνομα VARDARSKA και πρωτεύουσα τα Σκόπια, σημειώνω δε ότι το 1910 λειτουργούσε εκεί ΚΟΛΛΕΓΙΟ!! με την ονομασία «ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΣΚΟΠΕΙΩΝ». Το 1929 έγινε διοικητική αναδιοργάνωση του Βασιλείου της Σερβίας, Κροατίας και Σλοβενίας που το συνέθεταν 33 περιφέρειες (Odlasti). Έτσι δημιουργήθηκε το Βασίλειο της Νοτιοσλαύιας με 9 διοικητικές περιοχές (Banovina) και μια 10η που ήταν η διοικητική περιφέρεια του Βελιγραδίου. Τα όρια αυτών των 9 περιοχών (Dravska, Harvatska, Banovina, Vrdaska, Dunanska, Drinska, Zetska, Moravska και VARDARSKA) επελέγησαν με καθαρά γεωφυσικά κριτήρια, χωρίς κανένα εθνολογικό στοιχείο. Αυτή η επιλογή της μη ύπαρξης εθνολογικών στοιχείων στις περιοχές έγινε επιμελημένα και όχι τυχαία, ώστε να μην υπάρξουν στο μέλλον αποσχιστικές κινήσεις. Έτσι σήμερα βλέπουμε στα Σκόπια αυτήν την εθνολογική ανομοιογένεια σαν αποτέλεσμα της τότε ιδρυτικής πρόνοιας να υπάρχει ένα μωσαϊκό εθνοτήτων.
Υπάρχουν και χάρτες του 1912 και γραμματόσημα από το 1939 που την ονομάζουν Vardarska. Το έργο της πλαστογράφησης και της ιδιοποίησης του ονόματος «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» άρχισε μετά τον Β´ Παγκόσμιο Πόλεμο όταν η χώρα μεταβλήθηκε σε κομμουνιστική, με ηγέτη τον στρατάρχη Ιωσήφ Μπρόζοβιτς Τίτο. Με το Σύνταγμα της 21-1-1946 ιδρύεται η «Σοσιαλιστική Ομοσπονδιακή Δημοκρατία» και χωρίζεται σε 6 ομόσπονδες Σοσιαλιστικές Δημοκρατίες, την Κροατία, την Σλοβενία, την Σερβία, την Βοσνία-Ερζεγοβίνη, το Μαυροβούνιο και την «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ». Στις 8-9-1991 οι Σκοπιανοί αυτοανακηρύσσονται σε «Δημοκρατία της Μακεδονία». Η πρώτη χώρα που αναγνώρισε τα Σκόπια με το κίβδηλο όνομα «Μακεδονία» ήταν στις 6-8-1992 η Ρωσία.
 Οι παγκόσμιοι προστάτες των λαών, αφού είδαν τις αντιδράσεις των απανταχού Ελλήνων, σκέφθηκαν -εκ του πονηρού- να βρουν συμβιβαστική λύση και έτσι ονόμασαν τα Σκόπια, FYROM, δηλαδή πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της...Μακεδονίας. Εδώ είναι και η πονηριά, γιατί από τότε οι πολίτες των Σκοπίων προσαγορεύονται ως «Μακεδόνες» γιατί θα ήταν αδύνατον να πεις τον πολίτη αυτής της χώρας «Πρωηνγιουγκοσλαυοδημοκρατικομακεδόνα». Μακεδόνα θα τον πεις. Άρα η χώρα του; «Μακεδονία». Η ιστορική κακοπλασία που άρχισε το 1944 συνεχίζεται με την παρότρυνση και ανοχή των μεγάλων δυνάμεων. Η υφαρπαγή του τιμημένου ονόματος της ηρωικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ διαιωνίζεται. Θα ´πρεπε Σκοπιανοί αντί να προσπαθούν «ψάχνοντας για ιστορία» να κλέβουν ξένα ονόματα, να χρησιμοποιήσουν αυτό που τους ανήκει, ανέκαθεν: VARDARSKA.
"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια που καποια παπαγαλακια μας λενε καθε φορα 'βρε συμβιβαστειτε , βρε υποχωρειστε γιατι καθε φορα που μας κανουν μια προταση ειναι χειροτερη απο την προηγουμενη' ΑΙΝΤΕ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΠΑΝΩ ΧΕΡΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΟΛΑΦΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΤΟ (ΠΡΟΟΙΜΙΟ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ ΤΗΕ ΕΕ..) ΝΑ ΤΟ 'ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ'...Δηλαδη να αποσυρουμε (αφου δεν το δεχτηκαν οι τσογλανοι υπουργοι των σκοπιων) εκεινο το 'συνθετη ονομασια με ονομα Μακεδονια' ΣΕ 'ΟΝΟΜΑ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ' αφου δεν το δεχτηκανε , τωρα να τους παρουσιασουμε και εμεις (που ειναι στα κατω τους) ΜΙΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ λυση.. ετσι για να δικαιωσουμε μια φορα τα παπαγαλακια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Κυριακή 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως στην ΕΙΡΗΝΙΚΗ συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την κατάντια της αγαπημένης μας ομάδας, για τον ΠΑΟ μας. ΌΛΟΙ εκεί για να αλλάξουμε την ιστορία, όλοι εκεί για να καταλάβουν οι αποτυχημένοι υπεύθυνοι ότι ο λαός του ΠΑΟ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ. Στείλε το μήνυμα παντού. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ, ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΓΝΟΕΙΣ. ΕΣΥ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΕΣΥ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ. ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4 στις 16:00 όλοι στο Πεδίον του Άρεως. Ο ΠΑΟ ΣΟΥ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΚΕΙ!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ Η ΕΛΛΗΝΕΣ.ΔΙΑΛΕΧΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. να τι συμβαινει οταν ανθρωπακια αναλαμβανουν υψηλα καθηκοντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. forologoumene,etsi apo periergia,ti douleia kaneis?
    sovara rwtaw.
    polyb kalo auto me to mpoumerank!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η αξίωση για δικαίωμα στο όνομα Μακεδονία δεν αποτελεί ζήτημα εθνικής σημασίας και επιβίωσης για τον «γείτονα» λαό ούτε είναι δική τους επιλογή η πολιτική που ακολουθεί η κυβέρνησή τους. Η αξίωση αυτή εξυπηρετεί μόνο τις ιμπεριαλιστικές βλέψεις κάποιας από τις πολιτικές δυνάμεις της Βουλγαρίας. Αυτό που είναι δεδομένο, είναι η διάλυση των Σκοπίων… Πριν συμβεί όμως αυτό, η συγκεκριμένη πολιτική δύναμη της Βουλγαρίας, χρησιμοποιεί τον «δορυφόρο» της, τον σημερινό πρωθυπουργό Γκρουέφσκι (Βούλγαρο υπήκοο και ηγετικό στέλεχος της Βουλγαρικής επαναστατικής οργάνωσης για την απελευθέρωση της «Μακεδονίας») για να πετύχει την διεθνή αναγνώριση «Μακεδονικής εθνότητας και γλώσσας». Όταν θα έχει συμβεί αυτό, τότε θα διαλυθούν τα Σκόπια και θα αρχίσει η Βουλγαρία να παίζει αυτό το «χαρτί», αφού θα έχει νομίμως προσεταιριστεί αυτό το κομμάτι των Σκοπίων, το οποίο θα έχει διεθνώς αναγνωριστεί ως εν δυνάμει «Μακεδονία». Άρα, αυτοί που κινούν τα νήματα σε αυτό το βρώμικο παιχνίδι δεν είναι οι άμοιροι Σκοπιανοί... Το στρατηγείο βρίσκεται στην Βουλγαρία! Τελεία και παύλα.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share