Τζ.Μπους:"Είμαι σίγουρος πως τo θέμα (της ονομασίας) θα λήξει"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 1 Απριλίου 2008

Τζ.Μπους:"Είμαι σίγουρος πως τo θέμα (της ονομασίας) θα λήξει"!

Ο Πρόεδρος Μπους έδωσε συνέντευξη στη Γερμανική εφημερίδα "Berliner Morgenpost" η οποία δημοσιεύεται σήμερα αλλά,ως τώρα,δεν της έχει δοθεί η απαραίτητη προσοχή απ΄τα Ελληνικά ΜΜΕ..
Σε ερώτηση για το "αν η κρίση μεταξύ Ελλάδος και ΠΓΔΜ αποτελεί σοβαρό πρόβλημα εν όψει της συνόδου στο Βουκουρέστι",ο Τζωρτζ Μπους απάντησε:
"Δεν θα το αποκαλούσα κρίση.Είναι απλά μια διαφορά στην προσέγγιση που αφορά το όνομα μιας χώρας.Αλλά το θέμα μπορεί να λήξει και είμαι σίγουρος πως θα λήξει!
Το ερώτημα είναι αν η "Μακεδονία" καλύπτει τα κριτήρια της υποψήφιας χώρας.
Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτή η χώρα καλύπτει όλα τα κριτήρια."


39 σχόλια:

  1. ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΠΟΥΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ.
    ΚΑ-ΜΙ-Α ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΟΜΠΟΥΣ ΜΕ ΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΤΟΘΕΜΑ ΕΧΕΙ ΛΗΞΕΙ.ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΑΠ ΤΗ ΡΟΥΜΑΝΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΜΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΟΝΟΜΑ.
    ΚΑ-ΜΙ-Α ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. kati tha kserei o planhtarxomalakas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου μυρίζει συμβιβασμός..Η μάλλον μου ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειναι ακριβώς όπως τα γράφει το Salonika

    "In an interview for German daily Berliner Morgenpost, President Bush stressed that Macedonia meets the NATO membership criteria.

    Asked by the journalist whether the crisis between Macedonia and Greece poses a problem, President Bush made clear that mutual consent is necessary.

    "I wouldn't call it a crisis. It's about a difference in views over the name of a country. But the issue can be resolved and the issue will definitely be resolved," Bush said. "The essential question here is whether Macedonia meets the membership criteria. We are confident that the country meets the criteria."

    Asked whether Albania and Macedonia are prepared to join the Alliance, President Bush said 'yes', adding that he fully supports their perspectives for membership. The two countries are fully qualified to join NATO, he said."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φίλος επιχειρηματίας με πήρε από τα Σκόπια και μου είπε ότι οι Σκοπιανοί ετοιμάζουν για αύριο μεγάλες ταραχές γιατί είναι σίγουροι για το ΒΕΤΟ της Ελλάδας.
    Οι έλληνες επιχειρηματίες φοβούνται ότι θα γίνουν σοβαρά έκτροπα σε βάρος τους, φοβούνται για τις περιουσίες τους ακόμη για τη σωματική τους ακεραιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. «Η θέση του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη. Ειπε ο Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Μία σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό, για όλες ανεξαιρέτως τις χρήσεις. Ένα ξεκάθαρο "όχι" σε οποιαδήποτε μορφή διπλής ονομασίας. Σε αντίθετη περίπτωση η χώρα πρέπει να θέσει βέτο», τόνισε ο κ.Παπανδρέου και εξέφρασε την αντίθεσή του στην ένταξη της ΠΓΔΜ στο ΝΑΤΟ από την "πίσω πόρτα", χωρίς να έχει λυθεί το θέμα του ονόματος.



    ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ Ο ΓΑΠ και το ΠΑΣΟΚ μας ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.

    Τι σημαίνει σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό; Που λέει;

    Μήπως το Δημοκρατία τής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΣΚΟΠΙΑ είναι αυτό που λέει ο ΓΑΠ.

    ΜΗΠΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΜΑΣΤΕ;

    τι εννοεί το ΠΑΣΟΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ. ΚΑΙ Η ΔΗΘΕΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΜΜΕΝΗ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΙΑΛΥΘΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΓΙΝΕΙ ΡΕΖΙΛΙ. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΠΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι πολιτικοί "μας" όλο και σκύβουν πιο κάτω για τον βλακοκράτορα Θάμνο (Bush)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πολιτικοί "μας" όλο και σκύβουν πιο κάτω για τον βλακοκράτορα Θάμνο (Bush)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι πολιτικοί "μας" όλο και σκύβουν πιο κάτω για τον βλακοκράτορα Θάμνο (Bush)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οι πολιτικοί "μας" όλο και σκύβουν πιο κάτω για τον βλακοκράτορα Θάμνο (Bush)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλα δινετε βάση σε όσα λέει αυτός ο κρετίνος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΙ Τ ΑΡΧΙΔΙΑ Ο ΣΚΑΤΟΜΑΛΑΚΑΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ. ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟΣ ΤΟ ΦΟΒΟ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΝΕΤΟ. ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΒΙΕΤΝΑΜ.
    ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΜΑΣ ΤΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΑΡΧΙΔΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΘΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ ΘΑ ΛΗΞΕΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 7.53 ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΩ
    ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ?
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ
    http://www.diktyo21.gr/item.asp?ReportID=628

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν θα μεταβεί τελικά στα Σκόπια ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας η οποία διαφημίστηκε με τη γνωστή προκλητική αφίσα.

    Ο Νομάρχης φαίνεται οτι δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή... της ώρας, έμεινε στη χειμερινή, με αποτέλεσμα να φέρει την Πρωταπριλιά μια μέρα νωρίτερα!

    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δεν θα μεταβεί τελικά στα Σκόπια ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας η οποία διαφημίστηκε με τη γνωστή προκλητική αφίσα.

    Ο Νομάρχης φαίνεται οτι δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή... της ώρας, έμεινε στη χειμερινή, με αποτέλεσμα να φέρει την Πρωταπριλιά μια μέρα νωρίτερα!

    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δεν θα μεταβεί τελικά στα Σκόπια ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, προκειμένου να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης Φωτογραφίας η οποία διαφημίστηκε με τη γνωστή προκλητική αφίσα.

    Ο Νομάρχης φαίνεται οτι δεν ενημερώθηκε για την αλλαγή... της ώρας, έμεινε στη χειμερινή, με αποτέλεσμα να φέρει την Πρωταπριλιά μια μέρα νωρίτερα!

    ΠΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 7.53 ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΙΑ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΗ ΣΕΡΒΙΑ ,ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ,ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ.
    ΛΕΟΝΤΑΡΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΠΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ
    -----------------

    Να'ναι καλά η μη παρουσία της Ρωσίας τότε. Γιατί και εγώ σαν μονοκράτορας μπορώ να κάνω ό,τι θέλω.

    Αλλά τώρα που έχει τον Πούτιν απέναντι του, χέζεται να πάει να χτυπήσει το Ιράν. όπως επίσης θα πέσει πολύ χέσιμο με τους Γαλλο-Γερμανούς που αντιτίθενται στη προσχώρηση Ουκρανιας και Γεωργίας.

    Παίδες, καταλάβετε το: Το Κόσοβο ήταν η αιτία του Γ' Παγκοσμίου Πολέμου. Με καθυστέρηση 20 χρόνων βλέπουμε τον πραγματικό επίλογο του Ψυχρού Πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ...ΕΜΕΙΝΕ Ο ΔΙΑΚΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ
    ΜΕ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΛΕΒΕΝΤΕΣ
    ΤΡΕΙΣ ΩΡΕΑ ΕΠΟΛΕΜΑΕ
    ΜΕ ΔΕΚΑΟΧΤΩ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ ΚΟΠΗΚΕ
    ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠ'ΤΗ ΧΟΥΦΤΑ
    ΚΑΙ ΖΩΝΤΑΝΟ ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΝΟΥΝ
    ΚΙ Ο ΟΜΕΡ ΒΡΥΩΝΗΣ ΜΥΣΤΙΚΑ
    ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ
    ΓΙΝΕΣΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΙΑΚΟ ΜΟΥ
    ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΣΟΥ Ν'ΑΛΛΑΞΕΙΣ?
    ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΣΑΣ
    ΕΓΩ ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ
    ΓΡΑΙΚΟΣ ΘΕ Ν'ΑΠΟΘΑΝΩ.
    ΤΟ ΔΙΑΚΟ ΤΟΝΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΙ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ,
    ΟΛΟΡΤΟ ΤΟΝ ΕΣΤΗΣΑΝΕ
    ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΧΑΜΟΓΕΛΟΥΣΕ
    ΣΚΥΛΙΑ, ΚΙ Α ΜΕ ΣΟΥΒΛΙΣΕΤΕ
    ΕΝΑΣ ΓΡΑΙΚΟΣ ΕΧΑΘΗ
    ΑΣ ΕΙΝ' ΚΑΛΑ Ο ΟΔΥΣΣΕΥΣ
    ΚΙ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΝΙΚΗΤΑΣ
    ΠΟΥ Θ Α ΣΑΣ ΣΒΗΣΟΥΝ
    ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟ
    ΣΑΣ ΤΟ ΝΤΟΒΛΕΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Μας χρωστάει ο ….Γιώργος !!

    «George owes us»

    «Μας οφείλει ο Γιώργος» απάντησε εκνευρισμένος ο κ.Ντάν Φρίντ σε συνομιλητές του, εννοώντας με αυτό ότι για χάρη του οι ΗΠΑ καθυστέρησαν την αναγνώριση των Σκοπίων με τη συνταγματική τους ονομασία, μετά την ανάληψη από τον κ. Παπανδρέου της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, για να μην «πληγεί πολιτικά» στις εκλογές του 2004.
    Για τους καλά πληροφορημένους και σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ε» στα μέσα Ιανουαρίου του 2004, ο εξ απορρήτων του κ. Παπανδρέου, κ. Αλεξ Ρόντος πέρασε το κατώφλι του Συμβουλίου Εθνικής Ασφάλειας (NSC) και είχε μακρά συνομιλία επ' αυτού με τους κ. Φρίντ και Μπράιζα, που υπηρετούσαν τότε εκεί.

    Σχετικό δε «μέμο» λέγεται πως έφυγε από τον Φρίντ προς την Τζόουνς του Στέιτ Ντιπάρτμεντ, που ήταν τότε υπεύθυνη για τα ευρωπαϊκά.

    Η τότε εκτίμηση του κ। Νταν Φριντ στο Συμβούλιο Εθνικής Ασφάλειας (NSC) και σήμερα βοηθός υπουργού Ευρωπαϊκών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ήταν ότι η Ελλάδα είναι «χάρτινος τίγρης» ( «paper tiger») και «δεν πρόκειται να κάνει τίποτε σε ότι και να της κάνουμε».

    «Όταν σταματήσουν οι ……πολιτικές κραυγές, οι Έλληνες θα γίνουν συνετοί», (έτσι τους …είχε μάθει ο κ. Σημίτης και οι κυβερνήσεις του) έλεγε εκείνη την περίοδο ο κ. Φριντ, ο οποίος με πρόσχημα ότι κινδύνευαν τα Σκόπια λόγω του τότε δημοψηφίσματος, έθετε το διλημματικό ερώτημα στους ελάχιστους «αντιρρησίες» συναδέλφους του: «Ποιος αναλαμβάνει την ευθύνη για την απώλεια της ….."Μακεδονίας";»

    Εκείνο που περίμενε ο κ. Φρίντ τώρα, ήταν μια πιο …..ελαστική θέση εκ μέρους του κ. Παπανδρέου «σύμφωνα με αυτά που πραγματικά πρεσβεύει», ούτως ώστε η κυβέρνηση των ΗΠΑ να είναι σε θέση για κάποιους ελιγμούς.

    Ο κ. Παπανδρέου φαίνεται ότι …παρέλαβε το μήνυμα …αν θυμηθούμε τις γνωστές πρόσφατες δηλώσεις του από το βήμα της Βουλής περί …..διπλής εσωτερικής πολιτικής από την πλευρά της κυβέρνησης (σπέρνω …ζιζάνια το λέει ο απλός λαός μας).

    Μάλιστα, κατά τους ….."γνωρίζοντες", έτσι εξηγείται και η, πράγματι, ασυνήθιστη παρουσία Σπέκχαρντ, του Αμερικανού πρέσβη, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ στις 13 Μαρτίου, με προφανή στόχο την «επικοινωνία» σχετικών, συμβολικών έστω, μηνυμάτων.

    Η κίνηση λοιπόν του κ. Παπανδρέου προχθές να επισκεφτεί τον πρέσβη των ΗΠΑ στην Αθήνα για να ….δηλώσει ότι συμπλέει με την απόφαση του κ. Καραμανλή( Veto) τι μπορεί να σημαίνει;

    Γιατί τόσο καιρό δεν …..προχωρούσε στην κίνηση αυτή αλλά περίμενε την τελευταία στιγμή και με ΔΕΔΟΜΕΝΗ την κάθετη και ξεκάθαρη (προς ….πάσα πλευρά) αντίδραση του κ. Καραμανλή ότι "μή λύση σημαίνει μή πρόσκληση" ;;;

    Γιατί είναι έτοιμος να μεταβεί στα Σκόπια (πάντα την τελευταία στιγμή και με την ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΜΕΝΗ απόφαση για το veto ) για να ……βοηθήσει στη διαπραγμάτευση ;;;

    Γιατί δεν αντιδρούσε τόσες εβδομάδες στις επαναλαμβανόμενες δηλώσεις των ηγετών των Σκοπίων (και σπουδασμένων με χρήματα …..Ιδρύματος Έλληνα επιχειρηματία που ….τυχαία γιγαντώθηκε επί κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ) ότι οι σκληρές αντιδράσεις του κ. Καραμανλή είναι στα πλαίσια ……εσωτερικών πολιτικών αντιπαραθέσεων στην Ελλάδα ;;;

    Γιατί δεν έχει ξεκαθαρίσει επίσημα (μετά τα δημοσιεύματα ) και με απόλυτο τρόπο ότι δεν ….χρωστάει σε κανέναν;;;

    Συνειρμικά οδηγούμαστε στο συμπέρασμα ότι γίνεται προσπάθεια της τελευταίας στιγμής και αφού ο κ. Καραμανλής είναι …. “ Εθνικά ξεροκέφαλος“ τουλάχιστον να μην …καεί το χαρτί τους που λέγεται Παπανδρέου από την στιγμή μάλιστα που οι …..υπόγειες συναλλαγές του με τον κ. Ντάν Φρίντ αποκαλύφτηκαν από τον τύπο.

    Η κυβέρνηση Καραμανλή έχει αναλάβει εκ των πραγμάτων να διαψεύσει την εχθρική αμερικανική εξωτερική πολιτική και την παγιωμένη από χρόνια άποψη τους πως η χώρα μας είναι «χάρτινος τίγρης» και να ανατρέψει τις εντυπώσεις του παρελθόντος.( Ίμια , Οτσαλάν κλπ )

    Γιατί διαφορετικά, πέραν της οποιασδήποτε σημασίας του Σκοπιανού για τα ελληνικά συμφέροντα, η ανυπαρξία αντιδράσεως θα «επιβεβαίωνε» την άποψη των «σκληρών» της αμερικανικής γραφειοκρατίας, θα μείωνε την υπόσταση και την αξιοπρέπεια της χώρας σε ευρωπαϊκό πλαίσιο και, κυρίως, θα είχε χαθεί ένα σημαντικό μέρος της αξιοπιστίας της Ελλάδας αφού θα φαινόταν ξεκάθαρα ότι μια μικρή χώρα σαν τη FYROM, που διαθέτει δύναμη στις ….ΗΠΑ, μπορούσε να "χτυπήσει" την Ελλάδα και να πάρει ότι ήθελε ……χωρίς να δώσει τίποτε....!!!!

    Και το κυριότερο θα παραλάμβανε το μήνυμα ….που αναμένει εναγωνίως …και κάποιος άλλος γείτονας !!!!


    Πηγή:Ελευθεροτυπία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τουλάχιστον ΔΥΟ συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ και η εφημερίδα ΑΥΓΗ αναγνώρισαν τα Σκόπια ως «Μακεδονία»

    "Δυστυχώς ΠΟΛΥΣ κόσμος, ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΣΥΡΙΖΑ, αγνοεί το γεγονός ότι οι συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ «Οικολογική Παρέμβαση» που εκδίδει δελτία τύπου στα Σκοπιανά, αγνοεί ότι η «ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ» που αποκαλεί τα Σκόπια «Μακεδονία» και αγνοεί ότι η εφημερίδα «ΑΥΓΗ» συλλέγει υπογραφές για την αναγνώριση των Σκοπίων ως Μακεδονία! Ταυτόχρονα ο κ.Τσίπρας για να αποφύγει τις ντομάτες βγαίνει και κάνει δηλώσεις σύμφωνες με την επικρατούσα θέση της κυβέρνησης για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό. Άλλα από πίσω μας και άλλα από μπροστά στα εθνικά θέματα. ΠΟΥ ΑΠΟΣΚΟΠΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΓΛΩΣΣΙΑ κ.Τσίπρα;


    Να ΜΗΝ παραλείψουμε ότι το κόμμα των «Μακεδόνων ΜΗ ΕΛΛΗΝΩΝ» ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ υποστήριξε επίσημα την Φιλελεύθερη Συμμαχία καθώς σε αυτή πολιτεύτηκε ο κ.Δημητράς που έχει καταγγείλει την Ελλάδα για παραβιάσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων.

    Ενώ αγωνία για την «μακεδονική» μειονότητα έχει το ΟΑΚΚΕ αλλά και η «ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ» μέσω των άρθρων του «ΙΟΥ» .

    Όλοι οι παραπάνω κάνουν πως ΔΕΝ βλέπουν τις αλυτρωτικές προκλήσεις και τον Σκοπιανό εθνικισμό και κατηγορούν την Ελλάδα, την ίδια τους τη χώρα, για ιμπεριαλισμό! Αρχές Φεβρουαρίου ο Σκοπιανός Πρωθυπουργός κατέθετε στεφάνι σε χάρτη της «Μεγάλης Μακεδονίας» με τμήματα της Βόρειας Ελλάδας."

    Δείτε και μόνοι σας: ΔΕΑ
    Οικολογική Παρέμβαση
    ΑΠΟ ΤΟ macedonia-greece.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΤΟ ΓΑΠ. ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟ,Η ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ?
    ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΑ
    ΣΚΟΠΙΑ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΥΓΑΝ ΓΙΑ ΒΟΥΚΟΥΡΕΣΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΓΑΠ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    "ΚΩΣΤΑΚΗ ΕΑΝ ΕΝΔΩΣΗΣ,ΘΑ ΣΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ..."

    Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 1/4/1955 - 1/4/2008 = 53 ΧΡΟΝΙΑ ΤΙΜΗΣ ΚΑΙ ΔΟΞΑΣ - EOKA

    Σημερα ειναι μια μεγαλη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ γεματο δοξα και τιμη, ειναι η εναρξη του απελευθερωτικου αγωνος της ΚΥΠΡΟΥ μας εναντιον των βρεττανων (αγγλων) , προς τιμη των νεκρων (πολλοι ηταν μαθητες -ακομη και δεκαεπταχρονοι) παλληκαριων ,αισθανομαι -το λιγωτερο που θα μπορουσα να κανω- την υποχρεωση να σας αφιερωσω την πρωτη διακηρυξη που σαν τετοια ημερα επεφτε πριν 53 χρονια σε καθε γωνια της Κυπριακης γης....

    ΦΟΡΟ ΤΙΜΗΣ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΧΗΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΓΡΙΒΑ (ΔΙΓΕΝΗ ΑΚΡΙΤΑ) :

    ''Με την βοηθεια τοιυ Θεου, με πιστιν εις τον τιμιον αγωνα μας, με την συμπαρασταση ολοκληρου του Ελληνισμου και με την βοηθεια των Κυπριων ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΝΑΞΙΝ ΤΟΥ ΑΓΓΛΙΚΟΥ ΖΥΓΟΥ, με συνθημα εκεινο που μας κατελειπαν οι προγονοι μας ως ιεραν παρακαταθηκη ''Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ''.

    Απο τα βαθη των αιωνων μας ατενιζουν ολοι εκεινοι οι οποιοι ελαμπρυναν την Ελληνικη ιστορια δια την διατηρηση της ελευθεριας των, οι Σαλαμινομαχοι, οι τριακοσιοι και ο Λεωνιδας, οι νεωτεροι του Αλβανικου επους.

    Μας ατενιζουν οι αγωνιστες του 1821 οι οποιοι μας εδιδαξαν οτι η απελευθερωσις απο τον ζυγο δυναστου , αποκταται παντοτε με ΑΙΜΑ.

    Μας ατενιζει ακομη συμπας ο Ελληνισμος ο οποιος μας παρακολουθει με αγωνια αλλα και ΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ.

    Ας απαντησουμε λοιπον με εργα οτι θα γινουμε 'ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ'' τουτων.

    Ειναι καιρος να δειξουμε εις τον κοσμον οτι εαν η ΔΙΕΘΝΗΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ειναι ΑΔΙΚΟΣ και εν πολλοις ΑΝΑΝΔΡΟΣ , η Κυπριακη ψυχη ειναι γενναια. Εαν οι δυναστες μας δεν θελουν να αποδωσουν την λευτερια μας , μπορουμε να την διεκδικησουμε με τα ιδια μας τα χερια και το αιμα μας.

    Ας δειξουμε εις τον κοσμο ακομη μια φορα οτι και του σημερινου του Ελληνος 'ο τραχηλος ζυγον δεν υπομενει'.

    Ο ΑΓΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΟΣ. Ο δυναστης διαθετει τα μεσα και τον αριθμον.
    ΗΜΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗΝ. Εχουμε το ΔΙΚΑΙΟΝ με το μερος μας. Γιαυτο θα ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.

    ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΙΠΛΩΜΑΤΑΙ, Ατενισαμε το εργο σας. Εναι αισχος στον εικοστο αιωνα οι λαοι να χυνουν το αιμα τους για να αποκτησουν την λευτερια τους, το Θειον αυτο δωρο για το οποιο και εμεις πολεμησαμε παρα το πλευρον των λαων σας και για το οποιο εσεις, τουλαχιστον, διατεινεσθε οτι πολεμησατε εναντιον του ναζισμου και του φασισμου.

    ΕΛΛΗΝΕΣ, ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΑΝ ΕΥΡΙΣΚΕΣΘΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ :
    EΜΠΡΟΣ ! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΑΣ .

    ΕΟΚΑ
    Ο Αρχηγος ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ (ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΓΡΙΒΑΣ)



    ο Αγων ειχε ξεκινησει , και ηταν δαφνοστεφης και κερδοφορος , σε 5 χρονια ο δυναστης εγκατελειψε το νησι
    και μεχρι σημερα προσπαθει να επανελθει με διαφορους ΑΥΝΑΝ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ,ΑΛ(Α)ΒΑΝΟΥΣ,
    ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ, ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΔΕΣ ,ΜΠΙΣΤΗΔΕΣ, ΚΟΥΝΕΛΑΚΗΔΕΣ ΚΛΠ αλλα εις ματην....

    Οι τιμώμενοι αγνωνισται
    Τα ονόματα των 108 ηρώων που θα τιμηθούνται αιωνιως είναι τα ακόλουθα: Αβρααμίδης Ανδρέας, Αλεξάνδρου Βασίλης, Αναξαγόρα Κώστας, Αναστάση Γεώργιος, Αναστάση Γιακουμής, Αναστάση Δημητράκης, Αυξεντίου Γρηγόρης, Βλάμης Ανδρέας, Γιωργάλλας Μιχαήλ, Γεωργιάδης Παναγιώτης, Γεωργίου Ανδρέας (Διερώνα), Γεωργίου Ανδρέας (Αναρίτα), Γεωργίου Νίκος, Γεωργίου Γεώργιος Ιωνά (Λύση), Γιάγκου Νικόλαος, Γιάλλουρος Πετράκης, Γιαννή Ιωάννης Στυλιανού, Δημητριάδης Δημητράκης, Δημητρίου Ανδρέας, Δράκος Μάρκος, Επιφανίου Ανδρέας, Ευαγόρου Νίκος, Ζάκος Ανδρέας, Ζάνου Σάββας, Ζαχαρία Παναγιώτης, Ζήνωνος Θεόδωρος, Ηλιάδης Πέτρος, Ηροδότου Δήμος, Θεοφάνους Νίκος, Ιωάννου Νικόλας, Καϊλή Μ. Σιάλος, Καλαϊτζή Χαράλαμπος, Καννάουρος Χριστόδουλος, Καραντώνης Νίκος, Καραολής Μιχαλάκης, Κάρυος Ανδρέας, Kάρυος Γεώργιος, Κάσπης Παναγιώτης, Κατελάρης Παντελής, Κκέλης Χρίστος, Κόκκινος Πάτροκλος, Κολοκάση Κυριάκος, Κουκκής Μιχαήλ, Κουτσόφτας Μιχαήλ, Κυπριανού Πετράκης, Κωνσταντίνου Αλέκος, Λένα Στυλιανός, Λοΐζου Κώστας, Λουκά Λουκάς, Μάτσης Κυριάκος, Μαυρομμάτης Στέλιος, Μιχαήλ Γεώργιος, Μιχαήλ Χαράλαμπος, Μιχαήλ Χαρίλαος, Μούσκος Χαράλαμπος, Μυλωνά Χρύσανθος, Νικολάου Γεώργιος, Νικολάου Ιωνάς, Νικολάου Μιχαήλ, Ξενοφώντος Ευστάθιος, Ξενοφώντος Πρόδρομος, Ονησιφόρου Ανδρέας, Παλληκαρίδης Ευαγόρας, Παναγή Βάσος, Παναγίδη Ανδρέας, Παναγίδη Χριστοφής, Παναγιώτου Ανδρέας, Παντελή Μόδεστος, Παπαβερκίου Γεώργιος, Παπαγεωργίου Λουκία, Παπακυριακού Ηλίας, Παπαχριστοφόρου Ευαγόρας, Παρασκευά Ανδρέας, Παρίδης Μιχαλάκης, Πατάτσος Ιάκωβος, Πατσαλίδης Ανδρέας, Πεττεμερίδης Χαράλαμπος, Πίττας Φώτης, Ροτσίδης Σάββας, Σακκά Καλλής, Σαμάρας Χρίστος, Σουρουκλής Ανδρέας, Σουρουλλά Αναστάσιος, Σοφοκλέους Τάκης, Στυλιανίδης Σταύρος, Στυλιανού Γεώργιος, Στυλιανού Μιλτιάδης, Στυλιανού Πλάτων, Συμεού Παναγιώτης, Τουμάζου Παναγιώτης, Τουμάζου Τουμάζος, Τριταίου Στέλιος, Τσαγγάρη Σωτήρης, Τσιάρτας Χρίστος, Φιλιππίδης Χαράλαμπος, Φραντζέσκου Αρτέμιος, Χαραλάμπους Αριστείδης, Χαραλάμπους Γεώργιος, Χαραλάμπους Γεώργιος (Άγιο Επιφάνιο Φλάσου), Χαραλάμπους Δημήτρης, Χ’’ Γιακουμή Σπύρος, Χατζηθεοδοσίου Γιασουμής, Χατζηθεοδοσίου Θεοδόσης, Χατζηκυριάκου Μιχαήλ, Χριστοδουλίδης Ιάκωβος, Χριστοδούλου Δημήτριος, Χριστοφόρου Γεώργιος, Χρυσοστόμου Παναγιώτης.

    ΑΙΩΝΙΑ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ / ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Οταν οι αμερικάνοι το 2003 ζήτησαν να περάσουν στο Βόρειο Ιράκ διαμέσου Τουρκίας,
    οι Τούρκοι το αρνήθηκαν. Εξαγριωμένοι αμερικανοί γερουσιαστές ζητούσαν τότες να τιμωρήθει η Τουρκία για αυτό το ζήτημα. Τι απέγινε; Τίποτα, σήμερα τους υποστηρίζουνε παρακάτω σαν να μην συνέβηκε τίποτα. Μην ανυσηχήτε, δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτοι που φοβούνται είναι οι χέστες πολιτικοι που τους στείλαμε στο Βουκουρέστι να πουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας. Το όνομα είναι η ψυχή μας. Δεν διαπραγματευεται, δεν είναι για πούλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ

    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΘΑ ΝΑΥΑΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ
    ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ
    ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΠΟΝΗΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ ΤΕΤΟΒΟΥ ΣΤΟ ΚΟΣΟΒΟ.

    ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΤΟ ΠΡΕΛΟΥΝΤΙΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ-ΤΕΤΟΒΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ”

    Η ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΙΣΤΟΤΕΡΟΥ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ ΣΥΜΜΑΧΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ, ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ , ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ , ΕΙΝΑΙ

    ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΔΟΓΜΑΤΟΣ “ΑΝΗΚΩΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ”.
    Η ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΑΠΟΒΛΕΠΕΙ ΣΤΟ ΞΕΧΡΕΩΜΑ
    ΤΩΝ ΟΦΕΙΛΩΝ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΛΑΜ, ΛΟΓΩ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΥ, ΚΑΙ
    ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΥ ΤΟΞΟΥ.

    ΤΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ
    ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΧΑΙΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΡΩΣΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΩΝ ΔΡΟΜΩΝ.

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΧΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΡΩΣΩΝ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΠΟΥΤΙΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ.
    Τ
    Ο ΠΑΡΑΔΟΞΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΕ ,
    ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ “ΑΝΑΛΩΣΙΜΗ” ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ.

    Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ ΠΑΡΑΔΟΞΟ:

    ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΟΙ ΗΠΑ ,ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΗΚΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΒΙΑΣΤΗΚΑΝ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΊΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΩΣ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”.
    Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ Η ΒΙΑΣΥΝΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΥΧΑΙΑ.
    ΟΙ ΗΠΑ ΕΔΩΣΑΝ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ: ΜΗΝ ΠΕΙΡΑΖΕΤΕ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ!!!

    ΕΑΝ ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ,
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΩΝ,
    ΑΣΚΗΣΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΒΕΤΟ
    ΣΤΗΝ ΕΙΣΔΟΧΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΟΙ ΗΠΑ , ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ,
    ΘΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΤΟΒΟ(ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ).

    ΕΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ
    ΘΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” ΤΟΤΕ ΟΙ ΗΠΑ ,
    ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΑΝΩΝ, ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ” ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ” ΓΛΩΣΣΑ ΚΛΠ.

    ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
    Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΕΑΝ ΠΡΟΣΘΕΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΠΕΚΤΑΤΙΣΜΟ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ,
    ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ-ΜΕ ΟΠΛΑ- ΤΟΥ ΚΟΣΟΒΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΠΑ,
    ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΤΟΥ ΡΕΜΠΟΥΠΛΙΚΑΝΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΜΑΚΑΙΝ-Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΕΠΕΣΚΕΦΘΗ ΗΔΗ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ-
    ΤΟΤΕ ΤΟ ΜΕΙΓΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΔΑΦΙΚΗ ΑΚΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

    ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΟΞΟ-ΚΑΙ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ-ΟΤΙ ΤΟΣΟ Ο Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ
    ΟΣΟ ΚΑΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΟΥ ΣΥΝΕΠΙΚΟΥΡΕΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ -ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ- ΑΠΟ
    ΤΟΥΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΣΤΙΣ
    ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ BILDERBERG.

    ΑΡΑ ΚΑΙ “ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ” ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ “ΣΩΣΤΑ” ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΟΠΑΙΔΑ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ , ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ.
    ΚΑΙ
    ΑΠΛΩΣ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΟΔΗΓΙΕΣ.

    ΙΩΑΝΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ

    ΝΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ
    Λάκης Λαζόπουλος Ο ΠαλιοΜπούςτης Αμερικής.
    http://dias-press.blogspot.com/2008/04/blog-post_02.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. τα τελευταια τρια χρόνια μόνο το Αλογοσκούφης παιρνει μερος στο BILDERBERG .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
    Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΥΝΕΠΩΣ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ
    ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ
    Η ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Καλά, καλά. Καλό θα ήταν ο πρόεδρος της χρεωκοπημένης Αμέρικα να κόψει τις μ@@ γιατί με τις βλακείες που έκανε κατάφερε να στείλει στο πάτο την χώρα του και να τον κοροϊδεύουν οι άλλες χώρες.

    Εμ, που'ναι τα χρόνια που παίζατε μονότερμα με τους Βρετανούς; Πάνε πέρασαν... τώρα πάλι ταίδια τους Ρώσους, αν και τώρα πλέον καπιταλιστές και όχι κομμουνιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο ΚΡΕΤΙΝΟΣ
    ΟΛΑ ΤΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ???????
    ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΕΔΑΦΩΝ ΣΥΜΜΑΧΙΚΗΣ ΧΩΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share