Ψωμιάδης Vs Παπαγεωργόπουλου στις δημοτικές εκλογές.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 19 Απριλίου 2008

Ψωμιάδης Vs Παπαγεωργόπουλου στις δημοτικές εκλογές..

«Το θέμα δήμος έχει τελειώσει και εγώ έχω λάβει τις οριστικές μου αποφάσεις. Θα είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης».
Με αυτόν τον κοφτό τρόπο ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά με σαφήνεια την επιθυμία του να είναι υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του 2010, βάζοντας καινούργιο φιτίλι στις σχέσεις του με τον Βασίλη Παπαγεωργόπουλο. Το νέο στοιχείο στο σίριαλ «υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης με τη στήριξη της ΝΔ», ένα θέμα που έχει ανοίξει εδώ και καιρό από σχετικές κινήσεις του νομάρχη Θεσσαλονίκης, είναι ότι η τοποθέτηση Ψωμιάδη έγινε μπροστά στα μέλη της Διοικούσας της ΝΔ, που είναι και το ανώτερο καθοδηγητικό όργανο της πόλης, γεγονός που προσδίδει στην κίνηση μια ευρύτερη σημασία.

Oλα αυτά έγιναν προχτές το βράδυ στο επίσημο δείπνο που παρέθεσαν στο εστιατόριο των Βρυξελλών «Η κόκκινη ντομάτα»(..) οι Θεσσαλονικείς ευρωβουλευτές Νίκος Βακάλης και Μαργαρίτης Σχοινάς. Στο «τσιμπούσι» παρακάθησαν σχεδόν όλα τα υψηλόβαθμα κομματικά στελέχη της ΝΔ Θεσσαλονίκης και όλοι οι αντινομάρχες, που φιλοξενούνται αυτές τις ημέρες στην ευρωπαϊκή μητρόπολη από τους δύο ευρωβουλευτές.

Η ρουκέτα Ψωμιάδη, που έσκασε μπροστά στα πρόσωπα των μελών της Διοικούσας δημιουργεί νέα δεδομένα, καθώς είναι η πρώτη φορά που γίνεται τόσο σαφής τοποθέτηση μπροστά σε κομματικά στελέχη.
Oλα αυτά την ίδια στιγμή που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Βασίλης Παπαγεωργόπουλος, περνά μια ιδιαίτερα δύσκολη φάση, καθώς η υπεξαίρεση στο δήμο έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι η τοποθέτηση Ψωμιάδη στις Βρυξέλλες έγινε την ώρα που ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης δοκιμαζόταν στο δημοτικό συμβούλιο για το θέμα του σκανδάλου. Αποστράτευση; Ταυτόχρονα με όλα αυτά, έχει φουντώσει η φημολογία στο «γαλάζιο» στρατόπεδο της Θεσσαλονίκης περί «τιμητικής αποστράτευσης» του κ. Παπαγεωργόπουλου διά της συμμετοχής του στην επόμενη ευρωλίστα της ΝΔ..

6 σχόλια:

  1. de glitwnoume ap auton ton grafiko me tipota..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ..
    Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ.
    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΕΤΑΤΡΕΠΕΤΑΙ ΣΕ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΠΟ ΑΓ.ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΜΕΧΡΙ ΝΕΑ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑ..
    Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΩΡ ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΠΕΥΔΕΙ ΝΑ ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙ.
    ΑΥΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οχι ες σεις!θα χασουμε τον Βασιλακη????????????
    και τι θα κανουθμε μετα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. οχι ες σεις!θα χασουμε τον Βασιλακη????????????
    και τι θα κανουθμε μετα???????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρχίσαν τα ΄ΑΘΩΑ΄δημοσιεύματα
    Σπρώχνουν σιγα-σιγα τον ΛΑΙΚΙΣΤΗ-ΦΑΣΙΣΤΑ ΖΟΡΟ στον νέο του ρόλο.
    Ο ατσαλάκωτος σου λένε τελείωσε....
    Σε λίγο ο εισαγγελέας ανοίγει τους τραπεζικούς του λογαριασμούς.
    ΠΩΣ θα διατηρηθεί το σάπιο 20ετές καθεστώς στην Θεσσαλονίκη ?
    ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ απο την Νομαρχία στο Δήμο.
    ΟΥΣΤ ΛΑΜΟΓΙΑ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share