Σχέση ντόπινγκ και "πολιτικής ατζέντας".. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 17 Μαΐου 2008

Σχέση ντόπινγκ και "πολιτικής ατζέντας"..

Εmail από κ.Στ.Κυρ.
sk***@gmail.com


"ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΜΑΣ,
ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ,

ΟΤΙ
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ …ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΡΜΑΚΩΘΕΙΣ,
ΤΟΤΕ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΣΤΗ …ΒΛΑΚΕΙΑ
!


Ας υποθέσουμε λοιπόν ότι :
Υπόθεση 1η
Οι αθλητές, αλλά και οι συγγενείς τους …το γνωρίζουν καλά !!!
Ή στην πιο αθώα περίπτωση, …το υποψιάζονται !!!
Υπόθεση 2η
Οι προπονητές και οι παράγοντες …γνωρίζουν το ίδιο πολύ καλά !!!
Γιατί εάν δεν γνωρίζουν …
τότε πρόκειται για λάθος ανθρώπους, σε λάθος θέσεις και σε λάθος εποχή, οπότε κακώς ασχολούνται με το συγκεκριμένο αντικείμενο.
Άλλωστε, στις εποχές της απόλυτης συναλλαγής, της απόλυτης εμπορευματοποίησης και της απόλυτης σήψης και «μπόχας», το να παριστάνεις το χαζό ή τον αδαή ή τον αθώο ή τον ανυποψίαστο… αποτελεί τουλάχιστον φαρισαισμό…
… γιατί τότε, απλά το σύστημα της σήψης θα σε είχε «ξεράσει» στο WC !!!
Υπόθεση 3η
Οι πολιτικοί προιστάμενοι, σε όλο το εύρος της ιεραρχίας, γνωρίζουν πολύ καλά τα παραπάνω !!!
Γιατί εάν δεν γνωρίζουν …
…τότε πρόκειται για λάθος ανθρώπους, σε λάθος θέσεις και σε λάθος εποχή.
Και παρεμβαίνουν μόνον όταν πρέπει !!!
Και η κατάλληλη ώρα, δεν είναι βέβαια όταν έρχονται τα μετάλλια και τα πρωταθλήματα, ο άρτος και τα θεάματα (απαραίτητα συστατικά για τη διατήρησή τους στην εξουσία).
Τότε όλοι χαζοχαίρονται ή/και χαίρονται μαζί με τα υποψήφια θύματα και με τον κόσμο και σχεδόν πάντα κλέβουν και τη δόξα και τη δημοσιότητα (απαραίτητα στοιχεία για την εκπλήρωση του βασικού στόχου τους, που είναι η επανεκλογή τους στην εξουσία).
Εάν όλες οι παραπάνω υποθέσεις είναι αληθείς τότε:
Όταν οι κώλοι κάποιων στριμωχθούν και απειληθεί η δική τους επιβίωση στην εξουσία, τότε αυτή τη δόξα και τη δημοσιότητα - ευχαρίστως και με την ευκολία που την κατέκτησαν - την ανταλλάσσουν με τα …κουφάρια των θυμάτων-πρωταθλητών ή προτιμότερο πρωταθλητών-θυμάτων.
Και όταν κάποια πρόσωπα κινδυνεύσουν, τότε εύκολα ανασύρονται οι προκατασκευασμένες, σχεδιασμένες και από όλους προσυμφωνημένες υποθέσεις doping, που διατηρούνταν καλά φυλαγμένες στην κατάψυξη
τη …θυσία των αναλώσιμων θυμάτων,
προκειμένου να αλλάξει η ατζέντα, όπως λένε όλοι αυτοί,
οι αδίστακτοι (Πολιτικοί, ΜΜΕ κ.ά.) που διαχειρίζονται την ατζέντα !!!
Και κάποιες σκέψεις …ατάκτως ερριμμένες
Μέσα σε αυτό, το επινοημένο από άρρωστα μυαλά και σκηνοθετημένο με κανόνες τηλεοπτικού τοπίου παιχνίδι επιβίωσης (survivor game), όπου ο καννιβαλισμός πλέον νομιμοποιείται - άλλωστε τόσα χρόνια μας προετοίμαζαν γι’ αυτό, με τα δικά τους survivor games - το μόνο ερώτημα είναι ποιος θα φάει ποιόν τελικά !!!
Ποιοι είναι τα θύματα της υπόθεσης, ποιοι αποτελούν το μέσον για το έγκλημα και ποιοι είναι οι περισσότερο κερδισμένοι ?
Ποιοι είναι οι αναλώσιμοι,
ποιοι παίζουν τους καταλύτες και ποιές είναι οι …ύαινες?
Τι κερδίζει και τι χάνει ο καθένας μέσα σ’ αυτό το «νταραβέρι
» (απο το ιταλικό 'δούναι και λαβείν', "dare-avere", που αρχικά σήμαινε την εμπορική σχέση και συναλλαγή οποιασδήποτε μορφής) ? "

11 σχόλια:

  1. Δηλαδή ο γιος μου που κάνει στίβο,προπονείται 2 φορές τη μέρα,είναι πρωταθλητής Β.Ελλάδος στα 15 του,μου λέτε πως πρέπει να φαρμακωθεί για να συνεχίσει;

    Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή ο γιος μου που κάνει στίβο,προπονείται 2 φορές τη μέρα,είναι πρωταθλητής Β.Ελλάδος στα 15 του,μου λέτε πως πρέπει να φαρμακωθεί για να συνεχίσει;

    Ευχαριστώ αλλά δε θα πάρω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an theleis na deis to paidi sou prwtathlhth,lypamai pou sto lew alla prepei na to"farmakwseis".
    kai malista prepei na to farmakwseis kala gia na mh to vroun sto antidoping

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AFOY SOY TO PA
    PWS THS AGAPHS H NTOPA
    EINAI H PRWTH..

    XSYLINA SPATHIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέθυσαν με την γλυκιά γεύση της «κούπας». Τα κορίτσια του Παναθηναϊκού και το τεχνικό τιμ γιόρτασαν με την ψυχή τους το τέταρτο συνεχόμενο πρωτάθλημα. Το σκηνικό από το κλειστό της Λεωφόρου μεταφέρθηκε σε νυχτερινό κέντρο. Οι πρωταθλήτριες έδωσαν τα διαπιστευτήριά τους και εκτός γηπέδου. «Κάρφωναν» και έκαναν… μπλοκ με λουλούδια, ενώ (έστω και για μια μέρα) το αλκόολ και το κέφι έρεαν άφθονα
    Ρ. Ντουμιτρέσκου:"Δώσαμε απαντήσεις σε όσους μας αμφισβήτησαν το καλοκαίρι. Αποζημιώσαμε τον κόσμο μας που ήταν δίπλα μας από την αρχή ως το τέλος στις χαρές και στις λύπες μαζί μας. Τους αφιερώνουμε και το κύπελλο και το πρωτάθλημα. Είμαι πολύ περήφανη που έχω τέτοιες συμπαίκτριες, έχουμε πάρα πολύ μεγάλη ψυχή για να κάνουμε τέτοιες ανατροπές.
    Ακούγαμε όλο το χρόνο ότι φαβορί είναι το Μαρκόπυολο, ο Ολυμπιακός, ο Ηρακλής Κηφισιάς και μας έπνιγε η αδικία. Εγώ έμεινα στην ομάδα γιατί ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται ποτέ να σταματήσει να πρωταγωνιστεί ούτε τα επόμενα χρόνια. Είναι απίθανο αυτό που συμβαίνει!"
    Τάκης Φλώρος: «Απο τη στιγμή που φτάσαμε τον πέμπτο τελικό στην έδρα μας, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε τον τίτλο. Κάναμε καλή διαχείριση του υλικού μετά το 0-2 και τα καταφέραμε. Η ατμόσφαιρα ήταν καταπληκτική , κόσμια και δεν πετάχθηκε το παραμικρό στον αγωνιστικό χώρο».
    Θανάσης Γιαννακόπουλος: «Το πριμ είναι 50.000 Ευρώ. Είμαι πολύ χαρούμενος, είναι το πρώτο πρωτάθλημα για τα 100 χρόνια της ιστορίας μας. Ηταν φανταστικός ο κόσμος, ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδία μας, με τέτοιο κόσμο δεν γίνεται να μην πρωταγωνιστεί η ομάδα μας. Θα κάνω τα αδύνατα δυνατά για να μεγαλουργήσουν και οι άνδρες, όπως έχω κάνει το μπάσκετ θα κάνω και το βόλεϊ. Θέλω να υποσχεθώ στους φίλους του Παναθηναϊκού ότι θα κάνω τα πάντα για να πρωταγωνιστεί το τμήμα σε Ελλάδα και Ευρώπη».
    Ελένη Φραγκιαδάκη: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει σήμερα. Δεν το έχω συνειδητοποιήσει, δεν έχει σημασία ποιος είναι MVP, σημασία έχει αυτό που βλέπουμε, συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια. Θέλω να το αφιερώσω στις συμπαίκτριες μου που έχουν καρδιά πρωταθλητή και ψυχή για αυτή την ομάδα και ευχαριστώ πολύ τον κόσμο».
    Ξανθή Μυλωνά: «Εχουμε μάθει μέσα από τις ανατροπές να γυρίζουμε παιχνίδια. Μίλησε η καρδιά του Πρωταθλητή. Ηταν όλοι εκπληκτικοί, φανταστική ατμόσφαιρα, το θέλαμε πάρα πολύ».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TO ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΟΥ ΜΠΡΑΙΖΑ-NABUCCO-CARLYLE-HUTCHISON-ΓΑΠ.
    ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

    Ο ΓΑΠ. ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ
    αποσπασμα απο in.gr

    Επίσης χαρακτήρισε επικίνδυνη την κυβέρνηση διότι «βλέπει τον Έλληνα υπήκοο ως ιθαγενή, που καλλιεργεί την υποτακτικότητα, την αίσθηση του μέσου Έλληνα ότι δεν έχει στον ήλιο μοίρα και χρειαζόμαστε τον Κινέζο, το Ρώσο, τον Ευρωπαίο, το Γερμανό για να μπορούμε να πάμε μπροστά».


    ΛΕΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ.
    "Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΗ"
    ΓΙΑΤΙ?
    ΕΠΕΙΔΗ
    "ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙ ΤΗΝ ΑΙΣΘΗΣΗ ΟΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ"
    "ΤΟΝ ΡΩΣΟ,ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ,ΤΟΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ"

    ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ΓΙΩΡΓΟ
    ΜΟΝΟ ΟΣΟΙ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΕΙΝΑΙ
    "ΕΘΝΙΚΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ"
    "ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ
    ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ...ΜΠΡΟΣΤΑ"

    ΓΙΑΤΙ Ο ΓΑΠ. ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΤΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΤΙΣ ΚΑΚΕΣ ΠΑΡΕΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ
    ΡΩΣΟΥΣ-ΚΙΝΕΖΟΥΣ-ΓΑΛΛΟΥΣ-ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ?

    ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ

    Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΑΡΧΙΖΕΙ
    ΝΕΟ ΑΝΕΝΔΟΤΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ..ΤΟΥ ΡΩΣΙΚΟΥ
    SOUTH STREAM.
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ... ΤΗΣ ΚΙΝΕΖΙΚΗΣ COSCO

    AΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ
    ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ..ΤΟΥ
    ΝΑBUCCO.
    ΑΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ..ΤΗΣ
    ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ HUTCHISON-CARLYLE
    ΣΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    AΓΩΝΑΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ
    ΑΠΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ
    ΕΥΡΩΠΑΙΟ, ΤΟΝ ΡΩΣΟ, ΤΟΝ ΚΙΝΕΖΟ.


    ΕΚΛΗΣΗ
    Β.ΒΕΝΙΖΕΛΟ
    ΔΙΩΞΕ ΑΜΕΣΩΣ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΑΠΟ
    ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο ο λαός θα ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΑΙ (συνειδητά ή ασυνείδητα) από διάφορους μπουρδολόγους, δήθεν εξελιγμένους, δήθεν έξυπνους, δήθεν παντογνώστες κ.λ.π., τόσο θα κοιτά απελπισμένα από εδώ και από εκεί για να βρεί την ελπίδα που άδικα έχασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share