Καλά στοχευμένη η νέα Τουρκική πρόκληση. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 27 Μαΐου 2008

Καλά στοχευμένη η νέα Τουρκική πρόκληση.

Χθες βράδυ, δεύτερη ημέρα της επίσκεψής του αρχηγού ΓΕΕΘΑ στην Τουρκία και ενώ ο κ.Γράψας αναφερόταν στον Κεμάλ Ατατούρκ με ιδιαιτέρως κολακευτικά λόγια (δείτε εδώ: "Μεγάλος ηγέτης" ο Κεμάλ Ατατούρκ ) , το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών επέλεξε να εκδόσει ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει «με σφοδρότητα» τις εκδηλώσεις μνήμης που έγιναν στην Ελλάδα (19 Μαΐου) για την ημέρα της «Δήθεν Γενοκτονίας των Ποντίων», όπως χαρακτηριστικά αναφέρεται!! «Οι ενέργειες αυτές -σημειώνεται στην ανακοίνωση- έχουν ως στόχο τη χώρα μας και τον ιδρυτή της Δημοκρατίας μας, Ατατούρκ»..
Επισημαίνεται επίσης ότι «η στάση αυτή δεν συνάδει με τη φρόνηση(!!)» και καταγγέλλεται η συμμετοχή στις εκδηλώσεις «μελών του Κοινοβουλίου, εκπροσώπων των πολιτικών κομμάτων, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αλλά και της ελληνικής κυβέρνησης» ως δηλωτική «υποστήριξης» στους «ανυπόστατους ισχυρισμούς οι οποίοι στρέφονται εναντίον της χώρας μας». Η ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών καταλήγει με την προειδοποίηση ότι «τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι οποίες τραυματίζουν τη φιλία και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που τείνει να δημιουργηθεί μεταξύ του τουρκικού και του ελληνικού λαού, θα διαβρώσουν το επίπεδο της διμερούς συνεργασίας μεταξύ Τουρκίας και Ελλάδας»..

30 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΑΣΤΟΥΚΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό δε λέγεται χαστούκι φίλε μου.
    Αυτό είναι καθαρή επίδειξη δύναμης και πυγμής.

    Ποιος Ελληνας υπ.Εξωτερικών θα τολμούσε να θέσει θέμα ας πούμε αγνοουμένων της Κύπρου ή τις διώξεις των Ελλήνων από Ίμβρο και Τένεδο τη στιγμή που θα επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ;

    Η απάντηση είναι απλή και την γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι:
    KANEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό δε λέγεται χαστούκι φίλε μου.
    Αυτό είναι καθαρή επίδειξη δύναμης και πυγμής.

    Ποιος Ελληνας υπ.Εξωτερικών θα τολμούσε να θέσει θέμα ας πούμε αγνοουμένων της Κύπρου ή τις διώξεις των Ελλήνων από Ίμβρο και Τένεδο τη στιγμή που θα επισκεπτόταν την Ελλάδα ο Τούρκος αρχηγός ΓΕΕΘΑ;

    Η απάντηση είναι απλή και την γνωρίζουν πολύ καλά και οι Τούρκοι:
    KANEIΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΓΛΥΨΕ ΓΡΑΨΑ, ΓΛΥΨΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε εδώ του έβαλαν συρτάκι και τον κορόιδευαν!

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΕΚΕΙ;

    ΠΗΓΕ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΕΙ ΤΑ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ;

    Μετά τον θάνατο του Ηλιάκη και των Ποντίων και ενώ ήταν τούρκοι στα συλλαλητηρια των Σκοπιανών;

    Η Ελλάδα έχει σημαντική γεωστρατηγική θέση, ουράνιο, πλουτώνιο, υδράργυρο και πετρέλαιο και κάνει τωρα τους αγωγους με την Ρωσία!

    Ο Σιωνισμός, Αγγλοσάξωνες, και Ευρωπαιοι τα θέλουν, γι αυτό και θα μας σπάσουν σε κομμάτια όπως την Σερβια, γι αυτό και οι εθνοπροδότες πασοκ-συριζα-μητσοτακεικο που κάνουν κουμάντο όλη τηνν χώρα, γι αυτό και η αποδόμηση των αξιών μας, γι αυτό η φτώχεια, οι προβοκάτσιες, οι απεργίες, οι υψηλές τιμες, η αριστερή τρομοκρατία!

    Όλα είναι σχέδιο ψυχολογικής πίεσης μέχρι οι αλλοδαποι εδω μέσα, και ο άξονας τουρκια-σκοπια-αλβανια επιτεθουν με υποστήριξη απο την Δυση!

    Όλα είναι ζήτημα μιας 3ετίας το πολυ!

    Η θα γίνει πόλεμος και ίσως σωθούμε, ή ο Ελληνισμός σύντομα τελειώνει για παντα! Η γενιά μας ζει την ίδια την ιστορία αυτή την στιγμή!

    Γιατί φοβάστε να το ξεστομίσετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε μαγκες ωραια ειναι να καθεσαι με το πληκτολογιο στο χερι , στο σαλονι σου και να σχολιαζεις πραξεις και ενεργειες αλλων . το δυσκολο ειναι να εισαι ανωτατος αξιωματικος να πας θες δεν θες σε μια εχθρικη χωρα με καθορισμενο υποτιθεται πρωτοκολο απο το ΥΠΕΞ της χωρας σου ..και στη χωρα υποδοχης σου να αυτοσχεδιαζουν τα καθικια απεναντι σου

    Σκεψου να ερθει αυτο το σκουπιδι ο μπουγιουκανιτ εδω ..ποιος εχει κωλο να βαλει την μπαντα να παινιζει τσιφτετελια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αθήνα, 16 Μαΐου 2008
    ΑΘΛΗΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΣΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ (ΜΟΕ)
    Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται, ότι στο πλαίσιο της υλοποίησης των ΜΟΕ Ελλάδας – Τουρκίας, διεξάγονται, από 12 έως 18 Μαΐου 2008, στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων (ΣΣΕ), αθλητικοί αγώνες, με συμμετοχή Ευελπίδων και Τούρκων σπουδαστών, της αντίστοιχης Στρατιωτικής Ακαδημίας της γείτονας χώρας (Kara Harp Okulu), σε αγωνίσματα στίβου (1500 μ., 100 μ., 4Χ100 μ., άλμα εις τριπλούν και δισκοβολία), ανωμάλου δρόμου 5000 μ., τέννις (ατομικό και διπλό) και ξιφασκίας.
    Οι σπουδαστές - αθλητές, συγκρότησαν δυο μικτές ομάδες, έχοντας έτσι την ευκαιρία να αναπτύξουν το πνεύμα της ευγενούς άμιλλας και μέσω του αθλητικού ιδεώδους συναδερφικές και φιλικές σχέσεις.
    Ανχης (ΠΖ) Θεοδόσιος Τριαντάφυλλος
    Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εδώ απαγόρευσαν στην Αργώ να περάσει τι να λέμε τωρα!

    Και το Μέγκα κάλυπτε τον Ιερόνυμο που έχει εξαφανιστεί, και ο Αλφα είχε τον Ζακυνθου που την ελεγαν στον Ανθιμο επειδή ήταν ο μονος που μίλησε!

    Καθηκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θηβαίος ο Ηρόστρατος, της Θήβας και ο Ιερόνυμος! Και όποιος ξέρει απο Βοιωτούς, ο Θεός να σε φυλάει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι προκλήσεις και οι προσπάθειες παραχάραξης της ιστορίας πλέον είναι καθημερινές...τι συμβαίνει;

    Και επειδή το θέμα δεν μπορούμε να το χρεώσουμε μόνο στους Σκοπιανούς!...ούτως ή άλλως τι είναι;;; μαριονέτες είναι που προσπαθούν να βρουν μία ταυτότητα...και ας είναι και κάλπικη...

    Αν αύριο οι Αμερικάνοι τους έλεγαν πως "είναι Αζτέκοι"...Αζτέκοι θα έλεγαν και αυτοί!!

    Συμπέρασμα αυτή όλη η επιθετικότητα δεν είναι δημιούργημα μόνο των Σκοπιανών...

    Είναι των "συμμάχων" μας των Αμερικάνων...και δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν...η δεν μας υπολογίζουν καθόλου (με αυτούς που έχουμε για ηγέτες τι άλλο θα μπορούσαν να κάνουν)...η μας έχουν υποτιμήσει πάρα πολύ...

    Όποιο και από τα δύο να συμβαίνει...το σίγουρο είναι πως την ιστορία που θέλουν να διαστρεβλώσουν με όλες τους τις δυνάμεις...δεν την έχουν διαβάσει ποτέ...γιατί αν την είχαν διαβάσει...τότε ίσως τους δίδασκε αρκετά πράγματα για τον Ελληνικό λαό που δεν τα ξέρουν και ίσως τα βρούνε εμπρός τους.
    Αυτα για τα σκοπια να δουμε τι θα γινει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτη ειναι η γνωμη πολλων
    ενας φιλος απο Γερμανια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα μπορούσε ο κ. Τριαντάφυλλος, Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΣ να μας πει γιατί στην ΧΙΙ Μεραρχία του Στρατού Ξηράς στην Αλεξανδρούπολη έχουν σαν έμβλημα τις “Eυγενεις Ορνιθες (κότες)” !!!!
    www.army.gr/multimedia/emblimata/html/xii_mk_mp.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΙΛΕ ΜΗΝ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.

    ΑΠΟ ΤΑ 72 ΕΜΒΛΗΜΑΤΑ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΙΣ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙΣ.
    ΟΙ ΠΕΤΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΤΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΓΓΕΙΑ.

    ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ: : Δύο αγωνιστές πετεινοί αλληλοσυγκρουόμενοι. Συμβολίζει την αποφασιστικότητα της Μεραρχίας να αγωνισθεί μέχρι τελικής πτώσεως του αντίπαλου, όπως ακριβώς πράττουν οι αγωνιστές πετεινοί.

    ΡΗΤΟ: "ΕΩΣ ΑΝ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟΝ ΠΡΟΠΕΣΕΙΝ"

    "Τα δε πολιτεύματα ήν αμφοτέρων παραπλήσια τοις ψυχομαχούσι των ευγενών ορνίθων. Εκείνοι τε γάρ πολλάκις απολωλεκότες τας πτέρυγας δια την αδυναμίαν, αυτή δε τη ψυχή μένοντες εκβάλλουσι τας πληγάς, έως αν αυτομάτως ποτέ περιπεσόντες αυτοίς και ραδίως αλλήλων διαδράξωνται, κ' άπειτα τούτου γενομένου συμβή τον έτερον αυτών προπεσείν"

    Πολυβίου Ιστορίες, Α, 58, 7-9.

    "H όλη δε πολιτεία (συμπεριφορά) και των δύο (Ρωμαίων και Καρχηδονίων) έμοιαζε με τους μέχρις εσχάτων αγωνιζόμενους ευγενείς πετεινούς. Γιατί και εκείνοι πολλές φορές, ενώ έχουν χάσει τα φτερά τους από την αδυναμία (να καταβάλλει ο ένας τον άλλο) επιμένοντας με ψυχικό σθένος, αδιαφορούν για τις πληγές, μέχρις ότου επιπέσουν εναντίον αλλήλων και αρπάξουν ο ένας τον άλλο μέχρι να πέσει πρώ-τος ο ένας από αυτούς".

    ΤΟ ΕΜΒΛΗΜΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΜΑΧΗ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ
    ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ
    Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΡΝΙΘΕΣ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΚΟΤΕΣ Η ΕΙΝΑΙ ΟΡΝΙΘΕΣ ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΟΡΝΙΘΕΣ ΚΑΤ ΑΡΧΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ Ο ΓΡΑΨΑΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΚΑΙ ΑΝ ΠΗΓΑΙΝΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα προτιμούσα ένα γέρακι η ένα αετό από δύο“Eυγενεις Ορνιθες (κότες)”

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΛΟΙ ΟΙ ΓΥΠΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΤΡΙΓΥΡΙΖΟΥΝ, ΑΛΒΑΝΟΙ, ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑΝ ΒΟΣΚΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΡΟΩΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ. Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΜΠΟΥ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΜΑΘΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απαράδεκτος απόψε ο Λαζόπουλος. Παίζει τις δηλώσεις του σκοπιανού παπά για τη "δική τους" θεσσαλονίκη και καθυβρίζει όσους του απάντησαν επαναλαμβάνοντας τη λεξούλα φετίχ της ΣΙΑ "εθνικιστής". Σε όλα τα θέματα που τουρλομπουκοϊδώς ξεπετάει κάνει νεοταξίτικη προπαγάνδα ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΑ ! Ακόμα τάσεται κι υπέρ των δήθεν αναρχικών καταδρομέων που καίνε και σπάνε ασύδοτοι, πρώτη φορά από κανάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
    ΕΙΝΑΙ "ΕΝΔΟΤΙΚΟΙ"?

    ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ
    ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΙΟΝ ΛΑΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΝ.
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΑΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ,ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΤΟ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΟ ΖΕΙΜΠΕΚΙΚΟ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΜΕΤΕΧΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΡΙΑΛΙΤΙ ΣΟΟΥ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΤΕ,ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΧΩΡΙΣ ΜΙΖΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΤΕ,ΠΩΣ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΕΤΕ?
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΤΟΙΜΟΥΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ.

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ.

    ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΜΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. To thema ine ti tha psifisoume stis ekloges.
    milame gia kotes alla kotes imaste giati psifisoume kotes.
    Doste epitelous dinami se ethika komata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Eίμαστε της πλάκας και της σφαλιάρας.Είμαστε ρεντίκολα και καρπαζοεισπράκτορες.Λέτε λέτε,αλλά τελικά τους πολιτικάντηδες πάτε και ψηφίζεται.Όχι μόνο οι τούρκοι,αλλά και οι αλβανοί και οι γυφτοσκοπιανοί είναι πιο πατριώτες από εμάς τους ανύπαρκτους.Άντε γλύψτε κανένα βουλευτάκο να μην πάτε στον στρατό ή το πολύ πολυ μιά μετάθεση μέχρι το καβούρι με 5 έξω και 1 μέσα.Ξευτιλισμένη γενιά,ντροπή της μακραίωνης ιστορίας του έθνους δεν αξίζεται τίποτα περισσότερο από ένα φτύσιμο στην μούρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 27 Μάϊος 2008 11:55 μμ
    ΦΙΛΕ
    ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΟΥΜΕ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΣΥΝΕΧΩΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΜΕ ΥΠΟΤΙΜΗΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ (ΜΑΛΑΚΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΒΛΑΚΕΣ Κ.Λ.Π)
    ΕΣΥ ΔΗΛΑΔΗ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑΣ.

    ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΣΕ ΒΡΙΣΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΟΥ.
    ΝΑ ΛΕΙΠΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. MIN BRISETE MIN MILATE MIN PROKALITE MIN MIN MIN
    KE TI NA> KANOUME NA IMASTE YREMI KE NA PERIMENOUME NA KLISI TO MAGASI.
    ELEOS PIA FTANI APO TO 1922 IMASTE STIN YPISTHOXORISI FTANI.
    MIN MILATE INE PROKLITIKO MIN FONASETE MIN MIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 27 Μάϊος 2008 11:55 μμ
    28 Μάϊος 2008 12:17 πμ

    ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΤΑΤΗ ΦΥΛΗ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΙ OI ΛΟΙΠΟΙ ΕΙΝΑΙ GOY?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΒΡΕ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΙ ΤΙ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΟΥΜΕ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 28 Μάϊος 2008 12:40 πμ

    ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΒΡΙΣΙΜΟ ΣΕ ΑΠΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΠΛΟΓΚΕΡΣ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ.
    ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
    ΚΤΛ,ΚΤΛ.
    ΣΙΓΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ
    ΚΟΨΤΕ ΚΑΤΙ
    ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 28 Μάϊος 2008 12:40 πμ
    ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ
    ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΕΣΕΙΣ.
    ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΙΜΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΕΤΕ.
    ΠΩΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.
    ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΑΙ ΚΩΣΤΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ ,ΜΙΑ ΠΟΡΔΗ,ΜΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΓΛΩΣΣΑ.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ
    ΟΙ ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΦΟΥΜΑΡΑ,ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΔΙΑΤΑΞΗ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ.
    ΓΙΑ ΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΑΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΗΡΕΜΙΑ
    ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΔΩ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ. ΑΛΛΟΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ, ΝΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ, ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΦΥΛΛΑΔΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟ 22, ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΝΕΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΓΕΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΙΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ. Η ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΕΡΔΙΖΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελικα ισως μας προκαλουν επειδη το αξιζουμε:μας εχουν αποχαυνωσει με καλομοιρες (90 τοις εκατο προβατα καθονταν κι εβλεπαν την απολυτη ξεφτυλα και ενιωθαν κιολας οτι...εκπροσωπουνταν σαν χωρα!!!),ηλιελαια,κατινιες,δηθεν ακριβεια (ναι υπαρχει,αλλα γιατι δε μας δειχνουν κι οσους τρωνε με χρυσα κουταλια,ακομα και τους μιρκομεσαιους?)και λαζοπουλους...γι'αυτο και οι τουρκοι,λαος συνειδητοποιημενος εθνικα,αγωνιζονται να μας φανε...γιατι ξερουν πως αν συνεχισουμε ετσι απο στιγμη σε στιγμη θα καταρρευσουμε σα χαρτινος πυργος και δε θ'αρκουν οι λιγοστοι πατριωτες που θα θελησουν να υπερασπισουν αυτη τη χωρα...ισως ακουγομαι πολυ απαισιοδοξος,ομως αυτη ειναι η σκληρη πραγματικοτητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Bookmark and Share