"Η Ελλάδα φρεσκάρισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2008

"Η Ελλάδα φρεσκάρισε το παγκόσμιο ποδόσφαιρο"!

Λίγες ώρες πια πριν τη σέντρα για την Εθνική ομάδα μας στο Ευρωπαικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου euro 2008.
Ο Γάλλος προπονητής Ζεράρ Ουγιέ (φώτο κάτω δεξιά) , μέλος της εννεαμελούς τεχνικής επιτροπής της UΕFΑ που παρακολουθεί και αναλύει όλα τα παιχνίδια του Εuro 2008 αναδεικνύοντας τους κορυφαίους κάθε αναμέτρησης, μιλά για την επιτυχία της Ελλάδας να κατακτήσει το τρόπαιο στην Πορτογαλία και την κριτική που της ασκήθηκε για τον τρόπο με τον οποίον αγωνίστηκε..
«Δεν πιστεύω πως η Τεχνική Ομάδα της UΕFΑ άσκησε κριτική για τον τρόπο που έπαιξε η Ελλάδα. Εκπλαγήκαμε γιατί αποδείχτηκε πως ανεξαρτήτως του συστήματος, αν έχεις καλό ομαδικό πνεύμα και φρεσκάδα, γιατί η φρεσκάδα παίζει σημαντικό ρόλο σε τέτοια τουρνουά, και φυσικά λίγη τύχη μπορείς να κερδίσεις».
Ο Ουγιέ υπογράμμισε πως η διαφορετική προσέγγιση ενός αγώνα από μία ομάδα, ακόμα κι αν παίζει αμυντικά όπως έπραξε η Ελλάδα στο Εuro 2004, μόνο καλό μπορεί να κάνει στο παιχνίδι: «Θα έλεγα ότι η Ελλάδα από μόνη της φρεσκάρισε όλο το ποδόσφαιρο. Δεν είναι ένα σύστημα που ακολουθούν πολλές ομάδες. Δεν μπορώ να ασκήσω φυσικά κριτική γιατί το 1996 μία ομάδα, η Οσέρ, κατέκτησε το νταμπλ στη Γαλλία παίζοντας- ακόμα και σήμερα παίζει- μαν του μαν».
Όσο για τα,κατά τη γνώμη του φαβορί,επεσήμανε: «Γαλλία, Γερμανία, Ιταλία, Ισπανία ή Πορτογαλία είναι τα φαβορί για την κατάκτηση του θεσμού. Οι ομάδες, που κατά την άποψή μου, μπορούν να κάνουν την έκπληξη είναι η Ελλάδα και η Ρουμανία. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Ελλάδα είναι η κάτοχος του Κυπέλλου. Μου λέτε (σ.σ.: ο δημοσιογράφος) ότι νίκησε το 2004 παίζοντας κατενάτσιο.
Και τι έγινε;
Σημασία έχει ότι νίκησε και αυτό μετράει.
Πάντοτε!». .
τα νεα πηγη

3 σχόλια:

  1. ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΟΝ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2004 ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ Η ΓΑΛΛΙΑ ΤΗ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ.
    ΤΟΝ ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ 2004 ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΘΥΜΟΥΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. protoyph thesh.
    synhthws mas krazoun diethnws gia thn mpalla poy paizoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share