"Eλληνικό παιχνίδι στα νησιά" βλέπουν οι Τούρκοι.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 27 Ιουνίου 2008

"Eλληνικό παιχνίδι στα νησιά" βλέπουν οι Τούρκοι..

Ενοχλημένοι εμφανίζονται οι Τούρκοι από την έκθεση του Ελβετού βουλευτή Αντρέας Γκρος για την Ιμβρο και την Τένεδο (δείτε εδώ:_articles_ell_1_ )που έχει υποβληθεί στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης.
Η έκθεση θα συζητηθεί σήμερα, προκειμένου η Συνέλευση να προχωρήσει στην έκδοση για πρώτη φορά σχετικού ψηφίσματος για τα δύο νησιά, τα οποία οι Ελληνες κάτοικοί τους, που αποτελούσαν τη συντριπτική πλειονότητα του πληθυσμού, υποχρεώθηκαν να τα εγκαταλείψουν.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του Χ.Τελίδη στο"Έθνος",κάποια ΜΜΕ κάνουν λόγο για «ελληνικό παιχνίδι στα νησιά» και ότι «η έκθεση δεν είναι αντικειμενική και μεροληπτεί υπέρ της Ελλάδας».
Τις πιο ακραίες απόψεις διατύπωσε ο βουλευτής Ερτουγκρούλ Κιουμτσούογλου που είναι και μέλος της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης, διαστρέφοντας για προφανείς λόγους και πολλά στοιχεία της έκθεσης.
«Είναι λάθος να διεξαχθεί έρευνα μόνο για τα δύο αυτά νησιά. Εκτός από τη δυτική Θράκη, θα μπορούσε να έλθει στο προσκήνιο και η κατάσταση των Τούρκων που ζουν στη Ρόδο και την Κω», υποστήριξε ο βουλευτής και προσέθεσε: «Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, λες και πρόκειται να προβλεφθεί ένα ειδικό καθεστώς στη μειονότητα της Ιμβρου και της Τενέδου. Αυτό προκαλεί ανησυχία».
Ο ίδιος είπε ακόμη ότι πρόκειται για μία έκθεση που δίνει βάρος στις ελληνικές απόψεις και εμφανίζει την Τουρκία ως την πλευρά εκείνη που πρέπει να προβεί σε υποχωρήσεις.
Η εφημερίδα «Τερζουμάν» κατηγορεί τον Α. Γκρος, γιατί στην έκθεση τα νησιά αναφέρονται ως Ιμβρος και Τένεδος. Στην πραγματικότητα, όμως, ο Ελβετός εισηγητής ζητεί, εκτός από τα τουρκικά ονόματα, τα δύο νησιά να αναφέρονται και με τα ελληνικά!
Οπως γράφει η εφημερίδα «Τερζουμάν», οι εξελίξεις που ζητεί η έκθεση, όπως η αναγνώριση των περιουσιακών δικαιωμάτων στους Ελληνες, το άνοιγμα σχολείων της μειονότητας, η αποκατάσταση της φυσικής και πολιτιστικής κληρονομιάς των Ρωμιών κλπ., "μπορεί να δημιουργήσουν σύγχυση"..

23 σχόλια:

 1. twra gkriniazoun.otan tha mpoun sthn ee pantws,an pote mpoun,ola ayta tha einai autonohta.pali me xronia me kairous pali dika mas(eurwpaika) tha nai..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΕ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ.ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ.ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΕΛΒΕΤΟΣ,ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΜΑΣ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΟΡΘΙΟΙ ΣΤΑΣ ΒΡΥΞΕΛΛΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Η ΔΙΠΛΗ ΕΞΑΠΑΤΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

  Του Αλέξανδρου Χρυσανθακόπουλου

  «Κοσμοπολιτισμός για τους αυτόχθονες Έλληνες – Μειονοτικός εθνικισμός για τους εισαγόμενους εποίκους».

  Αυτή είναι η πλεκτάνη σε βάρος του Ελληνισμού που έχουν σχεδιάσει οι κοσμοκράτορες. Ενώ θεωρείται αυτονόητο ότι αν κάποιος επιλέξει να εγκατασταθεί νομίμως σε μία χώρα, θα ενσωματωθεί σε αυτήν σεβόμενος τα ήθη, τις παραδόσεις και τον πολιτισμό που θα συναντήσει, στην Ελλάδα αυτό παραδόξως και κατά περίεργο τρόπο δεν ισχύει!!
  Ας δούμε την δική μας πλευρά :
  Εμείς, με καλά οργανωμένη προπαγάνδα σε βάρος μας, (στην οποία αυτός που δεν υπακούει και δεν ενδίδει καταγγέλλεται ως Ελληναράς!!), οφείλουμε να απαρνηθούμε τον πολιτισμό μας, να αποδεχθούμε το «όραμα», ότι μόνοι εμείς από όλους τους γείτονες μας οφείλουμε να έχουμε ανοικτά σύνορα ελεύθερης διέλευσης και εγκατάστασης και να είμαστε παθητικοί στην πλαστογράφηση της ιστορικής αλήθειας, να είμαστε ειρηνιστές και κατευναστικά υποχωρητικοί στις επεκτατικές προκλήσεις των εχθρών μας, πράοι και αδιάφοροι στην κατάργηση της Ελληνικής ιδιοπροσωπίας, καρτερικά σιωπηλοί στην ανθελληνική μισαλλοδοξία, εθνομηδενιστές απέναντι στην αμφισβήτηση μας από τους γείτονες, αμνήμονες, ανιστόρητοι και παραπλανημένοι επιλήσμονες, δίχως ήρωες και διάθεση αντίστασης, ανεκτικοί στην κατάργηση των εθίμων και τον εκχυδαϊσμό των ηθών, ματαιόδοξοι και με μοιρολατρική ξενοδουλεία, χωρίς ιδανικά ελευθερίας και αξιοπρέπειας, δουλικά ξενόφιλοι αντί φιλόξενοι, πολυπολιτισμικοί, ανεχόμενοι χωριστικά γκέτο ανταγωνιστικής συνύπαρξης, αρνησιπάτριδες, πολυφυλετικοί με πανσπερμία εθνών, υπέρ των ατομικών δικαιωμάτων και όχι των πολιτικών δικαιωμάτων του ανθρώπου, άθεοι ή πανθρησκευόμενοι αφενός και υπερασπιστές των αιρέσεων και των τεχνητών ψευδοθρησκειών αφετέρου, παράλυτοι στις επιβουλές- παράκλητοι στους εισβολείς, με εθνοτικές υποδιαιρέσεις γεωγραφικού χαρακτήρα (άλλο Πελοποννήσιος και άλλο Κρητικός, Μακεδόνας κλπ) και παράλληλη αυτονόμηση τους από την κεντρική διοίκηση και κυβέρνηση, με διαπολιτισμική παιδεία υπέρ των εποίκων, με κατάργηση των εθνικών συμβόλων, καθαίρεση των θρησκευτικών συμβόλων και εικόνων από σχολεία και δικαστήρια και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες (για να μην ενοχλούνται οι μετανάστες).
  Με τέτοια απάθεια και αδιαφορία σιγά-σιγά θα επιβληθεί η κατάργηση του νόμου που παρεμποδίζει τον προσηλυτισμό, θα επέλθει το τέλος των παρελάσεων, η αντικατάσταση του θρησκευτικού όρκου με τον πολιτικό, η αντικατάσταση της σημαίας με τον σταυρό από το σκέτο έγχρωμο πανί, η κατάργηση των θρησκευτικών αργιών λόγω γενικευμένης ανεξιθρησκίας συμπεριλαμβανομένης της αργίας της Κυριακής (για να μην υπάρχει ελεύθερος χρόνος, οικογενειακές στιγμές, εκκλησιασμός, αναψυχή), η κατάργηση των εθνικών εορτών για να μην καλλιεργείται ο αντιστασιακός πατριωτισμός, η κατάργηση των διακοπών των Χριστουγέννων και της Ανάστασης, του θρησκευτικού στολισμού των πλατειών, ακόμη και του χτυπήματος της καμπάνας γιατί ενοχλεί τους αλλοθρήσκους! Θα επιβάλλουν την γενικευμένη απελευθέρωση του δικαιώματος της άρνησης στράτευσης και την καλλιέργεια μίσους και απέχθειας για ότι είναι Ελληνικό, την επιβράβευση σε ότι μας συκοφαντεί, θα μιλάμε υποχρεωτικά τα αγγλικά ως επίσημη γλώσσα του κράτους μας, όπου θα γράφονται και όλα τα επίσημα δημόσια έγγραφα και θα είμαστε πολίτες του κόσμου!!
  Αυτή είναι η πλευρά της Βαβυλωνίας που καλούμαστε να μετατραπούμε!!
  Αυτή είναι ταυτόχρονα η πολυθρυλούμενη επιβολή της σύγχρονης πολυπολιτισμικής αυτοκρατορίας και εμείς οι νέοι ραγιάδες.
  Εμείς λοιπόν, να σβήσουμε την εθνική μας συνείδηση και να κάψουμε την εθνική μας ταυτότητα!
  Και τώρα ας κοιτάξουμε την άλλη πλευρά : Οι «άλλοι» θα αποτελούν αναγνωρισμένες μειονότητες με κατοχυρωμένα δικαιώματα! Θα έρχονται μουσαφίρηδες ( δήθεν «μούσα φέροντες») και θα γίνονται οικοκύρηδες του τόπου. Θα έχουν προνομιακό δικαίωμα διατήρησης του πολιτισμού που κατάγονται, δίχως να έχουν τις υποχρεώσεις των αυτοχθόνων, θα έχουν ισότιμα δικαιώματα. Ανεξάρτητα από την αριθμητική τους παρουσία θα αποκαλούνται μειονότητα και θα απολαμβάνουν ισονομίας. Όποτε αποφασίσουν, αν έχουν εγκατασταθεί κοντά στα σύνορα των κρατών καταγωγής τους, θα έχουν και δικαίωμα ένωσης με αυτά . Θα έχουν δικαίωμα δια της πολιτείας στη εκμάθηση των γλωσσών καταγωγής τους, οι οποίες θα αναγνωριστούν επιπλέον ως μειονοτικές. Θα έχουν εθνική συνείδηση την οποία αφενός θα δικαιούνται και αφετέρου θα εξωθούνται να διατηρήσουν. Θα έχουν τώρα που καταργήθηκε πονηρά η ναοδομία, τους ευκτήριους ετερόδοξους οίκους όπου θέλουν, ακόμη και δίπλα στις ορθόδοξες εκκλησίες!! Θα αρνούνται το εθνικό δίκαιο και θα απαιτούν τους θρησκευτικούς δικαστές του δόγματος τους. Θα έχουν δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι και θα αποκτούν αυτόματη υπηκοότητα για όποιον γεννιέται στην χώρα. Θα εκπροσωπούνται στο κοινοβούλιο με ελάχιστη εκπροσώπηση ως μειονότητες. Θα ενωθούν μεταξύ τους και θα αμφισβητήσουν το ενιαίο και αδιάσπαστο του κράτους. Για αυτούς δεν θα ισχύει η κατηγορία του φανατικού, του εθνικιστή μιας και η δική τους εθνική ταυτότητα οφείλει να διατηρηθεί και να επιβραβευθεί! Τα δικά τους ήθη και έθιμα μπορούν να εκπληρωθούν δίχως εμπόδια στην χώρα υποδοχής τους. Θα αυτοπροσδιορίζονται ως μειονότητα όσοι δηλώνουν ιδιαίτερη θρησκευτική ή παραθρησκευτική πεποίθηση!
  Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα οι τσιγγάνοι ή γύφτοι ή ρόμ ή σκηνίτες.
  Θα κατοχυρωθούν ως μειονότητα και οι ομοφυλόφιλοι, που θα κάνουν νόμιμους «γάμους» και θα υιοθετούν παιδιά! Θα προσλαμβάνονται στο δημόσιο με ποσόστωση όλες οι μειονότητες! (πρόσφατα η Ελληνική βουλή ψήφισε την ποσόστωση 5 τοις χιλίοις διορισμό στο δημόσιο για τους μουσουλμάνους της Θράκης μετά από εισήγηση της ΝΔ)!!
  Αυτή διπλή επιβολή του γεωπολιτικού σχεδίου στην περιοχή μας προχωράει με τις εξής παραδοξότητες α) από την μία πλευρά επιβάλλονται οι ανοικτές πόρτες ελεύθερης διέλευσης κατά το πρότυπο της ανοικτής κοινωνίας, δίχως σύνορα πατρίδες και κράτη. Αυτό ισχύει για την Ελλάδα την Σερβία, την Συρία, τον Λίβανο, την ελεύθερη Κύπρο, την Παλαιστίνη, αυτοί είναι οι λεγόμενοι «κακοί και ανεπίτρεπτοι εθνικισμοί! Τα απαγορευμένα έθνη»!!
  β)από την άλλη πλευρά, υπάρχουν «οι εκλεκτοί λαοί» με απεριόριστα εθνικά και θρησκευτικά δικαιώματα, (ακόμη και με κλειστά σύνορα και τείχη για τα άλλα έθνη) και με δικαίωμα απεριόριστης εδαφικής επέκτασης τους και σκληρό σοβινιστικό ρατσισμό για τους αλλοφύλους!! Αυτό ισχύει για την Αλβανία και την Τουρκία (χωροφύλακες), την τεχνητή ψευτο-Βαρδαρία, το Ισραήλ. Αυτοί είναι «οι καλοί εθνικισμοί», οι επιτρεπόμενοι επεκτατιστές, οι αποκλειστικοί δικαιούχοι να εισβάλουν στους γείτονες τους!!
  Η εφαρμογή της διπλής απειλής-εξαπάτησης των Ελλήνων έχει προχωρήσει αρκετά, σε βαθμό τα περισσότερα από αυτά που προείπαμε να είναι εντός και μερικά πρό των πυλών!!
  ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Οι Έλληνες καλούνται στα πλαίσια του πολυπολιτισμού να σβήσουν την εθνική τους συνείδηση και να γίνουν δημογραφικά, πολιτισμικά και πολιτικά θλιβερή μειονότητα άνευ δικαιωμάτων και αυτονόητων προνομίων στην ίδια τους την χώρα! Η απάντηση μας είναι μονόδρομος: « Ο εθνικός και ο διεθνιστικός αλληλέγγυος αγώνας των λαών ενάντια στην ιμπεριαλιστική παγκοσμιοποίηση και την νέα τάξη πραγμάτων. Να επιστρέψουν οι μετανάστες στην χώρα καταγωγής τους και να ανατρέψουν τους δυνάστες που τους έδιωξαν από αυτές. Είμαστε σταθερά στο πλάι τους στη δύσκολη αυτή επιλογή»!! ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Πρόκειται για απλή σύμπτωση ότι οι ντόπιοι πρωταγωνιστές για την εφαρμογή των ανωτέρω «προοδευτικών» σχεδίων διαμελισμού και κατάρρευσης της Ελλάδας είναι προκλητικά μονόφθαλμοι και προτάσσουν τον ταξικό ή αναρχικό αγώνα από την επιβίωση του έθνους;; Ότι το φυλετικό τους μίσος (προδοσία) ενάντια στους Έλληνες υπήρξε ισοδύναμο με αυτό ενάντια στους Σέρβους;; Ότι παριστάνουν τους αδιάφορους που οι δοξασίες τους έχουν τις ευλογίες και την «υλική» στήριξη των ΗΠΑ;; Κατά τα άλλα είναι «αριστεροί», νεωτεριστές (εκσυγχρονιστές) και υποτιθέμενοι «ανθρωπιστές»!! Η σκληρή πραγματικότητα είναι, ότι ανήκουν στο κατεστημένο και υπηρετούν την συντήρηση της ηγεμονίας της καπιταλιστικής παγκοσμιοποίησης εμπορευόμενοι τις «νόθες» ιδέες τους!! Το άρθρο μου «Πώς οι παγκόσμιοι καπιταλιστές παγίδευσαν και την ελληνική αριστερά» απαντά σε όλους τους μεταλλαγμένους

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. tha tous ta klasoume..me to sympatheio

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Ti sentoni einai auto re thn paleueis katholou?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. 9.13
  ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ Ο 7.16.
  ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΓΟΥΝ ΟΙ ΤΣΙΜΠΛΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ 7.16 ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΣΤΟ
  greek alert

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΠΛΟΓΚ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. 7.16 μεγαλυτέρη μπαρούφα δεν έχω ξαναδιαβάσει.Όταν οι όμοιοι σου λένε "αλβανέ δεν θα γίνεις Ελληνας ποτέ" τι πολεμάνε;μήπως την αφομοίωση που εσύ μέσα στο κείμενο σου λες ότι μας απαγορεύουν οι ξένοι.Ρε άντε τραβάτε σε κανένα ψυχίατρο έχετε μολύνει όλα τα φόρουμ με τις αηδίες σας.Άκρη δεν βγαίνει με αυτά που λέτε και κάνετε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. ΒΓΑΛΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. @28 Ιούνιος 2008 1:18 πμ

  γειά σου αγαπημένε μου ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΑ!!!!!

  δεν μπορείς να βγάλεις άκρη από αυτές τις απλές αλήθειες που διαβάζεις επειδή είσαι ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΑΣ και η σκατοποιήσή σου έχει προχωρήσει δυστυχώς πολύ.

  πλέον ΣΚΑΤΕΛΛΗΝΑ ούτε μπροστά από τα μάτια σου δεν μπορείς να δεις!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΤΩΡΑ ΑΜΦΙΒΑΛΛΟΥΝ Ή ΕΧΟΥΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΝ ΟΤΙ Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΙΕΡΑ ΠΑΤΡΙΑ ΕΔΑΦΗ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ
  ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΑΦΟΡΩΝ.

  Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΧΟΝΟΙΑ
  ΑΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΟΥΜΕ
  ΑΣ ΕΝΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ
  ΘΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Oι "Ελληνες" τού Μπιλντερπμεργκ

  57
  GRC
  Alogoskoufis, George
  Minister of Economy and Finance

  58
  GRC
  Diamantopoulou, Anna
  Member of Parliament

  59
  GRC
  Papahelas, Alexis
  Journalist, Kathimerini

  60
  GRC
  Papalexopoulos, Dimitris
  CEO, Titan Cement Co. S.A.

  61
  GRC
  Varvitsiotis, Thomas
  Co-Founder and President, V + O Communication

  Προηγούενοι καλεσμένοι και ο Καραμανλής και ο Παπανδρέου και η Μπακογιάννη

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. Γνωρίστε την νέα παγκόσμια τάξη μέσα από τα ίδια τα λόγια των Παγκοσμιοποιητών

  "Η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα χτιστεί... ένα τελικό χτύπημα στην εθνική ανεξαρτησία, καταστρέφοντας την κομμάτι κομμάτι θα πετύχει πολλά περισσότερα από την παλιομοδίτικη τακτική της κατά μέτωπον επίθεσης."
  - Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR) Τεύχος 1974, σελ. 558

  "Θα έχουμε Παγκόσμια Κυβέρνηση, είτε το θέλουμε είτε όχι. Το μόνο ερώτημα που απομένει είναι έαν η Παγκόσμια Κυβέρνηση θα επιτευχθεί με συναίνεση ή με κατάκτηση"
  - Πολ Βάρμπουργκ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR), αρχιτέκτονας του αντισυνταγματικού συστήματος της ιδιωτικής Federal Reserve, απευθυνόμενος προς την Γερουσία των ΗΠΑ, 17/2/1950


  "Ο κύριος σκοπός του Συμβουλίου των Εξωτερικών Σχέσεων είναι να προωθήσει τον αφοπλισμό της εθνικής κυριαρχίας των Η.Π.Α. και της εθνικής ανεξαρτησίας, και να μας βυθίσει σε μια πανίσχυρη, ενιαία παγκόσμια κυβέρνηση."
  - Ναύαρχος Τσέστερ Βαρντ, πρώην μέλος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων (CFR)

  "...η εθνική ανεξαρτησία θα πρέπει να ξαναοριστεί εάν θέλει να συμβαδίσει με την παγκοσμιοποίηση."
  - Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων

  "Η παγκοσμιοποίηση λοιπόν υπονοεί ότι η εθνική ανεξαρτησία... πρέπει να εξασθενήσει.." (σχ. εννοούν να εξαφανιστεί)
  - Ρίτσαρντ Ν. Χαας, Πρόεδρος του Συμβουλίου Εξωτερικών Σχέσεων


  "Για να υπερασπιστούμε την Νέα Παγκόσμια Τάξη, Αμερικανοί στρατιώτες θα πρέπει να σκοτώσουν και να είναι πρόθυμοι να θυσιαστούν"
  - Άρθουρ Σλέσιγκερ, Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Ειδικός Σύμβουλος της προεδρίας Κένεντυ

  "Από τις μέρες του Σπάρτακου, του Βάισχαουπτ, του Καρλ Μαρξ, του Τρότσκυ, του Μπελακούν, της Ρόζας Λούξενμπουργκ και της Έμα Γκόλντμαν, αυτή η παγκόσμια συνωμοσία μεγαλώνει σταθερά. Αυτή η συνωμοσία έπαιξε καθοριστικό ξεκάθαρο ρόλο στη Γαλλική Επανάσταση. Είχε γίνει το βασικό κίνητρο κάθε ανατρεπτικού κινήματος κατά τη διάρκεια του 19ου αιώνα. Και τώρα επιτέλους, αυτή η ομάδα των εξαιρετικών προσωπικοτήτων από τον υπόκοσμο των μεγάλων πόλεων της Ευρώπης και της Αμερικής κρατάνε τον Ρωσικό λαό από τις τρίχες της κεφαλής και έχουν γίνει οι αδιαφιλονίκητοι κυρίαρχοι αυτής της γιγαντιαίας αυτοκρατορίας."
  - Ουίστον Τσόρτσιλ, προς τον τύπο του Λονδίνου 1922


  "Είμαστε πάνω στο όριο μιας παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι μια κατάλληλη μεγάλη κρίση (σχ. 11η Σεπτεμβρίου - Οικονομικό Κράχ) και τα έθνη θα αποδεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη" - Ντ.Ροκφέλερ, επίτιμος πρόεδρος Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων, Λέσχη Μπίλντερμπεργκ, Τριμερής Επιτροπή, Διεθνής Τραπεζίτης, απευθυνόμενος προς τα Ηνωμένα Έθνη, 14 Σεπτεμβρίου 1994


  ΒΓΑΛΤΕ ΤΙΣ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ

  ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Είμαστε ευγνώμονες στην Ουάσιγκτον Ποστ, στους Νιού Γιορκ Τάιμς, στο Περιοδικό Τάιμ και άλλες μεγάλες εκδόσεις που οι διευθυντές τους συμμετείχαν στις συναντήσεις μας (σχ. CFR, bilderberg, trilateral) και σεβάστηκαν τις υποσχέσεις τους για εχεμύθεια (σχ. Ολικό συντονισμένο πληροφοριακό μπλακάουτ των μεγάλων ΜΜΕ για τις συναντήσεις CFR, bilderberg, trilateral).
  Θα ήταν αδύναντον για εμάς να αναπτύξουμε τα σχέδια μας για τον κόσμο (σχ. συνωμοσία για Παγκόσμια κυβέρνηση των διεθνών τραπεζιτών κάτω από τον συντονισμό μιας ολιγομελούς μη εκλεγμένης ελιτ) εάν είμασταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας όλα αυτά τα χρόνια. Άλλα ο κόσμος σήμερα είναι ποιο έτοιμος να βαδίσει προς μια παγκόσμια κυβέρνηση. Η υπερ-εθνική κυριαρχία μιας διανοούμενης ελιτ και διεθνών τραπεζιτών είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτοπροσδιορισμό που δοκιμάστηκε τους προηγούμενους αιώνες (σχ. Το επιδικώμενο από την ελίτ τέλος της ανεξάρτητης κυριαρχίας των εθνών-κρατών και η προσπάθεια τους να ελέγξουν όλο τον κόσμο μέσω της παγκοσμιοποίησης) - Ντ.Ροκφέλερ (5 Ιουνίου 1991 - Συνάντηση Μπιλντερμπεργκ Μπάντεν-Μπάντεν Γερμανία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. "Για πάνω από ένα αιώνα, ιδεολογικοί εξτρεμιστές και στα δύο άκρα του πολιτικού φάσματος χρησιμοποίησαν γνωστά περιστατικά για να επιτεθούν στην οικογένεια Ροκφέλερ για την υπερβολική επιρροή που ισχυρίζονται ότι έχει πάνω στα οικονμικά και πολιτικά ιδρύματα της Αμερικής. Μερικοί ακόμα πιστεύουν ότι είμαστε μέρος κάποιας μυστικής σκευωρίας που εργάζεται εναντίον των συμφερόντων την Ηνωμένων Πολιτειών, χαρακτηρίζοντας την οικογένεια μου και εμένα ως "Διεθνιστές"(σχ.Παγκοσμιοποιητές) που συνωμοτούν με άλλους ανά τον κόσμο για να χτίσουν μια πιο ένιαία παγκόσμια πολιτική και οικονομική δομή - έναν ενιαίο κόσμο (σχ.Παγκόσμια κυβέρνηση) ... Εάν αυτή είναι η κατηγορία, τότε είμαι ένοχος και είμαι περήφανος γι'αυτό"
  Ντ. Ροκφέλερ - Απομνημονεύματα 2002 (παραδεχόμενος της συνωμοσία)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Αυτός ήταν (ο Νίκολας Ροκφέλερ, μέλος της δυναστείας διεθνών τραπεζιτών Ροκφέλερ, ο ίδιος μεγαλοδικηγόρος και πρώην φίλος του Ααρόν Ρούσσο) που μου είπε 11 μήνες πριν συμβεί η 9/11 ότι επρόκειτο να συμβεί ένα γεγονός, ποτέ δεν μου είπε τι θα ήταν αυτό, και εξαιτίας αυτού του γεγονότος πρόκειται να εισβάλουμε στο Αφγανιστάν για να δρομολογήσουμε αγωγούς από την Κασπία Θάλασσα, μετά πρόκειται να εισβάλουμε στο Ιρακ για να καταλάβουμε τις πετρελαιοπηγές και να εγκαταστήσουμε μία βάση στη μέση ανατολή και να τα κάνουμε όλα μέρος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, μετά θα πάμε εναντίον του Τσάβεζ στη Βενεζουέλα." - Ααρον Ρούσσο - (συνέντευξη προς Alex Jones)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. "Επιπλέον η διαδικασία της μετατροπής, ακόμα και αν φέρει επαναστατική αλλαγή, πιθανότατα θα είναι χρονοβόρα, εκτός και εάν συμβεί κάποιο καταστροφικό και καταλυτικό γεγονός, σαν ένα νέο Περλ Χάρμπορ."
  (Νέος Αμερικανικός Αιώνας, ιμπεριαλιστικό έγγραφο των νεοσυντηρητικών του Μπους - ημερομηνία εγγράφου Σεπτέμβριος 2000)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. ΚΑΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΟΤΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΤΙΣΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΟ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share