Kάμερες παντού.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 6 Ιουλίου 2008

Kάμερες παντού..

Aπό τον "Έλλην Φορολογούμενο".

"Πολλές δημοτικές αρχές στην Αγγλία χρησιμοποιούν τις νέες εξουσίες που τους προσφέρει η αντιτρομοκρατική νομοθεσία για να παρακολουθούν και να διώκουν, για παράδειγμα, ιδιοκτήτες σκύλων που... δεν μαζεύουν τα « κακάκια » των τετράποδων φίλων τους από τα πεζοδρόμια, πετούν σκουπίδια στο δρόμο ή τέλος εγγράφουν τα παιδιά τους σε σχολεία που δεν βρίσκονται στη δική τους ενορία.
– Μαγκιά Εεε!!!
Στο δήμο του Κόνγουι οι αρχές παρακολουθούσαν εργαζόμενο που πήρε αναρρωτική άδεια για να εργαστεί σε δεύτερη δουλειά, με αποτέλεσμα να χάσει και τις δύο! Στο κέντρο του Λονδίνου, στο Κέσινγκτον και το Τσέλσι κατέγραψαν με τις κάμερες πολίτες που έχουν ειδική άδεια για να παρκάρουν σε θέσεις που προορίζονται για άτομα με κινητικά προβλήματα. Απ' όλους τους δήμους, εκείνος του Ντάραμ έσπασε κάθε ρεκόρ παρανομίας, χρησιμοποιώντας τον αντιτρομοκρατικό νόμο σε 144 αδικαιολόγητες περιπτώσεις μέσα σε διάστημα ενός χρόνου. Ο δε πρόεδρος της Ένωσης Δήμων και Κοινοτήτων Αγγλίας , Σάιμον Μίλτον, σε γράμμα του προς τους αιρετούς άρχοντες ζητησε « ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ !!! », «Κινδυνεύουμε να χάσουμε αμετάκλητα το δικαίωμα χρήσης των αντιτρομοκρατικών μέτρων αν συνεχίσουμε να μαλακιζόμαστε , είπε ο Άγγλος »

ΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΔΩ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ …ΣΩΠΑ ΚΑΛΕ !!! ΑΦΟΥ Η ΑΡΧΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΑΓΡΥΠΝΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΟΥ –… ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ ."

4 σχόλια:

  1. Mh vazeis idees..
    diavazei kai o athanasaros!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Mh vazeis idees..
    diavazei kai o athanasaros!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΕΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΟΥ ΕΡΕΥΝΑ
    ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ SIEMENS
    NA ΠΙΕΣΕΙ
    ΜΕ ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ SIEMENS
    ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΛΑΔΩΣΕ Η SIEMENS
    ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 35 ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΝΑΙ , ΟΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ SIEMENS !!
    ΠΟΥ ΤΟ ΞΕΡΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share