Ήρθε από σήμερα! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2008

Ήρθε από σήμερα!

Έκτακτο**Μόνο στο Greece Salonika**

O πρωθυπουργός είναι ήδη στη Θεσσαλονίκη!
Ενώ αρκετά σωματεία εργαζομένων ετοίμαζαν"θερμή"υποδοχή αύριο στον Πρωθυπουργό,με αποκλεισμούς δρόμων,διαδηλώσεις έξω απ΄το αεροδρόμιο,στάση εργασίας των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας κλπ..σύμφωνα με διασταυρωμένες πληροφορίες του Greece Salonika ο κ.Καραμανλής επέλεξε τελικά ,με μια κίνηση που σίγουρα θα σχολιαστεί ποικιλοτρόπως, να επισκεφθεί από σήμερα την πόλη..
Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 21:30' στο αεροδρόμιο Μακεδονία και αυτή τη στιγμή ο πρωθυπουργός αναπαύεται στο ξενοδοχείο του.
Οι αστυνομικές δυνάμεις,οι οποίες επίσης αιφνιδιάστηκαν,βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συναγερμό και στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός από περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας.
Αύριο μάλιστα,το πρωί, θα επισκεφθεί αρχικά, στις 11:30, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 12:30, θα βρεθεί στο εργοτάξιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Μετρό της πόλης επιχειρώντας φυσικά να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να μεταφερθεί το βάρος της επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη και στα της ΔΕΘ.. ..

15 σχόλια:

  1. san ton klefth hrthe.
    bravo..megalh eksypnada kwstakh

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΛΙΚΙΑ???ΕΛΕΟΣ.ΤΙ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΔΗΛΑΔΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ισχύει αυτό που λέτε,και λέω άν γιατί δεν το έχω ακούσει πουθενά αλλού,τότε καλύτερα ας παραιτηθεί καλύτερα.
    Αυτό δεν έχει ξαναγίνει ποτέ.
    Μπράβο σας και που το βγάλατε πάντως.
    Συγχαρητήρια και στο greece salonika για την αποκάλυψη άν -επαναλαμβάνω επαληθευθεί η πληροφοαρία που μεταδίδετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ένας 25χρονος εργάτης έχασε τη ζωή του από έκρηξη, που σημειώθηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, σε βιομηχανία που βρίσκεται στη ΒΙ.ΠΕ.Θ., στην περιοχή της Σίνδου. Όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ο 25χρονος εκτελούσε εργασίες ηλεκτροσυγκόλλησης σε εταιρία συντήρησης δεξαμενών. Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Σίνδου.

    Με σχετική ανακοίνωσή της η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ αφού κάνει λόγο για «άλλον ένα νεκρό εργάτη στο βωμό του κέρδους», καταγγέλλει τους αρμόδιους της Τεχνικής Επιθεώρησης Εργασίας Θεσσαλονίκης ότι «αρνήθηκε σε συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ και τα όργανα της αστυνομίας, να στείλει επιθεωρητή στον τόπο του ατυχήματος, με αποτέλεσμα να παραγραφεί το αυτόφωρο για τους υπεύθυνους και να συγκαλυφθούν οι αιτίες του δυστυχήματος και οι ευθύνες της εργοδοσίας».


    NA PAEI STHN KHDEIA TOY PAIDIOU AUTOU O XESTHS PRWTHYPOURGOS

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ
    ΤΟ ΒΑΡΕΛΙ ΤΗΣ ΞΕΦΤΙΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Απορώ γιατί αναλυτές αναγνωρίζουν ως ενα απο τα κυριότερα προβλήματα της πατρίδα μας την έλλειψη επιχειρηματικού κλίματος , όταν σημαίνοντες υπουργοί οχι μονο αναπτύσσουν εντυπωσιακές επιχειρηματικές δραστηριότητες αλλά χρησιμοποιούν πρακτικές που αναπτύσσουν εμπειροι επιχειρημάτιες οπως επι παραδείγματι η δημιουργία off-shore για την αποφυγή φορολογία.Το επόμενο βήμα θα ειναι η συναψη πρωτοκόλλου συνεγασίας Νέας Δημοκρατίας και ΣΕΒ αν και για να ομολογήσω την αμαρτία μου δεν γνωρίζω αν δέχεται στις τάξεις του αποφοίτους απλά πανεπιστημιου χωρίς μεταπτυχιακο...
    ΥΓ τις τελευταίες ημέρες το πολιτικό σύστημα με επίκεντρο την κυβερνώσα παράταξη βρίσκεται αντιμέτωπη με την αντιπολιτευτική νοοτροπία που αυτή καλλιέργουσε τόσα χρόνια εναντίον του ΠΑΣΟΚ.Τις τελευταίες ημέρες η κυβερνώσα παράταξη βρίσκεται αντιμετώπη με την πιο στυγνή και κυνική εκφραση νεοπλουτισμού. Δεν ξέρω αν το συνειδητοποιούν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έπρεπε να έρθει από την Τετάρτη...
    Έτσι και αλλιώς στην Αθήνα δεν κάνει τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΛΩΣ ΟΡΙΣΕΣ , ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ ΜΑΣ !!!
    ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ - ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΣΤΗ ΤΩΝ ΟΡΑΜΑΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΠΙΔΩΝ ΜΑΣ

    ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΑΝΙΔΡΥΕ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΕΚΟΤΑΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΡΟΤΗ
    ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΣΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΛΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΑΤΑΛΟ ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΙΝΕ ΑΞΙΑ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΜΑΣ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΒΑΖΕ ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ
    ΠΟΥ ΘΑ...
    ΠΟΥ ΘΑ....
    ΠΟΥ ΘΑ ...


    ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ ΝΑ --

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. re paidia, poioi toys psyfizoyn oloys aytoys? mhpws emeis ftaime? lew mhpws?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλά δέν εχουμε καταλάβει άκόμη πως ο άνθρωπος κάνει αγκαρία.Θυσιάσθηκε για τις σπουδές της γυναίκας του.ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΡΕ ΚΑΦΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΝΙΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΙΣ ΔΟΥΛΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ,ΜΕΓΑΛΎΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?????Αλλά γιατί τα βάζω μαζί σου ??Που βρίσκονται οι Συνδικαλιστές ,που βρίσκονται όλοι οι Επιστημονικοί σΎΛΛΟΓΟΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ GREECE SALONIKA

    "Στο παρά πέντε το Μαξίμου άλλαξε το πρόγραμμα του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη κάτω από τις πιέσεις που δημιουργούν οι πολιτικές εξελίξεις κι έχουν πάρει την εικόνα πολιτικού κυκλώνα. Το επίσημο πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί εδώ και καιρό προέβλεπε την άφιξη του κ. Καραμανλή το πρωί του Σαββάτου, με ελαχιστοποίηση όσο το δυνατόν της παρουσίας του, κάτι που οδήγησε και στην κατάργηση για πρώτη φορά και των εγκαινίων της ΔΕΘ που γίνονται παραδοσιακά εδώ και δεκαετίες την Παρασκευή.
    Χθες όμως εσπευσμένα αποφασίστηκε να εμφανιστεί ο πρωθυπουργός από σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη, σε μια προσπάθεια με τις δημόσιες εμφανίσεις του να επιχειρηθεί η αλλαγή επικοινωνιακά του αρνητικού πολιτικού τοπίου για την κυβέρνηση.

    Μάλιστα ο κ. Καραμανλής έφτασε στη Θεσσαλονίκη ήδη από χθες το βράδυ.

    Η εσπευσμένη άφιξη του πρωθυπουργού προκάλεσε έναν αγώνα δρόμου στα τοπικά στελέχη της ΝΔ, αφού υπήρχε δυστοκία για την κατάρτιση ενός προγράμματος επισκέψεων και τα περιθώρια ήταν ελάχιστα."


    http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=11378&subid=2&tag=8400&pubid=1536562

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ειναι και στο πρωτο θεμα:
    http://www.protothema.gr/content.php?id=14311

    "Μ ένα μυστικό ταξίδι-αστραπή, ο πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής βρίσκεται απο χθες βράδι στη Θεσσαλονίκη!

    Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος προσγειώθηκε στις 21:30' στο αεροδρόμιο Μακεδονία και ο πρωθυπουργός πήγε κατ ευθείαν στο ξενοδοχείο του για ανάπαυση. Απο σήμερα το πρωί αρχίζει η "σιδερόφραχτη' απο τις αστυνομικές δυνάμεις παραμονή του στη συμπρωτεύουσα.

    Οι αστυνομικές δυνάμεις,οι οποίες επίσης αιφνιδιάστηκαν,βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε συναγερμό και στους δρόμους της πόλης κυκλοφορεί ένας πραγματικά μεγάλος αριθμός από περιπολικά και συμβατικά αυτοκίνητα της ασφάλειας.
    Σήμερα μάλιστα,το πρωί, θα επισκεφθεί αρχικά, στις 11:30, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, ενώ μία ώρα αργότερα, στις 12:30, θα βρεθεί στο εργοτάξιο του Σιδηροδρομικού Σταθμού του Μετρό της πόλης επιχειρώντας φυσικά να αλλάξει την πολιτική ατζέντα και να μεταφερθεί το βάρος της επικαιρότητας στη Θεσσαλονίκη και στα της ΔΕΘ.. ..Την αποκάλυψη κάνει το blog "greece-salonika" της συμπρωτεύουσας."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ρε παιδιά,

    Εσείς εδώ στο blog, πληρώνεστε για να φύγει ο Καρμανλής και να έρθει
    -το ΠΑΣΟΚ
    -ο ΣΥΡΙΖΑ
    -η και τα δύο???

    θα είναι πολύ ενδιαφέρουσες οι απαντήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share