Η"σκανδαλώδης"απόφαση παραχώρησης της Βιστωνίδας. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Η"σκανδαλώδης"απόφαση παραχώρησης της Βιστωνίδας.

Email-ερώτηση του κ.Μ.Καρχιμάκη,
Βουλευτή ΠΑΣΟΚ.

"Αυτή είναι η Υπουργική σας Απόφαση (1046300/3944/Α0010/7-6-04) κ. Αλογοσκούφη που ουσιαστικά παραχωρήσατε τη λίμνη Βιστωνίδα, βάζοντας τέλος με την παραίτηση του Δημοσίου, στη διαδικασία δικαστικής διεκδίκησής του επί της λίμνης. Οφείλετε να λογοδοτήσετε για την απόπειρα διαστρέβλωσης της αλήθειας προκειμένου να καλύψετε τις ύποπτες μεθοδεύσεις σας.
Στην υπ’ αριθμ. 16651/26-07-06 σκανδαλώδη απόφαση ταφόπλακα κάθε έννοιας διαφάνειας και υπηρέτησης του δημοσίου συμφέροντος, με την οποία ο τότε Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και ο Υφυπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κήρυξαν επισήμως την έναρξη του μαραθωνίου σκανδαλωδών χαριστικών προς την Μονή και ζημιογόνων για το Δημόσιο ανταλλαγών τεραστίων εκτάσεων, αναφέρεται:
«…με αριθ. 26/20-5-04 Εκδοθείσα κατόπιν της υπ’ αριθμ. 9983/30-10-03 εντολής του Υφυπουργού Οικονομίας και Οικονομικών για επανεισαγωγή της υπόθεσης μετά την από 22-10-2003 αναφορά του Προέδρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης Αθ. Ξυνίδη, που γνωμοδοτεί “ότι δεν συντρέχει νόμιμος λόγος επανεξέτασης των με αριθ. 26/3-12-98, 17/18-7-02 και 46/28-11-02 Γνωμοδοτήσεων του παρόντος Συμβουλίου”, που έγινε αποδεκτή με την αριθ. 1046300/3944/Α0010/7-6-04 απόφαση του Υπουργού Οικονομικών»
Κατά συνέπεια είναι προφανές ότι μετά την υπ’ αριθμ. 9983/30-10-03 απόφαση του τότε Υφυπουργού Οικονομικών, που ζήτησε επανεξέταση του θέματος με την επίκληση νέων νομικών και πραγματικών γεγονότων προς όφελος του Δημοσίου, η Κυβέρνηση Καραμανλή και μόνο αυτή ανέτρεψε την ευνοϊκή για το Δημόσιο τροπή που έπαιρνε η υπόθεση με τις παρακάτω συγκεκριμένες Κυβερνητικές πρωτοβουλίες:
με το υπ’ αριθμ. 192/25-6-04 συνυποσχετικό έγγραφο ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Ροδόπης το Ελληνικό Δημόσιο υπαναχωρήσε από τις διεκδικήσεις του σε εκκρεμή δίκη μεταξύ της Μονής Βατοπεδίου και του.."
(..ολόκληρο το email-ερώτηση του κ.Καρχιμάκη πατώντας εδώ )

8 σχόλια:

  1. Απατεώνες και του ΠΑΣΟΚ απατεώνες και της ΝΔ απλός οι πασοκτζιδες έχουν τελειώσει πανεπιστήμιο οι νεοδημοκρατες είναι του δημοτικού , οι πασοκοι έτρωγαν άπαντες από τον μεγάλο αρχηγό έως τον τελευταίο ψηφοφόρο ενώ στην ΝΔ τρώνε επιλεκτικά και για αυτό ακούγονται επειδή αυτοί που δεν τρώνε φωνάζουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εχω και εγω ενα χωραφι στο χωριο του πατερα μου με 2 συκιες και επειδη δεν ειμαι χαχολος θα ηθελα να το ανταλλαξω με καποιο αλλο, ισου εμβαδου μην αδικηθει κανεις, θα προτιμουσα το νεο μου οικοπεδο να ειναι στη κεφαλονια ή στη λευκαδα, αν παλι δε γινεται συμβιβαζομαι και με την κερκυρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. oloi ta idia skata einai.
    Kaneis apo tous politikous den endiaferetai gia thn Ellada kai ton Elliniko lao. Ksanapsifiste tous vlakes.

    Se ligo tha mas kollisoun kai tainia sto stoma na min milame

    stin Ellada mas oi Evraioi prospathoun na mas fimosoun

    mia poli simandiki diki pou tha krinei an tha ksanatolmisoume na leme tin gnomi mas mesa stin idia mas tin xora. Avrio den dikazetai o Plevris dikazetai olokliros o Ellinikos laos.

    Xambari omos h Xionati.

    afti einai h Ellada pou didakse stin oikoumeni ti tha pei dimokratia kai ti tha pei eleftheria

    ΑΥΡΙΟ Η ΕΦΕΣΗ ΠΛΕΥΡΗ
    http://elkosmos.gr/site/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που όταν γίνεται ένα σκάνδαλο επι ΝΔ οι δεξιοί λένε για τα σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ. ΒΡΕΕΕ ΣΕΙΣ!!!Το ΠΑΣΟΚ ο λαός το πέταξε κυριολεκτικά από την εξουσία γι'αυτούς ακριβώς τους λόγους και μέχρι τώρα δε μπορεί να συνέλθει γιατί κουβαλάει τη ρετσινιά. Πιστεύω όμως και επιθυμώ να βγει ΑΝΤΡΙΚΙΑ ο Παπανδρέου, να επωμισθεί όλα τα βάρη του παρελθόντος και να μιλήσει τη γλώσσα της αλήθειας και της ευθύνης.Τότε κυρίες και κύριοι δεξιοί ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. KAINOURGIOS AGOGOS PETRAILEOU METAKSI TOYRKIAS KAI ISRAHL
    STHN MESOGEIO

    Turkey and Israel have discussed the construction of an offshore pipeline to connect Turkey and Israel via the Mediterranean Sea.

    "The Israeli minister of National Infrastructure, Hezi Kugler, said the construction of the pipeline would start at the end of 2009 or in 2010 and the completion of the project would take more than a year."

    http://www.presstv.com/detail.aspx?id=69574&sectionid=3510213

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το οτι η μια παραχωρηση επι της λιμνης επι ΠΑΣΟΚ ηταν 1700 στρεμματα και δεν ολοκληρωθηκε ενω η αλλη ηταν πανω απο 22000 στρεμματα και ηταν αυτα το αντικειμενο ανταλλαγης με τα ακινητα φιλετα επι ΝΔ ειναι ανωφελο να το υπενθυμισεις σε υποστηρικτες της παραταξης πατρις-θρησκεια-οικογενεια-παιδια-εξασφαλιση-εταιρειες off shore

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπάρχει διαφορά , οι Πασόκοι είναι κλέφτες ενώ οι Νεοδημοκράτες απατεώνες.Είναι σαν να λέμε ότι οι οι μέν ασελγούσαν στο Ελληνικό Δημόσιο παρά φύση ενώ οι άλλοι τώρα το κάνουν κατά φύση.
    Όντως υπάρχει διαφορά, η πτέρυγα που θα φιλοξενεί τους Πασόκους θα χωράει 100 άτομα ενώ για τους Νουδού μόνο 99 άτομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ τα ίδια σκατά σε διαφορετική απόχρωση.

    Και ο κλασσικός, αιωνίως μαλάκας Ελληνας θα το κάνει πάλι το θαύμα του.

    Θα προτιμήσει να ψηφίσει τα πράσινα λαμόγια μόνο και μόνο για να μην ξαναβγούν τα μπλε.
    Και αντίστροφα...

    Συντηρήστε μακάκες το δικομματισμό και μετά αρχίστε την κλάψα.Δε σας φτάνει τόσα χρόνια μαμήσι και θέλετε κι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share