Εντυπωσιακή εφαρμογή απ΄το ΤΕΙ Πειραιά.Ert World με ένα"κλικ"! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2008

Εντυπωσιακή εφαρμογή απ΄το ΤΕΙ Πειραιά.Ert World με ένα"κλικ"!

Email από κ.Ι.Δ.

."Εκπομπή της ERT World από το ΤΕΙ Πειραιά.
Με αφορμή τη διακοπή του σήματος της ERT WORLD μέσα από το δίκτυο του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου και σε συνδυασμό με τη προσπάθεια διεύρυνσης του πεδίου εφαρμογής του εργαστηρίου Συστημάτων Ηλεκτρονικής Εκπαίδευσης του Τ.Ε.Ι. Πειραιά, οι υπεύθυνοι:
- Κωνσταντίνος Παπαθεοδοσίου, Υπεύθυνος Συστημάτων Ραδιοτηλεοπτικής Επικοινωνίας με εξαιρετικά προβεβλημένο έργο στην προώθηση των ασύρματων επικοινωνιών στο πεδίο του e-learning.
- Ιωάννης Γεωργακόπουλος, Συνεργάτης του Γενικού Τμήματος Μαθηματικών του Τ.Ε.Ι. Πειραιά και ειδικός σε θέματα e-learning
προέβησαν με επιτυχία στο εγχείρημα της εκπομπής του σήματος της ERT WORLD μέσω της Ψηφιακής Πλατφόρμας του Τ.Ε.Ι. Πειραιά ως μια προσφορά στην Ομογένεια με στόχο την κάλυψη του τηλεοπτικού κενού που δημιουργήθηκε από την προαναφερόμενη διακοπή του σήματος.
Το site της πιλοτικής μετάδοσης είναι:
www.teitv.blogspot.com
Tο link είναι: mms://195.251.64.55/teitv
H κωδικοποίηση του σήματος εκπομπής βασίζεται πάνω στο πρότυπο MPEG4 V3.
H περαιτέρω επιτυχία αυτού του εγχειρήματος έγκειται στον βαθμό αποδοχής του από το target group του τηλεοπτικού κοινού στο όποιο απευθύνεται. Για αυτό το λόγο κάνουμε έκκληση στην ευαισθητοποίηση όλων των εμπλεκομένων φορέων και αναμένουμε τη στήριξη τους."

("Κλικ"στην εικόνα για άνοιγμα της Ert World μέσω Media Player..)
.
Bookmark and Share