Η άλλη άποψη για το θέμα με τους αγώνες Kendo στο Βόλο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 2 Οκτωβρίου 2008

Η άλλη άποψη για το θέμα με τους αγώνες Kendo στο Βόλο.

Εmail:
"Σχετικά για το kendo και τα διακριτικά MKD.
Σας παρακαλώ ότι γράφετε σ΄ αυτό το θέμα είναι ένα πολύ μικρό τμήμα της αλήθειας που ρίχνει το ανάθεμα σε μία ομοσπονδία η οποία έκανε πολύ σωστά την διαδικασία. Αποσύρετε δε με αυτό τον τρόπο τις ευθύνες από τους πραγματικούς υπεύθυνους. Που ασφαλώς δεν είναι άλλοι από τους έλληνες κυβερνήτες.
Γι΄ αυτό και σας παραπέμπω εδώ,
σ΄ αυτό το λινκ kendo-forum για να το επιβεβαιώσετε, αναμένοντας να κάνετε αυτό που από την ευαισθησία σας επιβάλλεται να κάνετε.
γνωρίζοντας εκ των προτέρων την ευαισθησία
σας ευχαριστώ
asper."


**Eυχαριστούμε τον φίλο-αναγνώστη και παρακαλούμε επισκεφθείτε τη σελίδα που προτείνεται για σφαιρικότερη ενημέρωση.Είναι η άλλη άποψη για το θέμα με τους αγώνες Kendo η οποιά αναρτήθηκε χθες και η οποία βασίστηκε -όπως αναφέρεται ξεκάθαρα στο δημοσίευμα του Greece-Salonika- σε πηγές των Σκοπιανών ΜΜΕ.Σχετικά με τα όσα γράφονται πάντως στη σελίδα που παραπέμπει το σχετικό link,να σημειώσουμε πως το υπουργείο Εξωτερικών εκτιμά πως "η συντομογραφία MKD αν και επισήμως δεν αναγνωρίζεται, δεν συνιστά και πρόβλημα, καθώς αυτή χρησιμοποιείται εδώ και χρόνια και η συντετμημένη ονομασία έχει κατοχυρωθεί".

3 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για τη πολύπλευρη ενημέρωση - αν και ιστολόγιο χρησιμποποιείτε πιο εγκυρες και διαφανής τακτικές από επίσημα μέσα ενημέρωσης!

    το link δεν ήταν ενεργός όταν το δοκίμασα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το link λειτουργει.Ξαναδοκίμασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Symfwnw me ton 6.29
    Sygxarhthria kai apo mena gia th douleia pou kanete.
    Ektimatai idiaiterws apo olous mas.


    Katerina K.
    dhmosiografos

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share