Έχει κι αλλού πορτοκαλιές.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2008

Έχει κι αλλού πορτοκαλιές..

Email από episkiasis.wordpress
..
"Ως γνωστόν, το "νομικό" προβλημα της διακοπής διανομής ελληνικών υποτίτλων έφερε αναστάτωση και σύγχυση στους Έλληνες λάτρεις των ξένων σειρών, αλλά και ταινιών γενικότερα!
Η κίνηση αυτή απέδειξε πόσο οπισθοδρομικά λειτουργούν τα πάντα στη χώρα μας, καθώς οποιοσδήποτε μπορεί να κατεβάσει χωρίς πρόβλημα στον υπολογιστή του ταινίες και επεισόδια, αλλά όχι τους υποτίτλους, γιατί λέει τίθεται θεμα πνευματικών δικαιωμάτων…Θίχτηκαν δηλαδή τα πνευματικά δικαιώματα των ίδιων των μεταφραστών που οικειοθελώς ανέβασαν τις μεταφράσεις τους στο Internet??? Πραγματικά κρίμα ρε Ελλαδίτσα…Παρόλα αυτά δεν υπήρξε καθόλου στασιμότητα στο θέμα!
Ήδη άρχισαν να λειτουργούν site που διανέμουν και πάλι ελληνικούς υπότιτλους (για όσα έκλεισαν προσωρινά, δεν υπάρχει δυστυχώς κάτι νεότερο…)!Ιδού τα site αυτά :
  • http://www.opensubtitles.org (επιλογή ελληνικής φόρμας και τεράστιας βάσης δεδομένων)
  • http://www.tvsubtitles.net (υπότιτλοι ελληνικοί για όλες τις ξένες σειρές, συνήθως δύο με τρεις μέρες μετά την πρώτη προβολή του κάθε νέου επεισοδίου)
  • http://www.subs.gr (ελληνικοί υπότιλοι τόσο για ταινίες όσο και για ξένες σειρές)Καλή θέαση και καλή κατανόηση ελευθερα και πάλι σε όλους!!!

Καλή θέαση και καλή κατανόηση ελευθερα και πάλι σε όλους!"

.

Bookmark and Share