Η ΓΣΕΕ ματαίωσε το συλλαλητήριο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2008

Η ΓΣΕΕ ματαίωσε το συλλαλητήριο.

Η ΓΣΕΕ αποφάσισε τη ματαίωση του συλλαλητηρίου στο κέντρο της Αθήνας, στο πλαίσιο της προγραμματισμένης για αύριο πανελλαδικής απεργίας, καταδικάζοντας παράλληλα την εν ψυχρώ δολοφονία του νεαρού δεκαπεντάχρονου.
Χθες, έπειτα από πολύωρη σύσκεψη των μελών της εκτελεστικής επιτροπής, έγινε ουσιαστικά δεκτή η πρόταση του γενικού γραμματέα, κ. Κώστα Πουπάκη, ο οποίος πρότεινε «να μην πραγματοποιηθεί η πορεία σε περίπτωση που δεν θα μπορούσε να καταστεί ικανή η διαφύλαξη του ειρηνικού χαρακτήρα της». Με τη θέση αυτή συμφώνησε ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ, κ. Γιάννης Παναγόπουλος, ο οποίος πρόκρινε το συμφέρον των χιλιάδων εργαζομένων οι οποίοι δουλεύουν για μισθούς «φτώχειας» στα εμπορικά καταστήματα της Αθήνας.
Αντίθετος με την απόφαση παρουσιάστηκε ο επικεφαλής της «Αυτόνομης Παρέμβασης», κ. Αλέκος Καλύβης.
Ετσι, η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Συντάγματος (αντί στο Πεδίον του Αρεως που είχε αρχικά οριστεί) στις 11 η ώρα το πρωί. Μισή ώρα νωρίτερα θα γίνει η κινητοποίηση του ΠΑΜΕ, στην πλατεία Ομονοίας. Οι επικεφαλής του ανακοίνωσαν χθες ότι θα πραγματοποιήσουν κανονικά, στη συνέχεια, πορεία προς το Σύνταγμα, μέσω της οδού Σταδίου, λαμβάνοντας την ευθύνη της αποτελεσματικής περιφρούρησής της
.πηγή e-tipos
Bookmark and Share