Ληστεία με πυροβολισμούς και 3 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 22 Ιανουαρίου 2009

Ληστεία με πυροβολισμούς και 3 τραυματίες στη Θεσσαλονίκη.

Ανανεώθηκε.
Αιματηρή ληστεία σημειώθηκε πριν λίγο σε υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, στην οδό Αγίου Δημητρίου 77 στη Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με τις πρώτες μαρτυρίες περιοίκων δύο άτομα που κρατούσαν πιστόλια και χειροβομβίδα πήραν τα χρήματα αλλά στην προσπάθειά τους να διαφύγουν πυροβόλησαν και τραυμάτισαν στα πόδια δύο άτομα.
Οι δράστες νωρίτερα τραυμάτισαν ελαφρά στο κεφάλι με τη λαβή του όπλου ένα ακόμα άτομο μέσα στο υποκατάστημα της τράπεζας.
Στη διάρκεια της συμπλοκής επενέβησαν πολίτες που κατάφεραν να τους ακινητοποιήσουν.

Προστέθηκε,14:02'
*Οι δύο δράστες πριν εισέλθουν στην τράπεζα πήραν όμηρο έναν διερχόμενο πολίτη βάζοντάς του το όπλο στο κεφάλι και ζήτησαν απ΄του ταμίες τα χρήματα.
Ο πολίτης βρήκε ευκαιρία εκείνη τη στιγμή και διέφυγε απ΄την πόρτα ασφαλείας.
*Οι δράστες φεύγοντας από την τράπεζα προσπάθησαν να εκκινήσουν τη μηχανή μεγάλου κυβισμού που είχαν παρκάρει απ΄έξω αλλά δεν τα κατάφεραν.
*Βγήκαν ένοπλοι στο δρόμο και προσπάθησαν να σταματήσουν διερχόμενους δικυκλιστές.Μετά από αρκετές προσπάθειες κατάφεραν να σταματήσουν ένα 55 χρονο δικυκλιστή τον οποίο και τραυμάτισαν.
*Άλλος διερχόμενος οδηγός δικύκλου,ρουμάνος στην καταγωγή,"πακετάς" σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες,σταμάτησε και κατάφερε με χτύπημα "καράτε", να αφοπλίσει τον ένα δράστη ενώ την ίδια ώρα επενέβησαν περίοικοι που παρακολουθούσαν το γεγονός καταφέρνοντας να ακινητοποιήσουν και στη συνέχεια κυριολεκτικά να λιντσάρουν τους δύο ληστές.
*Αστυνομικοί-φρουροί του Υπουργείου Μακεδονίας Θράκης,το οποίο βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων επενέβησαν άμεσα...σώζωντας κυριολεκτικά τους δράστες οι οποίοι γρονθοκοπήθηκαν άγρια επί 15 λεπτά..

Προστέθηκε 15:49'
Oι τραυματίες τελικώς είναι τρεις καθώς εκτός απ΄τον 55 χρονο,τραυματίστηκε στο γοφό τόσο ο Ρουμάνος που αφόπλισε τον πρώτο δράστη όσο και ένας περαστικός που δέχθηκε δυνατό χτύπημα στο στήθος.Και οι τρεις τραυματίες νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Οι δύο δράστες είναι Γεωργιανής καταγωγής και έχουν συλληφθεί και πάλι στο παρελθόν για ληστείες.
Bookmark and Share