Ελληνικά κεφάλαια χρηματοδοτούν την εθνική οδό"Μεγάλου Αλεξάνδρου" στα Σκόπια! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

Ελληνικά κεφάλαια χρηματοδοτούν την εθνική οδό"Μεγάλου Αλεξάνδρου" στα Σκόπια!

Σήμερα οι Σκοπιανοί αποφάσισαν να ονομάσουν το νέο εθνικό στάδιο της πόλης των Σκοπίων με το όνομα"Φίλιππος Β'" αλλά δεν σταμάτησαν εκεί..
Προχώρησαν και στη βάφτιση της Εθνικής οδού της χώρας (φωτογ.),που ξεκινάει από τη Γευγευλή και φθάνει ως τα Σκοπιανοσερβικά σύνορα με το όνομα "Μέγας Αλέξανδρος"!!
Και αν όπως σημειώνουν και οι φίλοι απ΄ το blog taxalia "αυτό αποτελεί τη μεγαλύτερη πρόκληση των Σκοπιανών ως τώρα" υπάρχει και μια λεπτομέρεια που μας διαφεύγει.
Η Εθνική οδός των Σκοπίων,τμήμα του πανευρωπαικού διαδρόμου 10,χρηματοδοτείται,στην ουσία κατασκευάζεται,από τη χώρα μας!
Η Ελλάδα έχει αποφασίσει εδώ και δύο χρόνια να χρηματοδοτήσει με 50.000.000 ευρώ την εν λόγω ανακατασκευή του Εθνικού δικτύου της ΠΓΔΜ στα πλαίσια του "Ελληνικού σχεδίου για την ανασυγκρότηση των Βαλκανίων"ενώ και Ελληνικές κατασκευαστικές εταιρείες μετέχουν στην υπεργολαβία του έργου!
΄Αγνωστο παραμένει εάν τα χρήματα έχουν εκταμιευθεί,οπότε η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει πλέον να νατιδράσει ή εάν δεν έχουν εκταμιευθεί οπότε λογικά θα περιμένουμε(;) κάποια αντίδραση απ΄το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.
Παρακολουθούμε το θέμα..
Bookmark and Share