Τι παιχνίδι παίζει ο Γ.Μανώλης; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2009

Τι παιχνίδι παίζει ο Γ.Μανώλης;

Toυ Factorx από το antinews.gr
.
Την παραίτηση του στη διάθεση του κόμματος έθεσε με δυο επιστολές του προς τον γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Ζαγορίτη και τον γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας, Γιάννη Τραγάκη, ο βουλευτής Αργολίδας της ΝΔ, Γιάννης Μανώλης. Με τις επιστολές του ο κ. Μανώλης ζητά να κρίνουν τα συλλογικά όργανα της ΝΔ εάν με τις δηλώσεις του έβλαψε το κόμμα και δηλώνει ότι θα παραιτηθεί από βουλευτής αν κριθεί ότι τα όσα είπε «δεν συνάδουν με τις αρχές και τις αξίες της παράταξης».
Με άλλα λόγια, πετάει το μπαλάκι στην ηγεσία του κόμματος για το αν θα τον διαγράψει επειδή βγήκε πρώτος και έθεσε «θέμα Ντόρας». Επειδή και επί της ουσίας αυτό που έκανε επί τρεις ημέρες με τις δηλώσεις του ο «καραμανλικός» (αδιαμφισβήτητο) κ. Μανώλης δεν ήταν άλλο από το αναδείξει τη Ντόρα σε βασικό πόλο της διαδοχής. Με αυτήν την έννοια της χρεώνει και το κλίμα αναταραχής στη ΝΔ. Τι θα κάνει λοιπόν το «κόμμα»; Θα τον διαγράψει επειδή επιτέθηκε στη Ντόρα; Χα χα χαααα.
Και επειδή εμείς εδώ δεν πρέπει να τρώμε κουτόχορτο, ο κ. Μανώλης έκανε και κάτι άλλο με τις δηλώσεις: Απάντησε σε ένα ερώτημα που δεν τέθηκε ποτέ ανοικτά μέχρι τώρα: «Τι θα κάνει ο Καραμανλής αν χάσει;». Και απάντησε μόνος του ότι ο Καραμανλής πρέπει να μείνει επειδή αλλιώς θα ...
παραδώσει το κόμμα στην Αγία Οικογένεια. Κάνω λάθος; Όποιος το νομίζει ας διαβάσει το σημερινό «Ποντίκι» που όλως τυχαίως κι αυτό μας λέει ότι ο Καραμανλής θα πάει να διδάξει στο Ταφτς, αν χάσει. Δεν ξέρω αν ο Ρουσόπουλος ή κάποιος άλλος έβαλε το Ποντίκι να το γράψει, αλλά κι εγώ αν ήμουν στην θέση του Καραμανλή θα έβαζα κάποιον να γράφει ότι θα φύγω για να με παρακαλάνε να μείνω όσοι δεν είναι έτοιμοι να πολεμήσουν για την διαδοχή μου.
Όσο για την στάση του Μαξίμου απέναντί του κ. Μανώλη και όσα γράφονται επισημαίνουμε ότι δεν τον αποδοκίμασε ο Αντώναρος, αλλά έβαλαν τον Τραγάκη να τον κάνει.
Για ιστορικούς λόγους υπενθυμίζουμε, τέλος, ότι το προηγούμενο στέλεχος με το οποίο τα έβαλες πρώτος ο κ. Μανώλης ήταν αν δεν κάνω λάθος ο Αλογοσκούφης, ο οποίος γυρνάει τελευταία από εφημερίδα σε εφημερίδα και από κανάλι σε κανάλι.

Bookmark and Share