Φυλάκιση στο Νομάρχη,διώξεις σε 18 στελέχη του Δήμου.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου 2009

Φυλάκιση στο Νομάρχη,διώξεις σε 18 στελέχη του Δήμου..

Αυτή είναι η Θεσσαλονίκη;
.
Μπορεί ο Π.Ψωμιάδης να έχει τα δικά του προβλήματα με τη δικαιοσύνη καθώς σήμερα καταδικάστηκε σε ένα χρόνο φυλάκιση (δείτε εδώ το γιατί),
καί ο δήμαρχος της πόλης όμως κ.Παπαγεωργόπουλος βρίσκεται στο στόχαστρο -κυρίως της αντιπολίτευσης-μετά την άσκηση ποινικών διώξεων σε στελέχη του δήμου..
Προς διερεύνηση τίθενται τέσσερα κακουργήματα και ένα πλημμέλημα- απάτη κατ΄ εξακολούθηση σε βάρος ΟΤΑ, απιστία κατ΄ εξακολούθηση, ψευδή βεβαίωση, ηθική αυτουργία σε ψευδή βεβαίωση και παράβαση καθήκοντος- για την τρύπα ύψους 530.000 ευρώ που εντόπισε σε πόρισμά της η αρμόδια επιθεωρήτρια του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών. Τη στιγμή που η δικογραφία έχει διαβιβασθεί σε ειδικό ανακριτή, με εκατοντάδες τιμολόγια να απουσιάζουν από τις δαπάνες (ενίοτε και εικονικές) της παγίας, οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο σχολίασαν τη « χαρά » που εξέφρασε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης για την έκβαση της υπόθεσης. « Ο κ.Παπαγεωργόπουλος δηλώνει ικανοποιημένοςγιατί μετέτρεψε τον δήμο σε θερμοκήπιο σκανδάλων και επιχαίρει επειδή 18 άνθρωποι,υφιστάμενοι και συνεργάτες του,θα καθήσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου ;» τόνισε η κυρία Χρύσα Αράπογλου. « Αντί να εκφράζει τη χαρά του, θα έπρεπε να εκφράζει τη λύπη του για την εικόνα του δήμου που παραδίδει » σημείωσε από την πλευρά του ο κ. Ι. Μπουτάρης.
Bookmark and Share