Έκλεψαν 3500 άδειες παραμονής -έτοιμες προς χρήση..- απ΄την περιφέρεια Δυτ.Ελλάδος! - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 10 Μαρτίου 2009

Έκλεψαν 3500 άδειες παραμονής -έτοιμες προς χρήση..- απ΄την περιφέρεια Δυτ.Ελλάδος!

Από το online-press.gr

Πάνω από 3500 άδειες παραμονής μαζί με βεβαιώσεις κατάθεσης αιτήματος στους Δήμους κατάφεραν να πάρουν οι άγνωστοι από το γραφείο του Διευθυντή του αρμόδιου τμήματος της Περιφέρειας της Δυτικής Ελλάδος.
Οι δράστες άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο του γραφείου με οξυγονοκόλληση και το κτύπημα προσδιορίζεται ότι έγινε το Σαββατοκύριακο, που οι υπηρεσίες της Περιφέρειας είναι κλειστές... Το κτύπημα των δραστών χαρακτηρίζεται κάτι παραπάνω από επαγγελματικό και ήδη παρόμοια κτυπήματα έχουν καταγραφεί σε γειτονικούς δήμους, όπως στο Διακοπτό Αχαίας. Ακόμα και Αφγανοί λαθρομετανάστες μπορούν θεωρητικά να χρησιμοποιήσουν τα έγγραφα αυτά για να δηλώσουν ψευδώς ότι έχουν καταθέσει προσωρινές άδειες παραμονής. Τα έγγραφα είναι γνήσια και το μόνο που απομένει είναι η...η συμπλήρωση τους με το ονοματεπώνυμο όσων τα έχουν στην κατοχή τους.Η κεντρική πόρτα του κτηρίου ήταν κλειδωμένη, όμως εσωτερικές πόρτες ήταν παραβιασμένες και η πόρτα του γραφείου του Διευθυντή της υπηρεσίας παραβιασμένη. Είχαν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας στο κτήριο, γεγονός που γνώριζαν οι διαρρήκτες.Οι δράστες μπήκαν από παράθυρο πρώτου ορόφου του κτηρίου και στη συνέχεια παραβίασαν με λοστό την πόρτα του αρμόδιου γραφείου. Στη συνέχεια παραβίασαν αρκετά γραφεία υπαλλήλων μέχρι που έφθασαν στο γραφείο του διευθυντή όπου μέσα σε ένα χρηματοκιβώτιο φυλάσσονταν οι άδειες. Εκεί με οξυγονοκόλληση άνοιξαν την πόρτα και αφαίρεσαν τα έγγραφα!
Bookmark and Share