Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Εκτός ελέγχου η εγκληματικότητα.

Εκτός ελέγχου παραμένει η εγκληματικότητα το τελευταίο χρονικό διάστημα και αν δεν αλλάξει κάτι σύντομα είναι σίγουρο πως σε λίγο θα μιλάμε και για εκτός ελέγχου ανασφάλεια των πολιτών.
Δολοφονίες,ένοπλες ληστείες,εκρήξεις κλπ σε ημερήσια διάταξη.
Μερικές μόνο ειδήσεις του τελευταίου 24ωρου..:
  • Δύο ένοπλες ληστείες σήμερα το πρωί μέσα σε διάστημα μισής ώρας έγιναν στο Παγκράτι και την Καλλιθέα.
  • Διέρρηξαν χθες βράδυ το κατάστημα πληροφορικής Multirama που βρίσκεται στην οδό Αγίου Ανδρέα, στο κέντρο της Πάτρας.
  • Λίγο πριν τις 03:00 τα ξημερώματα,εξερράγη ο εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί στο πίσω μέρος της τράπεζας στη συμβολή των οδών Καποδιστρίου και Λαυρίου, στην Φιλοθέη.
  • Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται μία 15χρονη μαθήτρια, η οποία ενώ επέστρεφε σπίτι της στον Άγιο Δημήτριο από το σχολείο, δύο άνδρες που επέβαιναν σε μοτοσυκλέτα μεγάλου κυβισμού προσπάθησαν να αρπάξουν την τσάντα της.
    Η μαθήτρια αντιστάθηκε και τότε ο ένας από τους δράστες δεν δίστασε να την μαχαιρώσει στα πλευρά.
  • Στόχος διαρρηκτών έγινε το Επαρχείο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης, που στεγάζεται στο ίδιο κτιριακό συγκρότημα με το αστυνομικό τμήμα της περιοχής. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή σήμερα το πρωί από υπάλληλο του επαρχείου, ο οποίος διαπίστωσε ότι η πόρτα είχε παραβιαστεί και έλειπαν τρεις ηλεκτρονικοί υπολογιστές με τα αρχεία τους, καθώς και τα κλειδιά από τα υπηρεσιακά αυτοκίνητα.
  • Χθες,αντιμέτωπη με δύο ένοπλους άνδρες ήρθε η ιδιοκτήτρια ψιλικατζίδικου στην περιοχή Χαριλάου Θεσσαλονίκης.
    Δύο άγνωστοι εισήλθαν στο κατάστημα ψιλικών και, αφού αφαίρεσαν με την απειλή όπλων μικρό χρηματικό ποσό, έφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση.
  • Ληστεία σε κατάστημα με γουναρικά και δερμάτινα σημειώθηκε στην περιοχή της Δελφών στη Θεσσαλονίκη.Σύμφωνα με την αστυνομία, δύο ή τρία άτομα επιτέθηκαν στις δύο υπαλλήλους του καταστήματος τη στιγμή που το άνοιγαν, τις ακινητοποίησαν και τις έδεσαν...
Bookmark and Share