Προβλήματα στις πτήσεις. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Προβλήματα στις πτήσεις.

Προβλήματα στις αεροπορικές μεταφορές αναμένεται να παρουσιαστούν αύριο, λόγω συμμετοχής, με 4ωρη στάση εργασίας (από 12.00 έως 16.00) των ελεγκτών εναέριας κυκλοφορίας, στην απεργία που εξήγγειλαν ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ και στην οποία θα συμμετάσχει η ΟΣΥΠΑ.
Στο διάστημα αυτό δεν θα πραγματοποιηθεί πτήση από και προς τα ελληνικά αεροδρόμια.Έτσι, η AEGEAN AIRLINES ανακοίνωσε ότι... αναγκάζεται να ματαιώσει 50 σκέλη πτήσεων και ειδικότερα, από Αθήνα, μετ΄ επιστροφής, προς Σαντορίνη 3, Μύκονο 2, Θεσσαλονίκη 3, Ηράκλειο 2, Χανιά, Μυτιλήνη 3, Ρόδο, Λήμνο, Ιωάννινα, Τίρανα, Καβάλα, Χίο 2, Σάμο, Αλεξανδρούπολη 2, καθώς και την πτήση, Θεσσαλονίκη-Μυτιλήνη-Θεσσαλονίκη.
Επιπλέον, η AEGEAN αναγκάζεται να αλλάξει την ώρα αναχώρησης σε 23 πτήσεις του δικτύου της, καθώς και σε 7 πτήσεις charter. Όπως ανακοίνωσε η εταιρία, θα επικοινωνήσει με τους περισσότερους επιβάτες των παραπάνω πτήσεων, προκειμένου να τους ενημερώσει για τις αλλαγές στις ώρες αναχώρησης, καθώς θα τους προωθήσει σε άλλες πτήσεις του δικτύου της.
Bookmark and Share