Σύλληψη "αστυνομικού-μαϊμού" στην Άρτα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 11 Ιουνίου 2009

Σύλληψη "αστυνομικού-μαϊμού" στην Άρτα.

Email από epirus gate

Στη σύλληψη ενός 25χρονου αλλοδαπού (Αλβανός), ο οποίος προσποιούμενος τον αστυνομικό, εξαπατούσε ηλικιωμένες γυναίκες, προχώρησαν οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας στην Άρτα.
Ο 25χρονος, ο οποίος χθες.. οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Άρτας, προσέγγιζε ηλικιωμένες στην λαϊκή αγορά της πόλης που πουλούσαν τα προϊόντα τους και προσποιούμενος τον αστυνομικό της Ασφάλειας ζητούσε να του δώσουν τα χαρτονομίσματά τους, προκειμένου να διαπιστώσει δήθεν αν ήταν πλαστά.
Όταν εκείνες ανυποψίαστες του έδιναν τα χαρτονομίσματα στο χέρι, ο δράστης τα έπαιρνε εξαφανιζόταν!
Στις 9-6-2009 ο 25χρονος άλλαξε τον τρόπο δράσης. Προσποιούμενος τον αστυνομικό, μπήκε στο σπίτι ηλικιωμένης γυναίκας, αφού την ακολούθησε από τη λαϊκή και χτυπώντας την με γροθιές στο κεφάλι και στο σώμα, με επικείμενο κίνδυνο ζωής, κατάφερε να της αποσπάσει ένα πορτοφόλι που περιείχε το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση ο δράστης με την ίδια μέθοδο, δηλαδή προσποιούμενος τον αστυνομικό, χωρίς όμως χρήση βίας, απέσπασε στις 13-5-2009, 29-5-2009 και 4-6-2009 από τρεις ηλικιωμένες γυναίκες, συνολικά το χρηματικό ποσό των 1.500 ευρώ... Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Άρτας.
Bookmark and Share