Ξεκινά στη Μεσσηνία τον ερχόμενο Μάιο η λειτουργία του "μεγαλύτερου υπό κατασκευή τουριστικού έργου στη Μεσόγειο". - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Ξεκινά στη Μεσσηνία τον ερχόμενο Μάιο η λειτουργία του "μεγαλύτερου υπό κατασκευή τουριστικού έργου στη Μεσόγειο".

  • Πληροφορίες για τις 750 νέες θέσεις εργασίας.
Τον ερχόμενο Μάιο θα ξεκινήσει να λειτουργεί το Navarino Dunes, ο πρώτος τουριστικός προορισμός της Costa Navarino στη Mεσσηνία και η εταιρεία ΤΕΜΕΣ Α.Ε ξεκινά άμεσα τη διαδικασία αναζήτησης ανθρώπινου δυναμικού, με την προοπτική μακροχρόνιας συνεργασίας.
Πρόκειται για εργαζόμενους που θα απασχοληθούν στο μεγαλύτερο υπό κατασκευή τουριστικό έργο στη Μεσόγειο, το οποία θα ξεκινήσει τη λειτουργία του το Μάιο του 2010 και θα περιλαμβάνει δύο ξενοδοχειακές μονάδες 5 αστέρων.
Στο Navarino Dunes υπολογίζεται ότι σε πρώτη φάση θα δημιουργηθούν περίπου 750 άμεσες θέσεις εργασίας, με προοπτική ο αριθμός αυτός να ανέλθει σταδιακά στις 1.200.
Όσοι ενδιαφέρονται να εργαστούν στο Navarino Dunes...μπορούν να στείλουν αίτηση ενδιαφέροντος και το βιογραφικό τους σημείωμα με fax στον αριθμό 210 9404109, ή με e-mail στο career@costanavarino.com , ή ταχυδρομικώς στη διεύθυνση TEMES A.E. Πεντέλης 5, 17564 Αθήνα, Υπόψη Μ.Ε.Σ.17, αναφέροντας τον επιθυμητό κλάδο απασχόλησης.
Bookmark and Share