Tραυματισμός επιχειρηματία από Βρετανούς τουρίστες στο Λαγανά. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Tραυματισμός επιχειρηματία από Βρετανούς τουρίστες στο Λαγανά.

Με προβλήματα από νεαρούς βρετανούς τουρίστες που συμπεριφέρονται εκτός ελέγχου, έχοντας καταναλώσει ποσότητες αλκοόλ, ξεκινά ακόμη ένα καλοκαίρι για την πολύπαθη περιοχή του Λαγανά στη Ζάκυνθο. Σήμερα έγινε γνωστό πως τα ξημερώματα του περασμένου Σαββάτου, ένας Έλληνας 35χρονος επιχειρηματίας που διατηρεί μπαρ στην παραλία του Λαγανά κατά τη διάρκεια συμπλοκής του με ομάδα νεαρών βρετανών τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι και χρειάστηκε η μεταφορά του στο Νοσοκομείο του Ρίο.
Όλα ξεκίνησαν... γύρω στις 4 τα ξημερώματα μια παρέα από 5 βρετανών, περνώντας έξω από την επιχείρηση του 35χρονου άρχισαν να πετούν καρέκλες και ξαπλώστρες από τον εξοπλισμό του. Μόλις αντιλήφθηκε τι συμβαίνει ο επιχειρηματίας τους πλησίασε ζητώντας τους το λόγο. Ακολούθησε συμπλοκή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 35χρονου στο κεφάλι του!
Οι αστυνομικοί του Τμήματος Λαγανά, προσανατολίζουν τις έρευνές τους σε συγκεκριμένα άτομα, δεδομένου όμως ότι έχει παρέλθει η προθεσμία του αυτοφώρου δεν έχουν προχωρήσει συλλήψεις. Για την υπόθεση έχει σχηματισθεί δικογραφία, η οποία εστάλη στην Εισαγγελική αρχή του νησιού.











express
Bookmark and Share