Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Greece Salonika. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 20 Ιουλίου 2009

Ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στο Greece Salonika.

O κ.Βασίλης Παπαγεωργόπουλος απαντά στην ανοιχτή επιστολή (δείτε πατώντας εδώ) και τις ερωτήσεις που του απηύθυνε -μέσω του Greece Salonika- μια παρέα 14χρονων παιδιών από την Τούμπα:

"Αγαπητά μου παιδιά, πρώτα από όλα θα ήθελα να σας συγχαρώ για την πρωτοβουλία και τον τρόπο σκέψη σας.
Η αγάπη με την οποία περιγράφεται το ενδιαφέρον σας για αθλητικές δραστηριότητες και η ενασχόλησή σας, με αυτές, κατά τον ελεύθερο χρόνο σας αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση...
Εύγε…!!!

Κίμωνα, Στράτο, Χριστόφορε και Αλέξη, όπως και εσείς θα έχετε διαπιστώσει η περιοχή που συνοπτικά αποκαλούμε «Αλάνα της Τούμπας» σήμερα κάθε άλλο παρά αλάνα είναι σήμερα.Μόλις πριν από λίγες ημέρες, όπως είναι γνωστό, άρχισε η λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου και εντός 2-3 εβδομάδων θα παραδοθεί το έργο της διαμόρφωσης, της ευρύτερης περιοχής του πολιτιστικού κέντρου και η κατασκευή των γηπέδων μπάσκετ, και των άλλων χώρων αναψυχής καθώς επίσης σε 3-4 μήνες και χώρος πρασίνου προς την πλευρά του γηπέδου του ΠΑΟΚ.
Άμεσα λοιπόν θα είναι στην διάθεση των πολιτών της Τούμπας αλλά και ολόκληρης της πόλης.
Τέλος, ως Δήμαρχος, αλλά πρώτα από όλα ως πρώην αθλητής, όταν ολοκληρώνουμε και παραδίδουμε στην νεολαία της πόλης τέτοια έργα νιώθω ιδιαίτερη συγκίνηση και περηφάνια. Πράττουμε το καλύτερο!!! για την πόλη!!! και τους πολίτες!!!
Σας διαβεβαιώνω ότι όλες οι ενέργειες και οι δυνάμεις μου είναι προς αυτή την κατεύθυνση…

Να είστε καλά.

Βασίλης Παπαγεωργόπουλος
Δήμαρχος Θεσσαλονίκης"
Bookmark and Share