To άγνωστο σοβαρό ατύχημα του Μαικλ Τζάκσον επί σκηνής.(video) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2009

To άγνωστο σοβαρό ατύχημα του Μαικλ Τζάκσον επί σκηνής.(video)

Ένα άγνωστο μέχρι σήμερα βίντεο, που δείχνει καρέ-καρέ τον σοβαρό τραυματισμό του Μάικλ Τζάκσον στη διάρκεια των γυρισμάτων διαφημιστικού σποτ για την εταιρεία Pepsi, το 1984, είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Shrine Auditorium του Λος Αντζελες, παρουσία των εκατοντάδων κομπάρσων που εμφανίζονταν στο βίντεο κλιπ.
Ο διάσημος τραγουδιστής υπέστη εγκαύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι όταν ένα από τα πυροτεχνήματα στη σκηνή άναψε κατά λάθος. Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο Μάικλ Τζάκσον δεν αντιλήφθηκε αμέσως τι είχε συμβεί και συνέχισε να χορεύει και να τραγουδά.

Δείτε το video παρακάτω:
.
Οι μουσικοί που βρίσκονταν επί σκηνής έπεσαν επάνω του, ώστε να σβήσουν τη φωτιά. Σε λίγα δευτερόλεπτα ο διάσημος τραγουδιστής εμφανίζεται να σηκώνεται όρθιος, αλλά τα σημάδια του τραυματισμού του είναι εμφανή.
Ανθρωποι από το περιβάλλον του Τζάκσον χαρακτηρίζουν το ατύχημα ως την απαρχή της πολύχρονης εξάρτησής του από τα παυσίπονα χάπια.

Χρειάστηκαν αρκετές επεμβάσεις για την αποκατάσταση των τραυμάτων του, ενώ η Pepsi τού κατέβαλε αποζημίωση ύψους 1,5 εκατ. δολαρίων. Ο Τζάκσον δώρισε το ποσό της αποζημίωσης σε κέντρο αποκατάστασης εγκαυμάτων που πήρε το όνομά του.
Bookmark and Share