Τρία συλλαλητήρια υποδοχής για Καραμανλή στη ΔΕΘ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2009

Τρία συλλαλητήρια υποδοχής για Καραμανλή στη ΔΕΘ.

Τον χορό των προεκλογικών εμφανίσεων των πολιτικών αρχηγών στην 74η ΔΕΘ ανοίγει σήμερα ο πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος θα βρει απέναντί του εργαζόμενους του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, άνεργους, συνταξιούχους, αστυνομικούς, λιμενικούς, πυροσβέστες, αγρότες, δημοσιογράφους και φοιτητές.
Ρεπορτάζ Ν.Ρούμπος,
Ελευθεροτυπία.

Στις 10 σήμερα το πρωί ο πρωθυπουργός εγκαινιάζει τη Διεθνή Εκθεση και να επισκεφτεί περίπτερά της, ενώ στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» κυρίως για την οικονομία.
Την ώρα της ομιλίας του Κώστα Καραμανλή θα βρίσκονται σε εξέλιξη τρία συλλαλητήρια στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με κοινή...
συνισταμένη την αντίθεσή τους στην πολιτική της κυβέρνησης της Ν.Δ. Η ΓΣΕΕ, η ΑΔΕΔΥ, το ΕΚΘ και η ΕΔΟΘ καλούν σε συγκέντρωση στις 6.30 μ.μ. στο άγαλμα του Βενιζέλου, το ΠΑΜΕ στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντριβανίου και την ίδια ώρα στην Καμάρα σωματεία και οργανώσεις της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Από το μεσημέρι το κέντρο της Θεσσαλονίκης θα βρεθεί σε αστυνομικό κλοιό. Περίπου 2.500 αστυνομικοί θ' αναπτυχτούν γύρω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, θ' αποκλείσουν το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο και θα διακόπτεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων σε μια μεγάλη περίμετρο.

Διαδηλωτές θα φτάσουν στη Θεσσαλονίκη από άλλους νομούς και για την προετοιμασία των συλλαλητηρίων, ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γιάννης Παναγόπουλος επισκέφτηκε χθες εργασιακούς χώρους, ο πρόεδρος της ΑΔΕΔΥ Σπύρος Παπασπύρος μίλησε σε εκδήλωση της ΕΔΟΘ, ενώ περιοδείες έκαναν και στελέχη του ΠΑΜΕ.

Η συνέντευξη Τύπου του πρωθυπουργού θα δοθεί στη 1 το μεσημέρι της Κυριακής στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης».


Οι άλλοι αρχηγοί

Τη Δευτέρα (7/9) θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης. Στις 11 το πρωί θα συναντηθεί με το νομάρχη Παναγιώτη Ψωμιάδη, στις 12.30 θα επισκεφτεί το αστυνομικό μέγαρο, στη 1.30 μ.μ. θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ, στις 5 το απόγευμα θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo και στη συνέχεια θα ξεναγηθεί στην έκθεση.

Την ίδια μέρα αντιπροσωπεία των Οικολόγων Πράσινων, αποτελούμενη από τον ευρωβουλευτή Μιχάλη Τρεμόπουλο και άλλα στελέχη, θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo στις 3 μ.μ. και στις 5 το απόγευμα θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ.

Η γενική γραμματέας του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα θα επισκεφθεί τη Θεσσαλονίκη την Τρίτη και την Τετάρτη (8-9/9). Την πρώτη μέρα θα επισκφθεί την Ασσηρο (5.30 μ.μ.) και θα μιλήσει στο Φεστιβάλ της ΚΝΕ (8.30 μ.μ.). Τη δεύτερη, θα επισκεφθεί το εργοτάξιο του μετρό στο Βαρδάρι (9 π.μ.), θα συναντηθεί με τις διοικήσεις της ΔΕΘ και της Helexpo (10.30 π.μ.) και στις 12.30 θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8.

Ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από την Τρίτη μέχρι και την Πέμπτη. Την Τρίτη θα συναντηθεί με αντιπροσωπείες του ΓΕΩΤΕ και των κτηνοτρόφων και το βράδυ θα μιλήσει στη Δράμα. Την Τετάρτη θα επισκεφθεί τη λίμνη Κορώνεια, στις 12.30 μ.μ. της Πέμπτης θα δώσει συνέντευξη Τύπου στο Περίπτερο 8 της ΔΕΘ και το απόγευμα θα επισκεφτεί την έκθεση.

Το πρόγραμμα του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Γιώργου Παπανδρέου δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα. Το σίγουρο είναι ότι στις 8 το βράδυ του Σαββάτου (12/9) θα μιλήσει στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στη 1 μ.μ. της Κυριακής θα δώσει συνέντευξη Τύπου στον ίδιο χώρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share