Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε φυλακές. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 30 Οκτωβρίου 2009

Αστυνομικός συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε φυλακές.

Αρχιφύλακας που υπηρετούσε στη Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής συνελήφθη από τους «αδιάφθορους» με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε κύκλωμα που διακινούσε ποσότητες ναρκωτικών σε διάφορες φυλακές της χώρας.
Μαζί με τον αστυνομικό συνελήφθησαν και δύο αλλοδαποί από τους οποίους ο ένας... είναι κρατούμενος. «Από την προανάκριση προέκυψε ότι οι ανωτέρω συλληφθέντες σε συνεργασία με δύο (2) άλλους αλλοδαπούς (ο ένας εκ των οποίων κρατείται σε σωφρονιστικό κατάστημα), είχαν συστήσει εγκληματική ομάδα (συμμορία) διακινώντας ναρκωτικές ουσίες σε διάφορα σωφρονιστικά καταστήματα.
Ο συλληφθείς Αρχιφύλακας, που υπηρετούσε στην Διεύθυνση Μεταγωγών Δικαστηρίων Αττικής, συμμετέχοντας στην εγκληματική οργάνωση διευκόλυνε τη διακίνηση ναρκωτικών σε κρατουμένους.
Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, χρηματικά ποσά και κινητά τηλέφωνα» αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. Ο αστυνομικός ήδη τέθηκε σε διαθεσιμότητα ενώ όλοι οι συλληφθέντες σήμερα θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Bookmark and Share