Για τρίτη φορά βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην Εύβοια. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

Για τρίτη φορά βρέθηκαν ανθρώπινα οστά στην Εύβοια.

Έντονη ανησυχία προκαλεί στις αστυνομικές αρχές της Εύβοιας η ανεύρεση ανθρώπινων οστών στην ύπαιθρο, κοντά στα Πολιτικά. Είναι η τρίτη φορά μέσα σε δύο μήνες που εντοπίζονται μακάβρια ανθρώπινα απομεινάρια σε ερημικές περιοχές του νησιού, γεγονός που προβληματίζει ιδιαίτερα τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ..

Τα ανθρώπινα οστά βρέθηκαν μαζί με υπολείμματα ρούχων σε ένα χωράφι έξω από τα Πολιτικά, το πρωί της...περασμένης Πέμπτης, από κατοίκους της περιοχής οι οποίοι ειδοποίησαν τους αστυνομικούς του τμήματος Αρτάκης. Τα ευρήματα εστάλησαν στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για εξέταση, ώστε να διαπιστωθεί αν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας.
Την 1η Νοεμβρίου, άλλα ανθρώπινα απομεινάρια είχαν βρεθεί στην περιοχή Βαθύρεμα Αιδηψού από έναν περαστικό. Ήταν ένας ανθρώπινος σκελετός και ένα κρανίο που δεν έχει εξακριβωθεί αν ανήκουν σε άντρα ή γυναίκα, δίπλα στα οποία υπήρχαν υπολείμματα ρούχων τα οποία, λόγω της σήψης, δεν εξακριβώθηκε τι ακριβώς ήταν.
Αλλά και στις 30 Σεπτεμβρίου, μία γυναίκα που μάζευε χόρτα σε απόμερο σημείο έξω από την κοινότητα των Γιάλτρων στη βόρεια Εύβοια, βρέθηκε μπροστά σε έναν άλλο ανθρώπινο σκελετό που ήταν μισοκαλυμμένος από την βλάστηση. Τότε, είχε εξακριβωθεί ότι τα οστά βρίσκονταν στο σημείο αυτό επί τουλάχιστον τρία χρόνια.
















protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share