
Και τα δύο γκάλοπ που δημοσιεύονται στον Τύπο δείχνουν ότι η... κούρσα διαδοχής οδηγείται στο δεύτερο γύρο. Ανάμεσα σε όσους θα ψηφίσουν σίγουρα, σύμφωνα την Marc η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται με 2,1% ενώ σύμφωνα με την Alco προηγείται ο Αντώνης Σαμαράς με 3,4%
Στην δημοσκόπηση της Marc για το Έθνος η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται στον πρώτο γύρο με ποσοστό 40,9% έναντι 39,4% του Αντώνη Σαμαρά και 12,5% του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Στον β’ γύρο προκύπτει θρίλερ, καθώς σύμφωνα με τη δημοσκόπηση η κα Μπακογιάννη λαμβάνει μεταξύ όσων δηλώνουν ότι θα ψηφίσουν 48,5% έναντι 46,4% του κ. Σαμαρά, με την αδιευκρίνιστη ψήφο να κρίνει το νικητή.
Στη δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα η Ντόρα Μπακογιάννη προηγείται στον πρώτο γύρο με 40,5% έναντι 39,7% του Αντώνη Σαμαρά και 13,1% του Παναγιώτη Ψωμιάδη. Ωστόσο στον δεύτερο γύρο η κατάσταση ανατρέπεται σύμφωνα με αυτήν την δημοσκόπηση, αφού ο κ. Σαμαράς προηγείται με 47,3% έναντι 44,7% της Ντόρας Μπακογιάννη.