Όλα έτοιμα για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 25 Νοεμβρίου 2009

Όλα έτοιμα για την ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στο Βελλίδειο.

Στις 7.30 το βράδυ θα πραγματοποιηθεί η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Αντ.Σαμαρά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ.
Προηγήθηκε ομιλία στην Κοζάνη η οποία ολοκληρώθηκε περίπου στις 4.30 μμ.
Νωρίτερα..ο κ.Σαμαράς ξεναγήθηκε στην Κρύπτη του Μακεδονικού Αγώνα,που βρίσκεται δίπλα από τη μητρόπολη, και το Εκκλησιαστικό Μουσείο της πόλης από τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο.
«Στην εκκλησία τιμάμε όλα τα πολιτικά πρόσωπα, επειδή είναι εκείνα που εκφράζουν τη βούληση και την τιμή του λαού προς τα πρόσωπα τους. Είναι επόμενο και φυσικό και δίκαιο», δήλωσε ο μητροπολίτης και πρόσθεσε:
«Εχω ένα αίσθημα και θα σας το πω. Εξαιτίας και της καταγωγής του κ. Σαμαρά, το γενεαλογικό του δένδρο, μέσα μου, αυτό που με πληροφορεί η συνείδηση μου είναι ότι ο Μακεδονικός Αγώνας συνεχίζεται».
Στη συνέχεια ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε το περίπτερο της κοινωνικής οργάνωσης «Αγάπη», στον πεζόδρομο της Ικτίνου, όπου η βουλευτής της Ν.Δ. Ελενα Ράπτη μοίραζε ενημερωτικό υλικό ενάντια στη βία σε βάρος των γυναικών.
Η κ. Ράπτη είπε πως ο κ. Σαμαράς, με την παρουσία του, πολλαπλασίασε το μήνυμα της εκδήλωσης, του ευχήθηκε «καλή δύναμη» στον αγώνα του και «καλή δύναμη» στη Ν.Δ. και να τους βρει ενωμένους η επομένη των εσωκομματικών εκλογών.
Bookmark and Share