Επίθεση Μ. Λιάπη κατά της Ντόρας Μπακογιάννη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2009

Επίθεση Μ. Λιάπη κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.

«Αυταρχικούς» χαρακτήρισε τους χειρισμούς της κ. Μπακογιάννη ο Μιχάλης Λιάπης.

«Είναι οξύμωρο να ζητάς να γίνεις αρχηγός για να την οδηγήσεις στην εξουσία, όταν εσύ ο ίδιος συνέβαλες να πέσει από την εξουσία» . Αυτό δηλώνει μεταξύ άλλων σε συνέντευξή του στον «Κόσμο του Επενδυτή» ο Μιχάλης Λιάπης, εξαπολύοντας σφοδρή επίθεση κατά της Ντόρας Μπακογιάννη.
Ο κ. Λιάπης καταλογίζει στην κα Μπακογιάννη ότι με τους...
χειρισμούς της στην απόδραση καταζητούμενου στην υπόθεση Siemens, η ΝΔ έχασε έδαφος, με αποτέλεσμα να ανοίξει και άλλο η ψαλίδα της διαφοράς.
Παράλληλα ζητά να μπει τέλος στην εναλλαγή προσώπων από πολιτικά τζάκια στην ηγεσία του τόπου, το οποίο - όπως σημειώνει - θυμίζει «τριτοκοσμικά καθεστώτα» και τονίζει ότι το κόμμα «δεν μπορεί να έχει στην ηγεσία μία προσωπικότητα που εκφράζει έναν ατλαντισμό [ ... ] που να διατηρεί στενές διαπροσωπικές σχέσεις με τα συμφέροντα και προνομιακές σχέσεις με τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ» .
«Χαρακίρι δικαιούται ο καθένας να κάνει. Να υποχρεώσεις όμως ολόκληρη παράταξη στο χορό του Ζαλόγγου, για ιδιοτελείς σκοπούς, αυτό είναι πολιτικά ανιστόρητο, ηθικά ανεπίτρεπτο, κομματικά ασυγχώρητο. Αλλά πρωτίστως αυταρχικό», καταλήγει ο κ. Λιάπης.

Bookmark and Share