Καταδίωξη και σύλληψη 21χρονου(!) διακινητή λαθρομεταναστών - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2009

Καταδίωξη και σύλληψη 21χρονου(!) διακινητή λαθρομεταναστών

στο Κιλκίς.

Πέντε λαθρομετανάστες φέρεται ότι μετέφερε με κλεμμένο ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο 21χρονος αλλοδαπός, που συνελήφθη μετά από καταδίωξη, από αστυνομικούς του τμήματος συνοριακής φύλαξης Πολυκάστρου Κιλκίς στην παλιά εθνική οδό Πολυκάστρου Θεσσαλονίκης.
Το καταδιωκόμενο αυτοκίνητο ανατράπηκε με αποτέλεσμα να...
τραυματιστούν ελαφρά οι λαθρομετανάστες, που μεταφέρθηκαν στο γενικό νομαρχιακό νοσοκομείο Κιλκίς. Από την προανάκριση προέκυψε ότι το αυτοκίνητο είχε κλαπεί στις 18 Οκτωβρίου από τη Σιθωνία Χαλκιδικής και ότι οι 5 λαθρομετανάστες πλήρωσαν χρηματικό ποσό ύψους 1000 ευρώ για να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη.

Σε βάρος του 21χρονου σχηματίστηκε δικογραφία και θα οδηγηθεί στο εισαγγελέα Πλημμελειοδικείου Κιλκίς.enet.gr

1 σχόλιο:

  1. Οποτε αυτος ο καλος λαθρομεταναστουλης δεν ειρθε στην Ελλαδα για να δουλεψει αλλα για να παρανομες ενεργειες και δουλεμποριο ανθρωπων,αρα τι πρεπει να τον κανουμε???Ασφαλως να παει φυλακη για οσο τον καταδικαση το δικαστηριο και μετα απελαση δια παντως στην πατριδα του αφου στην δικη μας δεν προσφερε τιποτα ουτε οικονομικα,ουτε κοινωνικα,ουτε πολιτισμικα,ουτε ιδεολογικα,ουτε τιποτα παρα μονον ασυστολη καταπατηση των νομον τησ χωρας φιλοξενιας του και ασυγχωρητη εκμεταλευση αλλων ακθρωπινων και πονεμενων υπαρξεων!!!να δουλευε τιμια παει στο καλο,να τον κρατουσαμε κατι θα προσφερε στην ελληνικη κοινωνια!!ΑΡΑ ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΩΜΑΤΕΜΠΟΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share