Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε περαιτέρω αύξηση της κίνησης . - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Το αεροδρόμιο "Μακεδονία" δεν μπορεί να ανταποκριθεί σε περαιτέρω αύξηση της κίνησης .

Αδύναμο να ανταποκριθεί σε περαιτέρω αύξηση της επιβατικής κίνησης είναι -με βάση τα σημερινά δεδομένα- το αεροδρόμιο "Μακεδονία" της Θεσσαλονίκης, καθώς ήδη δυσκολεύεται να εξυπηρετήσει τους 4.500.000 επιβάτες, που υποδέχεται ετησίως.
"Το νούμερο αυτό είναι ήδη πάρα πολύ μεγάλο για τις υφιστάμενες κτιριακές υποδομές του αεροδρομίου[...] Αν η κίνηση αυξηθεί θα έχουμε σοβαρό πρόβλημα", υποστήριξε ο..αερολιμενάρχης, Σάββας Βασιλειάδης, απευθυνόμενος σε φορείς του βορειοελλαδικού τουρισμού, στη διάρκεια σύσκεψης.
Μάλιστα, σε σχέση με τις απαραίτητες επεμβάσεις και επισκευές στα κτίρια, επεσήμανε ότι αυτές καθυστερούν σημαντικά -ακόμη κι αν αφορούν δαπάνες λίγων ευρώ- καθώς τα σχετικά αιτήματα "πηγαίνουν" για έγκριση στην κεντρική διοίκηση.


1 σχόλιο:

  1. Πάλι.. αυτό το Αθηνοκεντρικό Κράτος... Ούτε στην τουαλέτα δεν μπορούμε να πάμε αν δεν πάρουμε έγκριση από τα "κεντρικά", τι θα γίνει δλδ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share