ΕΔΕ για προμήθειες στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2009

ΕΔΕ για προμήθειες στο Ιπποκράτειο Θεσσαλονίκης.

Απάτη-μαμούθ 20 εκατ.ευρώ!

Έρευνα για προμήθειες που έγιναν παράτυπα και ίσως φτάνουν, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως και τα 20 εκατ. ευρώ, διεξάγεται στο «Ιπποκράτειο» νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.
Σύμφωνα με το... διοικητή του νοσοκομείου, Παναγιώτη Παντελιάδη, η διαδικασία κινήθηκε όταν φαρμακευτικές εταιρείες έφεραν στη διοίκηση ανυπόγραφα τιμολόγια προμήθειας υλικών, που έγιναν τα τελευταία δύο χρόνια.
«Η διαδικασίες των προμηθειών δε ήταν σύννομες και δεν ακολουθούσαν τη διαδικασία που ορίζει η διοικητική υπηρεσία και το Δ.Σ. του νοσοκομείου», προσθέτει. Οι προμήθεια αφορούσε υλικά κυρίως δύο κλινικών του νοσοκομείου, της ορθοπεδικής και της νευροχειρουργικής.
Ο ίδιος τονίζει ότι το συνολικό ποσό είναι ακόμη άγνωστο και θα προκύψει από τον ενδελεχή έλεγχο των τιμολογίων. Το ΔΣ του νοσοκομείου έδωσε εντολή για τη διενέργεια Ενορκης Διοικητικής Εξέτασης, την οποία διεξάγει ο διευθυντής της Ιατρικής Υπηρεσίας του νοσοκομείου, καθηγητής Ιατρικής ΑΠΘ, Αθανάσιος Σακαντάμης, με σκοπό να διαπιστωθεί τόσο το ακριβές οικονομικό ύψος των προμηθειών, όσο και ποιοί γιατροί του νοσοκομείου εμπλέκονται σ’αυτές.Εnet.gr.

1 σχόλιο:

  1. όπου ακούς πολλές ΕΔΕ πάρε και μικρό καλάθι.
    κουκούλωμα στο κουκούλωμα θα συνεχίζουν να κυκλοφορούν τα λαμόγια στις θέσεις τους και θα γελάνε και από πάνω εις υγείαν των κορόιδων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share