Με ονομαστική ψηφοφορία τελειώνει η μάχη του Προϋπολογισμού. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Με ονομαστική ψηφοφορία τελειώνει η μάχη του Προϋπολογισμού.

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών και την ονομαστική ψηφοφορία ολοκληρώνεται σήμερα τα μεσάνυχτα η πενθήμερη «μάχη» των κομμάτων στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2010.
Ο υπουργός...
Οικονομικών, Γ. Παπακωνσταντίνου, τόνισε ότι με την έκθεση της Moody's κλείνει ο κύκλος των αρνητικών αξιολογήσεων για τη χώρα και αποκαθίσταται σταδιακά η χαμένη αξιοπιστία μας. Απαντώντας, μάλιστα, στην κριτική των βουλευτών της ΝΔ, οι οποίοι εγκάλεσαν εκ νέου την κυβέρνηση για λάθος μηνύματα και καθυστερήσεις, μίλησε για τις χαμένες μάχες της περασμένης πενταετίας που οδήγησαν τη χώρα στο αδιέξοδο
«Ακούμε από την αξιωματική αντιπολίτευση να λέει ότι στέλνουμε λάθος μηνύματα. Επί πενταετία στέλνατε το μήνυμα της μισής χώρας να φλέγεται, το κέντρο της πρωτεύουσας να φλέγεται, το μήνυμα των προϋπολογισμών που δεν κλείνουν. Πέντε χρόνια η χώρα έχανε μάχες αξιοπιστίας, κύρους και σοβαρότητας», είπε ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου προσπαθεί να κερδίσει μάχες προσεκτικά και με σχέδιο.
Εκτίμησε, μάλιστα, ότι η αντίδραση των διεθνών αγορών στην έκθεση της Moody’s αποδεικνύει ότι επιτέλους περνάει το μήνυμα διεθνώς ότι η Ελλάδα διαθέτει μια κυβέρνηση που καταθέτει αξιόπιστο προϋπολογισμό και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς για να βγάλει τη χώρα από το αδιέξοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share