Λουκέτο σε δύο εμβολιαστικά κέντρα για τον ιό H1N1 - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2009

Λουκέτο σε δύο εμβολιαστικά κέντρα για τον ιό H1N1

βάζει η Νομαρχία Θεσσαλονίκης λόγω μη προσέλευσης κόσμου...

Το κλείσιμο δύο εκ των τεσσάρων εμβολιαστικών κέντρων της Θεσσαλονίκης αποφάσισε η νομαρχία, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των πολιτών συνεχίζει να αμφισβητεί την αναγκαιότητα του εμβολιασμού κατά της νέας γρίπης.
Ήδη, σταμάτησε η λειτουργία του εμβολιαστικού κέντρου που είχε στηθεί στο κεντρικό κτίριο της...
Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης (Βασ. Όλγας 198), ενώ θα ακολουθήσει και το εμβολιαστικό κέντρο Ερυθρού Σταυρού-Υγειονομείου (Ν. Βότση 2, Λιμάνι), το οποίο θα εξυπηρετεί τους ενδιαφερόμενους έως και αύριο.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Υγιεινής της νομαρχίας Θεσσαλονίκης, όσοι ενδιαφέρονται να εμβολιαστούν, παρακαλούνται να προσέρχονται από τις 9 το πρωί έως τη μία μετά το μεσημέρι στα εμβολιαστικά κέντρα της Διεύθυνσης Υγείας της νομαρχίας (Μοναστηρίου 15, 3ος όροφος).
Ο εμβολιασμός των παιδιών ηλικίας 2 έως και 14 ετών γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης στα τηλέφωνα 2313-330839 και 2313-330837.

2 σχόλια:

  1. Ο Αβραμοπουλος που ειναι????νατον συγχαρουμε για τις παραγγελιες, ασε η Γιαμαρελου κι ολοι οι αλλοι...να μας πανε στο "δΔαφνι", αλλα Ελληνες ειμαστε οχι μα.....,ο.κ.???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. επηρεάστηκαν από τον πανικό που είχε δημιουργηθεί παγκοσμίως και καλά έκαναν μέχρι εδώ (εάν ήταν θανατηφόρος θα ζητούσαμε εδώ και τώρα να εμβολιαστούμε όλοι μαζί την ίδια μέρα) .
    οι οργανωτικοί γερμανοί έβγαλαν για πούλημα τα πλεονάζοντα εμβόλια, μήπως πρέπει να κάνουν και οι δικοί μας αυτή την κίνηση ή μήπως δεν υπάρχει διαδικασία πώλησης υγειονομικού υλικού και θα λήξουν στα ράφια των νοσοκομείων εκατομμύρια ευρώ... στην υγειά μας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share