Σήμερα αποφασίζουν τα..υπόλοιπα 12 μπλόκα. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2010

Σήμερα αποφασίζουν τα..υπόλοιπα 12 μπλόκα.

Σύσκεψη των «12» μπλόκων από την Θεσσαλία και τη Μακεδονία, που έχουν συγκροτήσει κοινό μέτωπο και κοινό διεκδικητικό πλαίσιο, θα πραγματοποιηθεί το μεσημέρι στον Τύρναβο, για να αποφασιστεί η...περαιτέρω πορεία των κινητοποιήσεων, μετά την αποχώρηση των αγροτών του Πανελλαδικού Συντονιστικού.

Επίσης,σημέρα, θα έχουν συνέλευση άλλα είκοσι μπλόκα, σε αυτά ανήκει του Προμαχώνα, τα οποία προσναταλίζονται να ζητήσουν συνάντηση με την υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Κατερίνα Μπατζελή.

Στη Θεσσαλία, κλειστοί παραμένουν ο κόμβος της Νίκαιας, ο Τύρναβος και οι Μικροθήβες.
Στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, το μπλόκο των αγροτών παραμένει στο τελωνείο του Προμαχώνα. Η διέλευση από και προς τον συνοριακό σταθμό είναι ανοιχτή, ανά τέσσερις ώρες, για τα ΙΧ επιβατικά αυτοκίνητα και λεωφορεία, ενώ εξυπηρετούνται άμεσα τα επείγοντα περιστατικά. Ο αριθμός των αποκλεισμένων φορτηγών έχει μειωθεί, καθώς οι περισσότεροι επιλέγουν την είσοδο και έξοδο στη χώρα από το μεθοριακό σταθμό της Εξοχής στη Δράμα.
Στον Εβρο, τα τρακτέρ είναι παρατεταγμένα στον κόμβο του Ορμενίου, χωρίς ωστόσο, να παρεμποδίζουν τη διέλευση των οχημάτων.
Επίσης, στο νομό Θεσσαλονίκης, παρατεταγμένα τρακτέρ βρίσκονται στη Χαλκηδόνα, στα «Πράσινα Φανάρια» (κοντά στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης), στα Μάλγαρα και στην παλαιά εθνική οδό Κιλκίς - Σερρών.

*Υπενθυμίζεται ότι το Πανελλήνιο Συντονιστικό Όργανο, που συνεδρίασε, την Πέμπτη, στη Βέροια, αποφάσισε αναστολή των κινητοποιήσεων και αμέσως άρχισε η αποχώρηση των τρακτέρ από τους δρόμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share