Όχι σε πορείες και κινητοποιήσεις λέει η κοινή γνώμη. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Όχι σε πορείες και κινητοποιήσεις λέει η κοινή γνώμη.

Κοινωνική ειρήνη επιθυμεί το 75,8%.

Οι πολίτες σε ποσοστό 75,8% θεωρούν ότι συνδικάτα και επαγγελματικές οργανώσεις πρέπει να επιδιώξουν κοινωνική ειρήνη μέχρι να ξεπεραστεί η κρίση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Marc για το Εθνος της Κυριακής.
Αντίθετα, το... 19,6% λέει να αντιδράσουν με μαζικές κινητοποιήσεις και απεργίες.
Επίσης, το 57,6% κρίνει ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι στη σωστή κατεύθυνση έναντι 36,5% που έχει αντίθετη γνώμη.
Παράλληλα, το 74,2% δηλώνει ότι καθυστέρησαν και το 64,1% πιστεύει ότι δεν είναι δίκαιες οι φορολογικές ρυθμίσεις.
Ακόμη, το 49,5%, έναντι του 42,3% κρίνει ότι η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την παραποίηση των δημοσιονομικών στοιχείων θα πλήξει περισσότερο την ήδη επιβαρημένη εικόνα της χώρας.
Μεταξύ των αρχηγών, πρώτος σε θετικές γνώμες με 74% έρχεται ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου και ακολουθούν ο Αντ. Σαμαράς με 69,8%, ο Γ. Καρατζαφέρης με 45,7%, η Αλέκα Παπαρήγα με 25,4% και ο Αλ. Τσίπρας με 24,6%.

2 σχόλια:

  1. Τα υψηλά ποσοστά υπέρ της "κοινωνικής ειρήνης" δείχνουν μόνον πόσο μεγάλη πρεμούρα έχουν να περάσουν τα μέτρα και πόσα φράγκα είναι έτοιμοι να χώσουν στους συνδικΑΛΗΤΕΣ για να πουλησουν τον κόσμο τους. Γιατί ολοι γνωρίζουν πως οι γκαλοπατζήδες δουλεύουν κατά παραγγελία των "νταβάδων", και μόνο οι μυστικές έρευνες, που δεν πάνε για δημοσίευση λένε την όποια αλήθεια των αριθμών, ή όχι ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μ'αρεσει που το εβαλαν και για ειδηση. Σιγα το γκαλοπ που εκαναν. Αδιαφανεια και μαγειρεματα. Εδω κανουμε soft δημοσιογραφια. Φτανουμε μεχρι την πορτα του καθε αλητη και δεν μπαινουμε μεσα. Oυτε ενας δεν καταδικαστηκε απο τους απατεωνες ειτε τα παιρνουν, ειτε προβαλουν τις ιδεες τους (τεχνικη προβολης) για να περασουν μετα αλλα πραγματα. Και οταν ειναι καταδικη ειναι με αναστολη κτλ. Ακουμε οτι επιβληθηκε προστιμο πχ. στην ταδε εταιρια και ΠΟΤΕ δεν μαθαινουμε αν και ποσο πληρωθηκε. Για καντε μια ερευνα σας παρακαλω. Για το θεα Αθηναι ετσι? !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share