Θ.Πάγκαλος: "Η Γερμανία να πει και ένα ευχαριστώ" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2010

Θ.Πάγκαλος: "Η Γερμανία να πει και ένα ευχαριστώ"

Η Γερμανία θα πρέπει τουλάχιστον να πει ευχαριστώ γιατί στην Ναζιστική Κατοχή πήρε τον ελληνικό χρυσό που βρισκόταν στην Τράπεζα της Ελλάδος, και τα ελληνικά χρήματα και ποτέ δεν τα επέστρεψε, δήλωσε σε Συνέντευξη του στο BBC o αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θόδωρος Πάγκαλος, προσθέτοντας πως...αυτό δεν σημαίνει ότι αναγκαστικά ότι πρέπει να επιστρέψει τα χρήματα, αλλά πρέπει τουλάχιστον να μην παραπονιέται τόσο πολύ για κλοπές και ασάφειες στις οικονομικές συναλλαγές.
Ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης τόνισε πως η κριτική της Γερμανίας καθίσταται άστοχη λόγω της ιστορίας της, ενώ το θέμα των αποζημιώσεων πρέπει κάποια στιγμή να αντιμετωπισθεί
Τέλος ο κ. Πάγκαλος, απέδωσε την σημερινή οικονομική κατάσταση της χώρας και στην ευρωπαϊκή χαλαρότητα λέγοντας πως η κατάσταση στην Ελλάδα δεν θα έφθανε σε αυτό το σημείο αν υπήρχε ισχυρότερη ηγεσία εντός της ΕΕ.
«Η ποιότητα ηγεσίας σήμερα στην Ένωση είναι πολύ, πολύ φτωχή πραγματικά» ανέφερε, παρατηρώντας πως ήταν καλύτερα την δεκαετία του '80, όταν ο Ζακ Ντελόρ ήταν επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, ενώ τη διακυβέρνηση της Γερμανίας, της Γαλλίας και της Βρετανίας είχαν οι Χέλμουτ Κολ, Φρανσουά Μιτεράν και Μάργκαρετ Θάτσερ.

1 σχόλιο:

  1. Κάποτε! τι θα πει κάποτε! Πότε στα επομενα 100 χρόνια? Αν και ογκολιθώς παραμένει πολιτικός ΝΑΝΟΣ!!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share