"Δεν υπολογίζουμε σε καμιά ευρωπαική βοήθεια", - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2010

"Δεν υπολογίζουμε σε καμιά ευρωπαική βοήθεια",

δήλωσε στην τηλεόραση του Reuters η Λ.Κατσέλη,αναστατώνοντας εκ νέου τις χρηματαγορές.

Η Ελλάδα δεν υπολογίζει σε καμία οικονομική βοήθεια από την Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε η υπουργός Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Λούκα Κατσέλη εν μέσω έντονης φημολογίας για ευρωπαϊκό πακέτο διάσωσης της χώρας.
«Δεν τίθεται θέμα...
συμφωνίας», ξεκαθάρισε η Κατσέλη σε συνέντευξή της στην τηλεόραση του Reuters. «Έχουμε συνεχή συνεργασία με την ΕΕ... στην κατεύθυνση της εφαρμογής του προγράμματος σταθερότητας και ανάπτυξης, που καταθέσαμε, αυτό έχει εγκριθεί».
Από την πλευρά του, ο επικεφαλής του συμβουλίου οικονομικών εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Οικονομικών Γιώργος Ζανιάς ανέφερε ότι η Ελλάδα δεν θα ζητήσει τη βοήθεια του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου ΔΝΤ .«Τέτοια προβλήματα θα πρέπει να λύνονται στο πλαίσιο της Ευρώπης», δήλωσε κατά τη διάρκεια σεμιναρίου στις Βρυξέλλες, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει ανάγκη για βοήθεια από το ΔΝΤ.
Σημειώνεται πως από την στιγμή που το πρακτορείο Reuters μετέδωσε αποσπάσματα της συνέντευξης, έχει προκληθεί έντονη αναστάτωση σε χρηματιστηριακούς και όχι μόνο κύκλους, ενώ ενδεχομένως να μην είναι τυχαίο πως τα υποχωρούν τα προηγούμενα σημαντικά κέρδη στο Ελληνικό Χρηματιστήριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share