Έρχεται η σειρά της βρετανικής οικονομίας.. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Δευτέρα 1 Μαρτίου 2010

Έρχεται η σειρά της βρετανικής οικονομίας..

Αν και τα βλέμματα είναι ακόμα στραμμένα στην κρίσιμη κατάσταση της ελληνικής οικονομίας, επενδυτές εκτιμούν πως ο επόμενος πρωταγωνιστής θα είναι η Βρετανία, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg.

Η Turcan Connell, η οποία διαχειρίζεται κεφάλαια εύπορων οικογενειών, εκτιμά πως...η στερλίνα θα καταγράψει πτώση από 20% έως 30% έναντι του δολαρίου, μόλις οι επενδυτές στρέψουν την προσοχή τους στην βρετανική οικονομία, καθώς η κυβέρνηση της χώρας θα προχωρήσει σε πωλήσεις-ρεκόρ ομολόγων. Υπενθυμίζεται πως η στερλίνα βρίσκεται ήδη σε χαμηλά 10 μηνών έναντι του δολαρίου.

"Τα καμπανάκια κινδύνου ξεκίνησαν να χτυπούν για την Ελλάδα εδώ και πάρα πολύ καιρό και όταν τελικά οι προειδοποιήσεις έγιναν πραγματικότητα, όλα έγιναν γρήγορα", δήλωσε ο κ. Haig Bathgate, στρατηγικός αναλυτής της Turcan Connell. Ο ίδιος αναλυτής τονίζει πως "η Βρετανία είναι μια ανάλογη περίπτωση, μπορεί να χτυπηθεί σκληρά".

1 σχόλιο:

  1. έτσι γίνεται σε αυτή τη ζωή οι δεινόσαυροι εξαφανίζονται και οι κατσαρίδες μένουν...

    ήρθε η ώρα της αλήθειας και για τον γαλαζοαίματο λαό σας που έχει αιώνες τώρα πιει το αίμα και τον ιδρώτα δεκάδων εθνών σε όλο τον κόσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Bookmark and Share