BBC: "Η υπόθεση Μαντέλη συνδέεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες" - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Παρασκευή 28 Μαΐου 2010

BBC: "Η υπόθεση Μαντέλη συνδέεται με τους Ολυμπιακούς Αγώνες"

Οι Βρετανοί ξανάρχονται...

Στην υπόθεση Μαντέλη αναφέρεται ρεπορτάζ που καταχωρίζεται στην ηλεκτρονική σελίδα του BBC και το οποίο υποστηρίζει ότι «η υπόθεση σχετίζεται με τα συμβόλαια που υπεγράφησαν για τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων».
Το BBC αναφέρει...
επιπλέον ότι εκπρόσωπος της Siemens δήλωσε στο REUTERS ότι «οι (ελληνικές) αρχές ήρθαν στη Siemens και συνεργαζόμαστε απολύτως», αρνήθηκε όμως να σχολιάσει όσα είπε ο πρώην υπουργός για τον οποίο σημειώνει ότι την εποχή που δόθηκαν τα χρήματα είχε την αρμοδιότητα του ΟΤΕ. Η δικαιοσύνη διατύπωσε σε βάρος του κ. Μαντέλη κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος, απαγορεύοντας την έξοδό του από τη χώρα.

Παράλληλα το ΒΒC αναφέρεται και στην πρόσφατη περίπτωση της κ. Γκερέκου, περίπτωση την οποία εντάσσει σε ένα γενικότερο πλαίσιο της καταπολέμησης της διαφθοράς στην Ελλάδα, χώρα που -συμπληρώνει- έχει πολύ κακές επιδόσεις στην είσπραξη φόρων αλλά και γενικότερα στην κατάσταση των οικονομικών της σε σύγκριση με τα άλλα κράτη της ευρωζώνης. Κλείνει με την παρατήρηση ότι ο Ελληνας πρωθυπουργός έχει προσωπικά δεσμευτεί ότι θα πατάξει τη διαφθορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share