Η "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος" γίνεται "Έθνικη Τράπεζα" (σκέτο) - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 19 Μαΐου 2010

Η "Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος" γίνεται "Έθνικη Τράπεζα" (σκέτο)

Αθόρυβα,χωρίς ανακοινώσεις και αναφορές στον Τύπο ολοκληρώνεται η μετονομασία της Εθνικής Τράπεζας απ΄την οποία αφαιρείται το "Ελλάδος".
Ήδη έχουν αλλάξει σχεδόν όλες οι ταμπέλες έξω απ΄τα καταστήματα αλλά και στο επίσημο site της Τράπεζας έχει εξαφανιστεί το "της Ελλάδος" απ΄όλες τις αναφορές και τις εικόνες.
Πληροφορίες...κάνουν λόγο για μετονομασία με στόχο την ανάπτυξη στην αγορά της Τουρκίας κάτι που όμως φαίνεται να στερείται λογικής καθώς στην Τουρκία υπάρχει το εκτεταμμένο δίκτυο της Finansbank η οποία ελέγχεται από την Εθνική.
Μια άλλη εξήγηση είναι πως βρίσκεται σε εξέλιξη διαπραγμάτευση για είσοδο στο μετοχικό κεφάλαιο ή ακόμα και επιθετική εξαγορά από άγνωστο fund του εξωτερικού,φήμη που ακούστηκε περισσότερο της τελευταίες ημέρες μετά την ξαφνική αύξηση του ποσοστού της Bank of New York Mellon στην Ελληνική τράπεζα.
Οι παραπάνω φήμες πάντως είναι απλώς φήμες και δεν είναι δυνατόν να επιβεβαιωθούν.
Να υπενθυμίσουμε πάντως πως την τελευταία φορά που ακούστηκε το όνομα "Εθνική Τράπεζα" ήταν στα τέλη του 2001 όταν βρισκόταν στα σκαριά η συγχώνευση Εθνικής και Alpha bank ,υπό την ονομασία Eθνική Τράπεζα και λογότυπο το σήμα της Alpha.

Θα επανέλθουμε στο θέμα..



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Bookmark and Share