Μικροεπεισόδια σημειώνονται αυτή τη ώρα στο κέντρο της Αθήνας μετά το πέρας των διαδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Σάββατο 1 Μαΐου 2010

Μικροεπεισόδια σημειώνονται αυτή τη ώρα στο κέντρο της Αθήνας μετά το πέρας των διαδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.

Το CNN μεταδίδει ζωντανά την εικόνα των επεισοδίων.
  • Ολοκληρώθηκαν οι πορείες της Θεσσαλονίκης χωρίς άλλα παρατράγουδα.
Μικροεπεισόδια σημειώνονται αυτή τη ώρα στο κέντρο της Αθήνας μετά το πέρας των διαδηλώσεων για την Εργατική Πρωτομαγιά.
Φθορές σε αυτοκίνητα, μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ στη Βουλή και...οδοφράγματα στην οδό Στουρνάρη συνθέτουν το σκηνικό έντασης στο κέντρο της Αθήνας.
Ομάδα αντιεξουσιαστών έβαλε φωτιά σε βαν της ΕΡΤ που ήταν σταθμευμένο στον πεζόδρομο της Κοραή και προκάλεσε φθορές σε ένα δεύτερο βαν της ΕΡΤ. Επίθεση με πέτρες δέχθηκαν και δημοσιογράφοι και τεχνικοί.
Νεαροί πέταξαν, επίσης, βόμβες μολότοφ στους άνδρες των ΜΑΤ που είχαν σχηματίσει φραγμό έξω από τη Βουλή.
Ακολούθησε κυνηγητό στην οδό Πανεπιστημίου, με τους νεαρούς να εκτοξεύουν πέτρες και άλλα αντικείμενα, να προκαλούν φθορές σε βιτρίνες καταστημάτων με βαριοπούλες και τους άνδρες των ΜΑΤ να κάνουν χρήση χημικών.
Οι αντιεξουσιαστές κατευθύνθηκαν προς την οδό Πατησίων, για να καταλήξουν στην οδό Στουρνάρη, όπου έχουν τοποθετήσει οδοφράγματα.
Νωρίτερα, αντιεξουσιαστές είχαν πετάξει κόκκινη και μαύρη μπογιά στην εξέδρα της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ, στην πλατεία Κλαυθμώνος.
Τα επεισόδια μετέδωσε σε απευθείας σύνδεση το CNN.
Στη Θεσσαλονίκη διελύθηκαν ειρηνικά οι δύο πορείες.Προηγήθηκαν βέβαια τα μικροεπεισόδια (βλ.προηγούμενη ανάρτηση)
Bookmark and Share