Ποιούς νομίζετε ότι δουλεύετε; - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τρίτη 8 Ιουνίου 2010

Ποιούς νομίζετε ότι δουλεύετε;

O "Έλλην Φορολογούμενος" σχολιάζει:
"Το μη κοινό αποτέλεσμα, στο οποίο κατέληξε η εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή της Βουλής για το Βατοπαίδι ήταν αναμενόμενο. Γιατί δυστυχώς σ΄ αυτόν τον επίλογο της θολούρας και της συγκάλυψης καταλήγουν, διαχρονικά, όλες οι πρακτικές διερεύνησης της πολιτικής διαφθοράς.
Αποτέλεσμα αυτής, το κάθε κόμμα να εκδίδει το δικό του πόρισμα. Πέντε τα κόμματα; Πέντε και τα πορίσματα. Για να ΄ναι αποδυναμωμένα στα μάτια και στη συνείδηση του λαού. Για να...περάσουν κι αυτά έτσι, κλέφτικα, όπως και τόσα άλλα.
Και ο κοινός ανθρώπινος νους διερωτάται:
Δε χάθηκαν χρήματα;
Δεν χάθηκε περιουσία του κράτους;
Δε ζημιώθηκε η δύσμοιρη πατρίδα μας; αυτό κ.κ. πολιτικοί αυτής της χώρας δεν το διαπιστώσατε;
Δεν τον είδατε με τα μάτια σας;
Πιστεύω ναι.
Γιατί, αν πείτε όχι, τότε, δικαιολογημένα θα σας πάρει όλος ο κόσμος με τις πέτρες. Τώρα πού δυσκολεύεστε; Πού μπερδεύετε τα πράγματα; Προφανώς στο ποιοι ευθύνονται. Ποιοι έκλεψαν και πλούτισαν σε βάρος του λαού και του δημοσίου. Αυτούς δεν μπορείτε να τους βρείτε; Γιατί; Γιατί δεν θέλετε.
Γιατί δεν επιθυμείτε να ξεσκεπάσετε τις κομματικές παράγκες της συνδιαλαγής και της απάτης. Γιατί προτάσσετε το κομματικό σε βάρος του κοινωνικού και εθνικού συμφέροντος.
Γιατί είστε δέσμιοι, ακόμα και σ΄ αυτές τις δύσκολες στιγμές της πατρίδας μας, της κομματικής ιδιοτέλειας. Αυτή που δεν σας επιτρέπει να δείτε τους προχθεσινούς, τους χθεσινούς και σημερινούς υπαίτιους αυτής της άθλιας κατάστασης.
Από Εφημερίδα Ελευθερία Λάρισας"
Bookmark and Share