Ανεξάρτητο κρατίδιο ο Πειραιάς υπό τους ...νόμους των "συνδικαλιστών" του ΠΑΜΕ. - Greece-Salonika| Ενημέρωση και Άποψη

NEWSROOM

Post Top Ad

Τετάρτη 23 Ιουνίου 2010

Ανεξάρτητο κρατίδιο ο Πειραιάς υπό τους ...νόμους των "συνδικαλιστών" του ΠΑΜΕ.

Πρέπει να τους εξηγήσει κάποιος πως με ηλίθιες ενέργειες διαμαρτυρίας όπως η σημερινή,αγνοώντας επιδεικτικά νόμους και δικαστικές αποφάσεις,
η οργή των πολιτών δεν στρέφεται -όπως ελπίζουν- εναντίον της εκάστοτε κυβέρνησης αλλά εναντίον των ίδιων ακραίων συνδικαλιστών του ΚΚΕ που αδιαφορούν για τη ζημιά που προκαλούν στη χώρα αλλά και στον κάθε πολίτη ξεχωριστά.
  • Υπάρχει ή δεν υπάρχει κράτος;
Εκρηκτική είναι η κατάσταση , από νωρίς το πρωί της Τετάρτης, στον Πειραιά, καθώς ναυτεργάτες, μέλη του ΠΑΜΕ έχουν μπλοκάρει τους...καταπέλτες των πλοίων. Κανένα πλοίο δεν έχει αποπλεύσει για τα νησιά του Αιγαίου αλλά και για τα νησιά του Αργοσαρωνικού, καθώς συνδικαλιστές των δύο σωματείων ΠΕΜΕΝ και ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ βρίσκονται στους καταπέλτες των πλοίων και δεν επιτρέπουν την είσοδο των επιβατών.
“Το ΚΚΕ επενδύει σε διαλυτικά φαινόμενα. Έχει υπερβεί κάθε όριο και οδηγεί την κατάσταση σε σημεία που δεν ωφελούν τον ελληνικό λαό. Η κυβέρνηση καταγγέλλει το ΠΑΜΕ και το ΚΚΕ.
Είναι οξύμωρο την Παρασκευή η κ. Παπαρήγα να καταθέτει ερώτηση στη Βουλή για τα εργασιακά και παράλληλα το κόμμα της να κλείνει το λιμάνι” σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής σε δήλωσή του από την Κωνσταντινούπολη, όπου συνοδεύει τον Πρωθυπουργό.

Να σημειωθεί ότι η απεργία που είχαν κηρύξει τα δύο σωματεία κρίθηκε παράνομη από το Πρωτοδικείο Πειραιά, αλλά τα σωματεία προχώρησαν στην απεργία.
Μήνυση κατά των απεργών κατέθεσε στην εισαγγελία Πειραιά η Ένωση Επιχειρήσεων Ακτοπλοΐας.
Στη μήνυση τους οι εφοπλιστές ζητούν να εφαρμοστεί η απόφαση του πρωτοδικείου που έκρινε παράνομη την 24ωρη απεργία και να συλληφθούν οι συνδικαλιστές για παρακώλυση συγκοινωνιών.
Από την πλευρά τους, οι συνδικαλιστές δηλώνουν αποφασισμένοι να συνεχίσουν τον αποκλεισμό των πλοίων έως τα μεσάνυχτα.
Bookmark and Share